Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takže dneska vepřové maso s bramborama a cibulkou v zapékacím pytlíku od Vitany
akorát pytlík mi praskl, tak to pečá v pekáči
Monjie píše:
achjo, tak co zas dnes? vse mam na mrazaku zmrzle …grnjo vytahla jsem veprove plecko ale co z nej
Tak já ještě ztoho pleckaobčas dělám čínu mňááám,už jsem ji dlouho neměla,tak ji asi udělám to je nápad
akorát ji budu muset upravit,aby si mohla dát aj malá ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Takže dneska vepřové maso s bramborama a cibulkou v zapékacím pytlíku od Vitanyakorát pytlík mi praskl, tak to pečá v pekáči
Jo to jsem nedávno nevěděla co tak jsem zkusila rychlovku šťavnatý žebírka,akorát jsem si ještě potřela hořčicí byla to dobrota.Ta krkovička taky není špatná ![]()
Tak my máme holky dneska kuřecí vývar, protože jsme nemocní a kuřecí maso se zeleninou a brambory pečené v alobalu.Dám alobal na to plátky brambor, kuřecí maso osolené, ma to hodně mrkvičky a cibule a dám to péct tak na hodinu.Jo a dělám to po balíčkách, každému jeden ![]()
ja drozdovou delam na oleji drozdi, az kdyz to voni zaleju vodou, na to korenovou zeleninu posolim, popeprim je to hotove .. nekdo dela drozdi na cibulce, nekdo pridava bujon…
nekdo sekanou petrzelku
My dneska máme vařený brambor a zapečeného pangase na brokolici a hrášku.
Díky za tip na tu drožďovou polívku, tu jsem nejedla tak 10 let určitě. Všichni ji doma nesnáší, jen já ji mám ráda.
. Díky.
A jak spravit kyselou znojemskou? Netuším. Fakt neporadím
.
Monjie píše:
a poradte, jsem moc okyselila tu znojemku co s tim?![]()
jedině asi naředit a znovu zahustit
dneska zapejkáme filé s bešamelem, braokolicía žampíkama..
vy tady furt tu droždovku- a ona pak „nesmrdí“?
budu ji muset vyzkoušet, furt na ni myslím jak tady o ní povídát
e
dnes byla restaurace, ale zítra bude bezmasá čína:
rýžový nudle, mungoklíčky a směs zeleniny
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat