Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
lleennttiillkkaa píše:
Takže dneska vepřové maso s bramborama a cibulkou v zapékacím pytlíku od Vitanyakorát pytlík mi praskl, tak to pečá v pekáči
jaký tohle je? já se na to chystám..ta krkovička by v tom mohla být štavnatá.. ![]()
dneska karbanátek s bramborama, špenátová polévka. Zítra buchtičky s krémem.
dneska k obědu byly lívance a hovězí vývar s kapáním, k večeři budou špízy s opečenými bramborami v troubě! ![]()
Dneska brkaše a pečená bílá klobása, ale teda byl to hnus, pač klobása nebyla dobrá :/
lleennttiillkkaa píše:
Dneska brkaše a pečená bílá klobása, ale teda byl to hnus, pač klobása nebyla dobrá :/
My si nedávno taky koupili vinnou klobásu a nedalo se to ani jíst ![]()
crazymisha píše:lleennttiillkkaa píše:My si nedávno taky koupili vinnou klobásu a nedalo se to ani jíst
Nebyla náhodou z kauflandu?
Ja abych pravdu rekla v posledni dobe mi delaji spise problemy vecere
.Je to porad jen chleba s necim
.Na obedy jste mi daly uz dost inspiraci,tak tedka hura na vecere ![]()
lleennttiillkkaa píše:crazymisha píše:Nebyla náhodou z kauflandu?lleennttiillkkaa píše:My si nedávno taky koupili vinnou klobásu a nedalo se to ani jíst
souhlas vinča z kaufu je humus
vodnatá a nechutná, jinde než u řezníka už jí nekupuju
k večeři - zeleninová polévka a rybičková pomazánka
tak já k večeři jen uvařila těstoviny-dcera s kakaem já kečup sýr
,tatínka máme v práci a synek Sunar ![]()
Paps píše:lleennttiillkkaa píše:jaký tohle je? já se na to chystám..ta krkovička by v tom mohla být štavnatá..
Takže dneska vepřové maso s bramborama a cibulkou v zapékacím pytlíku od Vitanyakorát pytlík mi praskl, tak to pečá v pekáči
tak za sebe můžu doporučit
je to bašta
Dneska není tatínek doma a já po x letech uvařím dušenou mrkvičku s bramborem a kuřecím prsíčkem.
My měli dneska rizoto. Polívka byla z krůtího křídla vývar (nechtělo se mi to péct). Maso jsem obrala do rizota.
K večeři: Vločkové placky upečené v toustovači.
Náplň: jakákoli, zelí, strouhaný sýr, česnek… ![]()
Je to rychlá mňamka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat