Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
lumáťa píše:
K večeři: Vločkové placky upečené v toustovači.Náplň: jakákoli, zelí, strouhaný sýr, česnek…
Je to rychlá mňamka
Můžu poprosit recept?
Jo a já dneska na véču udělám asi zapečené chleby. Máme asi půlku starého chleba a topinky nikdo nechce.
Krajíčky chleba namažu taveňákem, pokladu nakrájenou slaninou, když je salám - dám i salám. Posypu strouhaným sýrem a dám zapéct do trouby. Horkovzušná - cca 20 - 25 minut na plech, plech nemažu ničím.
Obložím zeleninou (když je).
lleennttiillkkaa píše:lumáťa píše:Můžu poprosit recept?
K večeři: Vločkové placky upečené v toustovači.Náplň: jakákoli, zelí, strouhaný sýr, česnek…
Je to rychlá mňamka
Jasně
tady je recept:
2hrnky vloček
1vejce a špetka soli
1hrnek mouky
jakákoli náplň - je dobré kysané zelí nebo strouhaný sýr… ![]()
Smíchám vločky s vejcem, přidám hrnek vody, špetku soli a hrnek mouky. Z těsta udělám placky. Vždy jednu naplním třeba tím zelím (vymačkat vodu) a přikryju jí druhou plackou. A pak je opeču v toustovači jako tousty ![]()
lumáťa píše:lleennttiillkkaa píše:lumáťa píše:Můžu poprosit recept?
Je to rychlá mňamkaJasně
Smíchám vločky s vejcem, přidám hrnek vody, špetku soli a hrnek mouky. Z těsta udělám placky. Vždy jednu naplním třeba tím zelím (vymačkat vodu) a přikryju jí druhou plackou. A pak je opeču v toustovači jako toustytady je recept:
2hrnky vloček
1vejce a špetka soli
1hrnek mouky
jakákoli náplň - je dobré kysané zelí nebo strouhaný sýr…
Děkuju děkuju a ještě se zaptám jakou mouku.
lleennttiillkkaa píše:crazymisha píše:Nebyla náhodou z kauflandu?lleennttiillkkaa píše:My si nedávno taky koupili vinnou klobásu a nedalo se to ani jíst
Dneska brkaše a pečená bílá klobása, ale teda byl to hnus, pač klobása nebyla dobrá :/
Nene, byla z Penny´. Ale teda byl to hnus! ![]()
radúna píše:
Jo a já dneska na véču udělám asi zapečené chleby. Máme asi půlku starého chleba a topinky nikdo nechce.Krajíčky chleba namažu taveňákem, pokladu nakrájenou slaninou, když je salám - dám i salám. Posypu strouhaným sýrem a dám zapéct do trouby. Horkovzušná - cca 20 - 25 minut na plech, plech nemažu ničím.
Obložím zeleninou (když je).
tohle taky občas dělávám ![]()
Paps píše:
holky! vy furt vyvařujete!![]()
u nás to ani jinak nejde s těma 2 tasemnicema, co mám doma bych se za polotovary nebo mraženiny nedoplatila (o zdravosti a chuti ani nemluvě) ![]()
dneska byl oběd opět v restauraci, zítra bude rizoto (v mrazáku mám 3 porce masa obíranýho z kuřat na polívku, tak přihodím zeleninu a je to) ![]()
dnešní večeře - mrkvový salát a obložený chleba
na víkend si dcera objednala její oblébené: vepřové, dušená mrkev, šťouchané brambory
k večeři bude špenátovka s opraženou houstičkou a na neděli musím ještě něco vymyslet, asi těstoviny s něčím ![]()
no já jsem spíš myslela, že k obědu, i k večeři zvlášt jídla..a takový nějaký všechny složitý..kdy to děláte?
Já polotovary nesnáším, a v mrazáku mám jenom ovoce..já mám nějakej odpor k mraženým věcem.. ![]()
zrovna dneska mi máma říkala, že at si tam dám aspon chleba, když pak žádnej nemám tak ho vytáhnu a je to..ale mě to pak nechutná..nebo to dělám nějak blbě, já nevím..
Ani maso nemrazím..mě se to nějak hnusí když vidím jak se to rozmražuje..
!Nechci se propánakrále nikho dotknout..je mi jasný, že se v hromadě domácnostech zamražuje..jen já to prostě nedělám..
není to přímo vaření..ale ..dnes odpoledne jsem upekla domácí buchty
plněné marmeládou a půl plechu už je fuč
těsto sem zadělala v pekárně a pak už je to hračka
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat