Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
ja du do tohodle http://www.hotovky.cz/…_hotovky.pdf Lukas nema obedy v praci, nestiha ani si nikam dojit a me uz vadi to vecny vymysleni co zaseakorat muudelam prilohu a bude, vyjde mu topresne na mesic, dostava stravenky tak cast jich na to padne, no co myslite
Monjie píše:
jestli to bude blivajz tak si to hold „sezereme“ sami
polévka - kuřecí vývar z masa, zelenina, nudle, odebrala jsem porci bez nudlí jen s masem zahustila ovesnýma vločkama a rozmixovala a měla jídlo i malá.
janine24 píše:šóšannáh píše:Fůj, to není pravda. Peperoncino je pálivá paprika. Chilli je ještě pálivější paprička.
jé dukátové buchtičky taky bych si dalašpagáty - špagety
aglio - česnek
olio - olej (olivový samo)
peperoncino - chilli
nuže dobrá, ale já tam dávám chilli ![]()
a dneska pro změnu chilli con carne s chlebíkem ![]()
šóšannáh píše:janine24 píše:šóšannáh píše:Fůj, to není pravda. Peperoncino je pálivá paprika. Chilli je ještě pálivější paprička.
jé dukátové buchtičky taky bych si dalašpagáty - špagety
aglio - česnek
olio - olej (olivový samo)
peperoncino - chillinuže dobrá, ale já tam dávám chilli
a dneska pro změnu chilli con carne s chlebíkem
V tom případě děláš aglio, olio, chilli ![]()
Monjie píše:
ja du do tohodle http://www.hotovky.cz/…_hotovky.pdf Lukas nema obedy v praci, nestiha ani si nikam dojit a me uz vadi to vecny vymysleni co zaseakorat muudelam prilohu a bude, vyjde mu topresne na mesic, dostava stravenky tak cast jich na to padne, no co myslite
Dá se to objednat i v jiných krajích?
Holky, tak to je dobrá diskuze, pro mě je šílené to vymýšlení CO?
Dneka malý dojedl hovězí dušené s rýží ze včerejška, a uvažuji. že manžovi udělám rizoto, to jsme dlouho neměli.
tak dneska pizza z kouflendu za 20 mnža odjíždí dnes pryč a vrací se zítra večer ![]()
mabit píše:
tak dneska pizza z kouflendu za 20 mnža odjíždí dnes pryč a vrací se zítra večer
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat