Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My jsme měli bramborový guláš dneska, ale s kuřecím masem, aby si s námi mohla dát i malá.
Zítra budou těstoviny s vajíčkem, neděle se u nás nedrží, takže žádné hody
![]()
včera karbanátky s bramborem, mrkvový salát
k večeři frankfurtská pol
dneska hovězí pol. se zeleninou a kroupama a guláš s knedlíkem (knedlíky z mrazáku - od tchýně
takže půl práce hotovo )
Tak dnes jsme meli kureci platky na slehacce s rajcatovym salatem- nakrajet syrove brambory na kolecka a vlozit na vymazany pekac, posolit. Na ne polozit platky kur. masa, ktere se posoli a poprasi sladkou paprikou, dale polozit na platky nakrajenou cibuli a opet brambory, opet posolit. Nakonec se zalije slehackou a da se zapect na hodinku.
Zustalo jeste maso a tak zitra ho udelam s ryzi. Na prouzky nakrajet kur. maso, posypat korenim na kure a grilovacim, trosku kari koreni. Pridat 3 lzicky medu a 3-4 strouzky cesneku. Muzete nechat odlezet v lednicce, ale neni to nutne. Maso na panvi osmazit a prendat do misky, nakrajet na kostky cibuli a slaninu a take osmazit. Nakonec smichat s masem a podavat s ryzi.
Po zitri bude segedinsky gulas. Pak uz nevim, tak piste, piste at mam inspiraci. ![]()
dneska dojídám včerejší guláš
a na zítra chystám kuřecí srdíčka s rýží
My máme dneska gulášovou polívku (na 2 dny) a já si dám kaši z ovesných vloček a holkám krupici (ovesné vločky jím u nás jenom já).
Zítra si dáme asi bramboráky.
tak já dnes byla na oběd pozvaná a dala sem si opět můj oblíbený smažák s hranolkama a tatarkou
![]()
Kuřecí vývar se zeleninou a dušená játra s rýží, vždycky toho udělám víc, další den přileju smetanu nebo šlehačku, okyselím a podávám s knedlíkem. A mám to skoro bez práce ![]()
Příspěvek upraven 11.01.11 v 12:01
zítra bude čočková polívka ,po x měsících si ji i celkem vychutnám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat