Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Janka123 píše:Monjie píše:Dá se to objednat i v jiných krajích?
ja du do tohodle http://www.hotovky.cz/…_hotovky.pdf Lukas nema obedy v praci, nestiha ani si nikam dojit a me uz vadi to vecny vymysleni co zaseakorat muudelam prilohu a bude, vyjde mu topresne na mesic, dostava stravenky tak cast jich na to padne, no co myslite
píšou tam že pro všechny regiony
mabit píše:
tak dneska pizza z kouflendu za 20 mnža odjíždí dnes pryč a vrací se zítra večer
tak u nás dnes pečené kuřátko a brambory (měli akci v Penny na celé kuřátko+ 2 stehýnka k tomu zdarma tak proč toho nevyužít
) a na večer jsem udělala takovou sladkou tečku,nepečený pudingový zákusek s ovocem ![]()
janine24 píše:V tom případě děláš aglio, olio, chillinuže dobrá, ale já tam dávám chilli
a dneska pro změnu chilli con carne s chlebíkem
tý hele nejsi tak trošku puntičkář
![]()
dneska jsem jen na hrachové polévce ![]()
lleennttiillkkaa píše:
a my dneska dojedli zbytek kmínovky ze včera
kmínovka?! co to je…dej mi recept
Dnes k večeři „šunkofleky“
Zapečené, posypané sýrem. Místo šunky domácí uzený a místo fleků kolínka.
mabit píše:lleennttiillkkaa píše:kmínovka?! co to je…dej mi recept
Kmínová polívka
Na sádle jsem osmahla kmín, zasypala moukou a udělala jíšku. Zalila jsem vodou, přidala naturbujon, nakrájenou kořenovou zeleninu a brambory, osolila, opěpřila a uvařila do měkka. Nakonec jsem zavařila vajíčko.
lleennttiillkkaa píše:mabit píše:Kmínová polívkalleennttiillkkaa píše:kmínovka?! co to je…dej mi recept
Na sádle jsem osmahla kmín, zasypala moukou a udělala jíšku. Zalila jsem vodou, přidala naturbujon, nakrájenou kořenovou zeleninu a brambory, osolila, opěpřila a uvařila do měkka. Nakonec jsem zavařila vajíčko.
ty jo dík někdy zkusím uvařit ![]()
lumáťa píše:
Dnes k večeři „šunkofleky“Zapečené, posypané sýrem. Místo šunky domácí uzený a místo fleků kolínka.
taky často dělám,je to mňamka ![]()
dušenou mrkev bych si dala! mnam! my máme rajdu-rozležená ze včíra:-)
zeleninová polévka s kroupami, zapečené kuřecí se šunkou a sýrem a štrůdl
sem se dneska překonala ![]()
halušky se zelím a uzeným
k večeři zeleninová polívka
zítra budou vdolečky s povidly a tvarohem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat