Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
dáte sem někdo recept na ty taštičky plněné tvarohem a na řízky v jogurtu?
Taky nějak nevím, co vařit. Pořád točím několik jídel.
lily_d píše:
Ahoj holky,
dáte sem někdo recept na ty taštičky plněné tvarohem a na řízky v jogurtu?
Taky nějak nevím, co vařit. Pořád točím několik jídel.
recepty nevím, ale koukni na netu - myslím, že řízky najdeš na MMB
a když nevíš co vařit, projdi si diskusi od začátku - je tu už tolik jídel ,že mi stačí rozkliknout libovolnou stránku a vždycky aspoń jedno jídlo tam najdu, tekrý jsem v poslední době nedělala ![]()
holky že vám ten pangas chutná
já když to jím tak nevím co jím,přijde mi to jak silikonová hmota
Řízky v jogurtu jsou u nás normální řízky (nesnáším patlat trojobal, navíc jsou podstatně křehčí). Maso nasolit, příp. okořenit něčím dalším, naložit do jogurtu nejlépe přes noc, pak už jenom obalit ve strouhance a smažit. Je i kefírová varianta, my děláme ten jogurt.
Do medové marinády u nás dáváme med, sójovku, česnek (dost, máme česnek rádi), hořčici (křemžskou a plnotučnou, anebo jen kremžskou), sůl.
Sandrik - taky žasnu na Tvým naplánováním. Já jdu čučet do lednice a něco vykombinovat (ideálně teď, ať si zítra můžu válet šunky).
Tak u nas dneska klasicke kureci rizecky s brrkasi.Ja se sice taky s tim taky nerada piplam,jenze to piplani miluje nas maly,takze piplame spolu.Mame aspon nejakou cast dne zabitou.Protoze potom dalsi hodinu uklizeme ![]()
květáková polévka, pečené kuře s nádivkou a bramborem, okurkový salát ![]()
Paps píše:
dneska zapejkáme filé s bešamelem, braokolicía žampíkama..vy tady furt tu droždovku- a ona pak „nesmrdí“?budu ji muset vyzkoušet, furt na ni myslím jak tady o ní povídát
e
Nevím jestli to smrdí, já dělám vývar s „drožďovýma knedlíčkama/nokama“ a to nesmrdí po droždí vůbec.
A já dneska dělám játra jen restovaná s opečeným bramborem (zbyli nám od kapra na másle) a hrachovou polévku s topinkou. Už jdu kuchtit. ![]()
Včera byly pečené vepřové plátky se špenátem a br. knedlíkem. Oběd dojídáme ještě ze včera a k večeři asi smažák s hranolkama ![]()
tak u nás byla dnes na oběd jen polívka,protože se vůbec nic jiného nestíhalo
tu zítra i dojím protože budu sama doma,prcek bude u táty..a ted dělám k večeři rybí filety zapečené s mrkví a omáčkou ![]()
U nás dneska nudle s tvarohem, a zítra upeču „micáka“ - králíka.
dneska špagety s nějakou červenou omáčkou. Osmahlá slanina, pomodoro, česnek, oregáno a provařit. Navrch sýr
tak já chci dneska dělat halušky s brynzou .. nikdy jsme je nedělala, tak jdu hledat recept
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat