Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska vařil syn, dělal bramborový guláš. Sladké nepeču, protože si myslím, že to neumím ![]()
Radši si dám topinku s česnekem nebo čabajku ![]()
tak já obědvala těstovinový salám a ted dělám pečené brambory v troubě a smažák plněný šunkou.
laducha píše:
Dneska vařil syn, dělal bramborový guláš. Sladké nepeču, protože si myslím, že to neumím
Radši si dám topinku s česnekem nebo čabajku
Gorino, syn vaří líp, než já a na rozdíl ode mě ho to i baví ![]()
Vždycky o víkendu jeden den vaří on, jinak musím já. Zvládne i upéct dort
, pekl učitelce, když končil 9. třídu. A po mně to fakt nemá ![]()
gorina píše:Paps píše:A my peceme v nedeli pudingovou babovku
a holky, neupečeme něco dietně sladkýho??
jak se dělá pudinková bábovka? ![]()
radúna píše:Paps píše:Jo, a víš, že už 14 dní chodím jak mlsný koucúr a přemlouvám se na tu vitacitovou buchtu?
Ale neměla bych, musím shazovat kilíčka......
co je to vitacitová buchta? jsem to jakživ neslyšela ![]()
tak a my zítra máme špagety s bolonskou omáčkou a večer si dáme sushi ![]()
gorina píše:lumáťa píše: Řízky v těstíčku s Nivou (niva tam není cítit) a moc to chutnalo i 4letému prckoviNo o tech chlebovych bram.jsem dneska rikala 70lete sousedce a vubec je nezna.Jsou opravdu tak dobre jak se v receptech pise???A jeste dotaz namacis je v mlice nebo ve vodeChlebové bramboráky taky dobrota, a rychlá
Namáčím ve vodě. U nás měly velký úspěch
Musí se dobře okořenit, hlavně víc než bramboráky. Víc majoránky, víc česneku, dávám uzeninu. Je to fakt dobrý a hlavně rychlý ![]()
Paps píše:
tak a my zítra máme špagety s bolonskou omáčkou a večer si dáme sushi
tak tomu říkám ideální kombinace, hned bych si taky dala ![]()
Paps píše:
tak a my zítra máme špagety s bolonskou omáčkou a večer si dáme sushi
To je super
Děláš sushi doma ? To bych se chtěla taky naučit…
Zrovna včera jsem na sushi byla, s kamarádkou..chodíme na running sushi, spousty druhů sushi jezdí na pásu a můžeš za jednu cenu toho sníst kolik chceš, mňam ![]()
lumáťa píše:Paps píše:To je super
tak a my zítra máme špagety s bolonskou omáčkou a večer si dáme sushiDěláš sushi doma ? To bych se chtěla taky naučit…
Zrovna včera jsem na sushi byla, s kamarádkou..chodíme na running sushi, spousty druhů sushi jezdí na pásu a můžeš za jednu cenu toho sníst kolik chceš, mňam
Makakiko running suhsi?
Mnam, ulítávám na tam na lilku, kromě suši.
Dneska česneková polívka, kuře s jednoho pekáče s bramborama, mrkví a bazalkou, zítra losos s brkaší plně v režii manžela. ![]()
Paps píše:gorina píše:jak se dělá pudinková bábovka?Paps píše:A my peceme v nedeli pudingovou babovku
4 pudingy 4 vajicka hrnek cukru hrnek oleje prasek do peciva.Cukr utrit se zloutkem,pridat puding (jen tem prasek)potom prasek do peciva a nakoc snih z vajicek.Dneska to akorat nebudu davat do formy na babovku,ale zkusim to upect na plechu a na pulku dat malemu jahody.Snad z toho neco vznikne ![]()
Dnes vařím já, takže bude rychlovka…fazole s rýží. Mají to rádi všichni a je to za chvíli hotové.
dneska polévka od včera - kuřecí vývar s nudlema, a kuřecí závitky s bramborem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat