Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
890
8.2.11 13:13

štěpánská omáčka s knedlíkem a uzená polévka s rýží :-) A mám na dva dny vystaráno :-)

• načítám...
30627
8.2.11 17:00

Dneska jsme si s malou daly jen polívku (zeleninovou), kluci k tomu měli koupené sladké knedlíky, nám holkám to nechutná 8-)
Na zítra jsem koupila kuřecí stehna, tak je upeču a dáme si buď dušenou rýži, nebo brambory.

• načítám...
1526
8.2.11 17:23

Dnes rizoto s kuřecím, k večeři toasty a salát…

• načítám...
12154
8.2.11 18:05

Jé, u nás jsou taky kuřecí stehna. A bude i na zítřek :lol: .

• načítám...
2803
8.2.11 23:07

Fazolky s orestovanou anglickou slaninou a cibulkou + smetanové brambory, mňam :-D
Zelenina, která chutná i chlapům :palec:

• načítám...
19692
9.2.11 07:42

Veprovy gulasek,uz se mi tam dusim na plotne :wink:

• načítám...
182
9.2.11 08:42
gorina píše:

jejda, v kolik začínáš vařit?

• načítám...
182
9.2.11 08:45

já mám v lednici kuřecí stehna a hromadu žampionů, tak z toho něco sešmodrchám:-)

a možná udělám kulajdu :think: děláte ji někdo? Minule (to jsem ji dělala poprvé) se mi zdrcla mrcha, no ale nevzdávám to :mrgreen:

• načítám...
2803
9.2.11 09:43
Paps píše:
já mám v lednici kuřecí stehna a hromadu žampionů, tak z toho něco sešmodrchám:-)a možná udělám kulajdu :think: děláte ji někdo? Minule (to jsem ji dělala poprvé) se mi zdrcla mrcha, no ale nevzdávám to :mrgreen:

Kulajdu dělám docela často :)

Dnes „pečené mandlové brambory s bazalkou“.

• načítám...
15054
9.2.11 09:49
Paps píše:
já mám v lednici kuřecí stehna a hromadu žampionů, tak z toho něco sešmodrchám:-)a možná udělám kulajdu :think: děláte ji někdo? Minule (to jsem ji dělala poprvé) se mi zdrcla mrcha, no ale nevzdávám to :mrgreen:

já jsem hledala kdysi rady proč se mi zdrcla koprovka a prý než naleju do omáčky nebo do polévky ocet tak si ho mám nejdřív svařit

• načítám...
5799
9.2.11 10:21

dětská svíčková a domácím knedlíkem :-D

• načítám...
2803
9.2.11 11:17

Teď tu po mě holky chtěly pomazánky z avokáda na slano i na sladko, jak to mají rády i děti, tak to dávám i sem:

Sardinková pomazánka
Rozmačkanou dužinu avokáda smícháte se sardinkami v oleji (ten slijete), rozmělníte s krabičkou měkkého tvarohu, osolíte, opepříte, zakápnete citronem, šťávou a zamícháte drobně pokrájenou cibulku. Dozdobíte pažitkou a rajčaty.

Pomazánka z avokáda:
K rozmačkané dužině avokáda přidáte pár kapek limetkové šťávy. Na jeden plod počítejte jednu najemno nakrájenou cibulku a jeden prolisovaný stroužek česneku, který do dužiny vmícháte. Osolíte, opepříte a vmícháte jemně pokrájené rajče. Natíráte na toasty a ani o tom nevíte, máte guacamole!

Sladký salát:
Dužinu avokáda tentokrát nakrájíte na plátky a přidáte k ní na kolečka nakrájený banán, nudličky vypeckovaných datlí, rozpůlené jahody, plátky kiwi a pár rozinek. Dávám sezónní ovoce nebo co seženu. Do misek si připravíte kousky pomeranče, dáte na ně vzniklou směs a polijete dresinkem: 100 g bílého jogurtu, lžíce měkkého tvarohu, lžíce citronové šťávy, lžička vanilkového cukru a lžíce cukru krupice. Výborné vychlazené.

• načítám...
19692
9.2.11 12:56
Paps píše:
gorina píše:
jejda, v kolik začínáš vařit?

Tak mi vstava maly brzo,takze jsem varila o pul 7 :wink: .Tedka v tom peknem pocasi vyrazime uz v 9 ven,tak musim mit hotovy obed brzo. :wink:

• načítám...
2803
10.2.11 11:21

Kuskus se zeleninou.

Párková polévka se zelenými fazolkami. Pořádně hustá a vydatná - je pro chlapa dokonalou večeří ! :-D

• načítám...
30627
10.2.11 15:11

5 litrů zelňačky s klobáskou 8-o , musela jsem pak hrnec bránit vlastním tělem, aby zbylo na staršího syna, až dojde z práce :mrgreen: 8-) .
Zítra asi zapeču pórek :think: .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová