Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1332
18.2.11 11:29

Ty žampiony až pustí štavu tak tam nalét to víno .ono se to tak po deseti minutách vypaří .A ten alkohol se varem ztratí jen to bude mět zajimavou chut.

• načítám...
2673
18.2.11 11:31

Tak já dnes udělala plněnou sekanou,a je luxusní :-D

• načítám...
19692
18.2.11 12:13

Dneska pecene stehynka a polivka rajska ze vcerejska.
Zitra hovezi vyvarek s jatrovyma knedlickama a smazeny kvetak :wink:

• načítám...
890
18.2.11 17:01

brokolicová polévka a šunkofleky - zítra guláš a k tomu kdo co chce - knedlík nebo těstoviny :-)

• načítám...
182
18.2.11 23:22

milé dámy, zítra udělám ten segedíínnn :mrgreen: :pankac:

• načítám...
15054
19.2.11 08:53

dnes maso na nudličky se zeleninou na pánvi+hranolky a zítra brambory+sekaná.....oba 2 dny gulášová polévka

• načítám...
1044
19.2.11 09:02
sthan píše:
dzarunka píše:
sthan píše:
Dnes dělám zeleninku na pánvi ,lusky ,mrkev ,porek kukuřice ,osmahnu ,dám koření na grilovanou zeleninu,k tomu bageta,Malá má polévku ze včera.A manželovi k tomu udělám žampiony na červeném víně .Je to mnamka ,Dá se osmahnout česnek a anglická na malé kousky ,potom se tam dají žampiony na pulku,čerstvé a až pustí štávu tak se zalijí jedním a pul deci červeného vína.Dusí se to a až je to víno vypařené tak osolit opepřit .Je to vyborné ,dělala jsem to pro návštěvu v sobotu poprvé a jen se po tom zaprášilo.
a kolik žampionů na 1,5dc vína??a s čím podávat?taky k bagetě :?:
těch žampionú ta čtvrtkilová vanička ,lepší jsou ty menší žampiony.A podává se k tomu pečivo ,le to dobré i jako příloha k masu .

to zní opravdu dobře, zítra do toho půjdu

• načítám...
7576
19.2.11 10:38

Dnes vepřové řízky pečené v bramborách se smetanou.

• načítám...
6378
19.2.11 11:06

Dnes špenátová polévka a kuře s rýží,zítra pangasius v sýrovém těstíčku a brambor.kaše

• načítám...
1044
19.2.11 12:08

smažený sýr s debrecínkou a opečené brambory a pro malou rýžový nákyp a bramboračka

• načítám...
7576
19.2.11 12:40

Holky, už tady několikrát zazněl rýžový nákyp. Jak ho děláte pro děti a pro vás? A z jaké rýže? Mám na něj hroznou chuť, ale už jsem ho dlouho nedělala. :think:

• načítám...
1044
19.2.11 12:45

Nikolkce jsou tři pryč, takže dělám normální z mlíčka (používám krabicové polotučné) a z rýže (myslím červenou Largis) a rýži uvařím v mléce, dám trochu soli, pak nechám vychladnout, zamíchám moučkový cukr, vajíčko, dám to do vysypaného plechů asi půlku a pokladu zavařeným ovocem a pak dám tu druhou půlku rýže a dám do trouby, ale Májince bych to nedala ta je na to malá

• načítám...
890
19.2.11 13:21

Brokolicovka od včerejška a karbanátky s bramborami…zítra svíčková! :-)

• načítám...
19692
19.2.11 13:23
šóšannáh píše:
tak rýžový nákyp jen tam místo meruněk dám hrušky kompotované :wink: a jak si klucí šmákli :palec:

Ja jsem delala ryzovy nakyp podle Sosannah a byl vyborny.Akorat jsem tam pro rozmazlene jazycky pridala smetanu,myslim podle Lentilky.No a ovoce podle toho jake mate radi :-).Jo a delala jsem ho z klasicke dlouhozrne bile ryze.

• načítám...
7576
19.2.11 13:43

Díky :palec: Používám Lagris parboiled, dřív bývala červená, teď je modrá. Je to ona?

Emilka1 píše:
Nikolkce jsou tři pryč, takže dělám normální z mlíčka (používám krabicové polotučné) a z rýže (myslím červenou Largis) a rýži uvařím v mléce, dám trochu soli, pak nechám vychladnout, zamíchám moučkový cukr, vajíčko, dám to do vysypaného plechů asi půlku a pokladu zavařeným ovocem a pak dám tu druhou půlku rýže a dám do trouby, ale Májince bych to nedala ta je na to malá
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová