Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ty žampiony až pustí štavu tak tam nalét to víno .ono se to tak po deseti minutách vypaří .A ten alkohol se varem ztratí jen to bude mět zajimavou chut.
Dneska pecene stehynka a polivka rajska ze vcerejska.
Zitra hovezi vyvarek s jatrovyma knedlickama a smazeny kvetak ![]()
brokolicová polévka a šunkofleky - zítra guláš a k tomu kdo co chce - knedlík nebo těstoviny ![]()
dnes maso na nudličky se zeleninou na pánvi+hranolky a zítra brambory+sekaná.....oba 2 dny gulášová polévka
sthan píše:dzarunka píše:těch žampionú ta čtvrtkilová vanička ,lepší jsou ty menší žampiony.A podává se k tomu pečivo ,le to dobré i jako příloha k masu .sthan píše:a kolik žampionů na 1,5dc vína??a s čím podávat?taky k bagetě
Dnes dělám zeleninku na pánvi ,lusky ,mrkev ,porek kukuřice ,osmahnu ,dám koření na grilovanou zeleninu,k tomu bageta,Malá má polévku ze včera.A manželovi k tomu udělám žampiony na červeném víně .Je to mnamka ,Dá se osmahnout česnek a anglická na malé kousky ,potom se tam dají žampiony na pulku,čerstvé a až pustí štávu tak se zalijí jedním a pul deci červeného vína.Dusí se to a až je to víno vypařené tak osolit opepřit .Je to vyborné ,dělala jsem to pro návštěvu v sobotu poprvé a jen se po tom zaprášilo.
to zní opravdu dobře, zítra do toho půjdu
Dnes špenátová polévka a kuře s rýží,zítra pangasius v sýrovém těstíčku a brambor.kaše
smažený sýr s debrecínkou a opečené brambory a pro malou rýžový nákyp a bramboračka
Holky, už tady několikrát zazněl rýžový nákyp. Jak ho děláte pro děti a pro vás? A z jaké rýže? Mám na něj hroznou chuť, ale už jsem ho dlouho nedělala. ![]()
Nikolkce jsou tři pryč, takže dělám normální z mlíčka (používám krabicové polotučné) a z rýže (myslím červenou Largis) a rýži uvařím v mléce, dám trochu soli, pak nechám vychladnout, zamíchám moučkový cukr, vajíčko, dám to do vysypaného plechů asi půlku a pokladu zavařeným ovocem a pak dám tu druhou půlku rýže a dám do trouby, ale Májince bych to nedala ta je na to malá
Brokolicovka od včerejška a karbanátky s bramborami…zítra svíčková! ![]()
šóšannáh píše:
tak rýžový nákyp jen tam místo meruněk dám hrušky kompotovanéa jak si klucí šmákli
Ja jsem delala ryzovy nakyp podle Sosannah a byl vyborny.Akorat jsem tam pro rozmazlene jazycky pridala smetanu,myslim podle Lentilky.No a ovoce podle toho jake mate radi
.Jo a delala jsem ho z klasicke dlouhozrne bile ryze.
Díky
Používám Lagris parboiled, dřív bývala červená, teď je modrá. Je to ona?
Emilka1 píše:
Nikolkce jsou tři pryč, takže dělám normální z mlíčka (používám krabicové polotučné) a z rýže (myslím červenou Largis) a rýži uvařím v mléce, dám trochu soli, pak nechám vychladnout, zamíchám moučkový cukr, vajíčko, dám to do vysypaného plechů asi půlku a pokladu zavařeným ovocem a pak dám tu druhou půlku rýže a dám do trouby, ale Májince bych to nedala ta je na to malá
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat