Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30627
24.2.11 19:04

Dneska jsme měli kuřecí na leču s těstovinami, zítra budou fazolky na smetaně, brambory a vajíčko natvrdo.

• načítám...
15054
25.2.11 12:09

mám vařeno-kuřecí maso na paprice se smetanou+houskový knedlík,tentokrát kupovný :oops: a zítra to samé akorát udělám ještě polévku-buď brokolicovou nebo poprvé porkovou

• načítám...
2803
25.2.11 12:13

Dnes jsem vařila co dům dal. Takže kuřecí, cibulka, pórek, koření, domácí jíška. Je to kupodivu moc dobrý :mrgreen: cha cha. K tomu brambor.

Zítra jdu s prckem do kina, tak bude vařit Mekáč :)

V neděli ještě nevím, třeba mě tu někdo inspiruje  :-D

• načítám...
780
26.2.11 09:34

Ahojík, můžu se přidat??? Tahle diskuze se mi moc hodí, protože skoro každý druhý den řeším dilema „Co dnes uvařit?“
Tak dneska máme karboše s bramborovou kaší, upekla jsem ke kávičce ořechové řezy s pudinkem a k večeři udělám česnekovou pomazánku.
Zítra nic, jsme se objednali k babičce na obídek........... No ale budu muset řešit, co na pondělí, aby měl miláček do práce… Tak mě inspirujte :mavam:

• načítám...
30627
26.2.11 10:30

Dneska budou knedlíky se švestkami a tvaroh, zítra nejspíš bude vařit syn, protože mě před chvílí namíchl a bude muset „žehlit“ :mrgreen: 8-)

• načítám...
19692
26.2.11 13:02
zuziiiiik píše:
Ahojík, můžu se přidat??? Tahle diskuze se mi moc hodí, protože skoro každý druhý den řeším dilema „Co dnes uvařit?“
Tak dneska máme karboše s bramborovou kaší, upekla jsem ke kávičce ořechové řezy s pudinkem a k večeři udělám česnekovou pomazánku.
Zítra nic, jsme se objednali k babičce na obídek........... No ale budu muset řešit, co na pondělí, aby měl miláček do práce… Tak mě inspirujte :mavam:
:mavam: Jejki dalsi zenska co umi pect dobroty a bude nam tu delat chute :-) :kytka:
  • načítám...
4417
26.2.11 16:55

tak dneska byl zbytek od včera - vepřové na houbách a rýže.
Zítra - kuřecí játra se zeleninou a asi hranolky.
A udělám buchtu z Margot oplatek. :lol:

• načítám...
19692
27.2.11 07:23

Dnes uzena polivka,kureci kridla zapecena na zeli+bramborovy knedlik(ze sacku) :wink:

• načítám...
3643
27.2.11 12:10

Ahojky,taky se ráda přidám :dance:
Dnes máme bramborové knedlíky plněné uzeným masem,polité cibulkou a kyselé zelí.....mnam :lol:

• načítám...
Rose-k
27.2.11 13:10

Ahoj
tak se dneska taky přidám :-D
Máme falešný-rozstřelený španělský ptáček s rýží,už to voní se nemůžu dočkat mňam! :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.02.11 v 21:52

• Upravit
30627
27.2.11 14:26

My jsme dnes s malou samy, máme jen kuřecí vývar s kroupama, Vikča snědla 3 8-o misky.
A zítra razíme na chatu, kluci budou hospodařit sami. Jedu s mamkou, ta navařila na celý týden a zavařila, tak budeme dělat jen přílohy :pankac: .

• načítám...
3643
27.2.11 14:31
laducha píše:
My jsme dnes s malou samy, máme jen kuřecí vývar s kroupama, Vikča snědla 3 8-o misky.
A zítra razíme na chatu, kluci budou hospodařit sami. Jedu s mamkou, ta navařila na celý týden a zavařila, tak budeme dělat jen přílohy :pankac: .

Tak to ti závidím..... :lol:

• načítám...
30627
27.2.11 14:34
SuzaG píše:
laducha píše:
A zítra razíme na chatu, kluci budou hospodařit sami. Jedu s mamkou, ta navařila na celý týden a zavařila, tak budeme dělat jen přílohy :pankac: .
Tak to ti závidím..... :lol:

Si to dvakrát za rok zasloužím 8-) :mrgreen:

• načítám...
15054
27.2.11 16:23

dneska vařil chlap-hranolky,maso na kostky,koření na rožnění a dal to péct do trouby,zeleninová obloha

• načítám...
27247
27.2.11 21:42

Zítra zbytek buřtguláše.
Mám pro vás výborný recept co jsme si dělali v sobotu s kamarádkou. čerstá zeleninová směs z tesca(ledový salát, nějaký červený salát a mrkev), tuňák, šunka, těstoviny a sýr a byla to strašná bašta.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová