Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska jsme měli kuřecí na leču s těstovinami, zítra budou fazolky na smetaně, brambory a vajíčko natvrdo.
mám vařeno-kuřecí maso na paprice se smetanou+houskový knedlík,tentokrát kupovný
a zítra to samé akorát udělám ještě polévku-buď brokolicovou nebo poprvé porkovou
Dnes jsem vařila co dům dal. Takže kuřecí, cibulka, pórek, koření, domácí jíška. Je to kupodivu moc dobrý
cha cha. K tomu brambor.
Zítra jdu s prckem do kina, tak bude vařit Mekáč ![]()
V neděli ještě nevím, třeba mě tu někdo inspiruje ![]()
Ahojík, můžu se přidat??? Tahle diskuze se mi moc hodí, protože skoro každý druhý den řeším dilema „Co dnes uvařit?“
Tak dneska máme karboše s bramborovou kaší, upekla jsem ke kávičce ořechové řezy s pudinkem a k večeři udělám česnekovou pomazánku.
Zítra nic, jsme se objednali k babičce na obídek........... No ale budu muset řešit, co na pondělí, aby měl miláček do práce… Tak mě inspirujte ![]()
Dneska budou knedlíky se švestkami a tvaroh, zítra nejspíš bude vařit syn, protože mě před chvílí namíchl a bude muset „žehlit“
![]()
zuziiiiik píše:
Ahojík, můžu se přidat??? Tahle diskuze se mi moc hodí, protože skoro každý druhý den řeším dilema „Co dnes uvařit?“
Tak dneska máme karboše s bramborovou kaší, upekla jsem ke kávičce ořechové řezy s pudinkem a k večeři udělám česnekovou pomazánku.
Zítra nic, jsme se objednali k babičce na obídek........... No ale budu muset řešit, co na pondělí, aby měl miláček do práce… Tak mě inspirujte
tak dneska byl zbytek od včera - vepřové na houbách a rýže.
Zítra - kuřecí játra se zeleninou a asi hranolky.
A udělám buchtu z Margot oplatek. ![]()
Dnes uzena polivka,kureci kridla zapecena na zeli+bramborovy knedlik(ze sacku) ![]()
Ahojky,taky se ráda přidám ![]()
Dnes máme bramborové knedlíky plněné uzeným masem,polité cibulkou a kyselé zelí.....mnam ![]()
Ahoj
tak se dneska taky přidám ![]()
Máme falešný-rozstřelený španělský ptáček s rýží,už to voní se nemůžu dočkat mňam! ![]()
Příspěvek upraven 28.02.11 v 21:52
My jsme dnes s malou samy, máme jen kuřecí vývar s kroupama, Vikča snědla 3
misky.
A zítra razíme na chatu, kluci budou hospodařit sami. Jedu s mamkou, ta navařila na celý týden a zavařila, tak budeme dělat jen přílohy
.
laducha píše:
My jsme dnes s malou samy, máme jen kuřecí vývar s kroupama, Vikča snědla 3misky.
A zítra razíme na chatu, kluci budou hospodařit sami. Jedu s mamkou, ta navařila na celý týden a zavařila, tak budeme dělat jen přílohy.
Tak to ti závidím..... ![]()
SuzaG píše:laducha píše:Tak to ti závidím.....
My jsme dnes s malou samy, máme jen kuřecí vývar s kroupama, Vikča snědla 3misky.
A zítra razíme na chatu, kluci budou hospodařit sami. Jedu s mamkou, ta navařila na celý týden a zavařila, tak budeme dělat jen přílohy.
Si to dvakrát za rok zasloužím
![]()
dneska vařil chlap-hranolky,maso na kostky,koření na rožnění a dal to péct do trouby,zeleninová obloha
Zítra zbytek buřtguláše.
Mám pro vás výborný recept co jsme si dělali v sobotu s kamarádkou. čerstá zeleninová směs z tesca(ledový salát, nějaký červený salát a mrkev), tuňák, šunka, těstoviny a sýr a byla to strašná bašta.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat