Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Rose-k
21.2.11 23:54
lleennttiillkkaa píše:
christy píše:
lleennttiillkkaa píše:
O víkendu jsem zkoušela vločkové placičky. Nejdřív jsem si říkala, že je toho těsta strašně málo, záhy jsem pochopila, že toho byla až moc :D Ale byly výborný.
Dneska jsem dělala kuskusoto a zítra bude pečené kuře s rýží.
Kuskusoto něco jako rizoto??A jak ho děláš??Já taky dneska koupila kuskus,ale ještě jsem ho nedělala :oops: tak přemýšlím nad nějakým receptem..
Já to dělala poprvý. V podstqtě jako rizoto a bylo to dost rychlý, nejvíc času jsem strávila krájením masa.
Vepřový maso jsem nakrájela na drobný kousky, osolila, opepřila, polila olejem a promíchala. Hodila na pánvičku osmahla, pak jsem přidala sterilovanou zeleninu i se šťávou s ní. Dusila jsem to asi 20 minut. Mezitím jsem si udělala dle návodu kuskus 1,5 hrnku kuskusu a 3 hrnky teplý vody. Když byla zelenina s masem dušená, přidala jsem kuskus, promíchala a ještě chvilinku nechala dojít. Nakonec jsem posypala sýrem.

Hmmm to vypadá dobře,to určitě zkusím,díky :-)

• Upravit
616
22.2.11 13:31

květáková polívka a cuketové lívance

• načítám...
15054
22.2.11 13:39

vepřové maso na houbách+šťouchané brambory

• načítám...
12272
22.2.11 14:21

Já zeleninový salát a Tonička měla zeleninovou kaši s masíčkem.

Svatko, mohla bys sem prosím dát recept na ty cuketový lívance?

• načítám...
616
22.2.11 14:37

Dělala jsem je podle tohoto receptu a trochu jsem si ho upravila podle velikosti cukety a hustoty těsta.

Cuketové lívance:
1 menší cuketa
2 vejce
200 g cukru (mě se to zdá strašně moc, tak jsem dala jen lžíci a stačilo)
200 g hladké mouky (můžeš upravit podle velikosti cukety)
1 kypřící prášek
100 ml mléka (i víc podle hustoty těsta)
Směs má být lehce tekutá. Podávala jsem je se zakysankou smíchanou s marmeládou.

• načítám...
12272
22.2.11 14:43
Svatka píše:
Dělala jsem je podle tohoto receptu a trochu jsem si ho upravila podle velikosti cukety a hustoty těsta.Cuketové lívance:
1 menší cuketa
2 vejce
200 g cukru (mě se to zdá strašně moc, tak jsem dala jen lžíci a stačilo)
200 g hladké mouky (můžeš upravit podle velikosti cukety)
1 kypřící prášek
100 ml mléka (i víc podle hustoty těsta)
Směs má být lehce tekutá. Podávala jsem je se zakysankou smíchanou s marmeládou.

díky, poznamenala jsem si :palec:

• načítám...
5799
22.2.11 15:27

kuře s majoránkou a zeleninou na víně a rýže
na zítra chystám gulášek a možná domácí knedle, pokud mě dítko nechá je udělat :-D

• načítám...
JP
46
22.2.11 20:50

kuchařka

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, kde berete ty vaše recepty? Čerpáte z nějakých kuchařek?
Mohly by jste mi nějakou doporučit, aby tam byly rychlé nenáročné a chutné recepty?

Dík

• načítám...
5799
23.2.11 08:23

ahoj
já mám doma kuchařky, který manžel počítá na metry a né na kusy :mrgreen: jsem trochu ulítlá, ale i na netu hodně hledám, třeba zde je to super a je tam i video postup :wink:

• načítám...
4417
23.2.11 08:41

já mám kuchařek spousru, ale stejně dělám dokola starý osvědčený jídla. Jsem nějaká líná dělat něco nového :oops: i když pár receptů tady od vás jsem už zkusila.

Včera jsem byla u našich, byly řízky a ještě jsem dostala sebou, takže pouze udělám brambory a okurkový salát. :lol:

• načítám...
15054
23.2.11 09:21

dnes doma dělaná pizza......

• načítám...
19692
23.2.11 09:22

Hovezi na houbach a mlecna polivka.Ale nevim kdo to bude u nas jest prisla na nas asi strevni chripka :-( :cry: .Takze to asi skonci v mrazaku a budeme na rohlikach.

• načítám...
1044
23.2.11 12:06

Kuře na paprice s domácím houskovým knedlíkem a kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi

• načítám...
15054
23.2.11 12:51
Emilka1 píše:
Kuře na paprice s domácím houskovým knedlíkem a kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi

přesně to budu dělat na víkend :mrgreen:

• načítám...
1044
23.2.11 13:00
dzarunka píše:
Emilka1 píše:
přesně to budu dělat na víkend :mrgreen:

No já tohle jídlo můžu udělat plný kastrol a do večera je pryč. To i naše Nikolka neustále chodí, že má strašně velikánký hlad, ale bříško má hlad na hnedlíky s omáčkou :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová