Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já zeleninový salát a Tonička měla zeleninovou kaši s masíčkem.
Svatko, mohla bys sem prosím dát recept na ty cuketový lívance?
Dělala jsem je podle tohoto receptu a trochu jsem si ho upravila podle velikosti cukety a hustoty těsta.
Cuketové lívance:
1 menší cuketa
2 vejce
200 g cukru (mě se to zdá strašně moc, tak jsem dala jen lžíci a stačilo)
200 g hladké mouky (můžeš upravit podle velikosti cukety)
1 kypřící prášek
100 ml mléka (i víc podle hustoty těsta)
Směs má být lehce tekutá. Podávala jsem je se zakysankou smíchanou s marmeládou.
Svatka píše:
Dělala jsem je podle tohoto receptu a trochu jsem si ho upravila podle velikosti cukety a hustoty těsta.Cuketové lívance:
1 menší cuketa
2 vejce
200 g cukru (mě se to zdá strašně moc, tak jsem dala jen lžíci a stačilo)
200 g hladké mouky (můžeš upravit podle velikosti cukety)
1 kypřící prášek
100 ml mléka (i víc podle hustoty těsta)
Směs má být lehce tekutá. Podávala jsem je se zakysankou smíchanou s marmeládou.
díky, poznamenala jsem si ![]()
kuře s majoránkou a zeleninou na víně a rýže
na zítra chystám gulášek a možná domácí knedle, pokud mě dítko nechá je udělat ![]()
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, kde berete ty vaše recepty? Čerpáte z nějakých kuchařek?
Mohly by jste mi nějakou doporučit, aby tam byly rychlé nenáročné a chutné recepty?
Dík
ahoj
já mám doma kuchařky, který manžel počítá na metry a né na kusy
jsem trochu ulítlá, ale i na netu hodně hledám, třeba zde je to super a je tam i video postup ![]()
já mám kuchařek spousru, ale stejně dělám dokola starý osvědčený jídla. Jsem nějaká líná dělat něco nového
i když pár receptů tady od vás jsem už zkusila.
Včera jsem byla u našich, byly řízky a ještě jsem dostala sebou, takže pouze udělám brambory a okurkový salát. ![]()
Hovezi na houbach a mlecna polivka.Ale nevim kdo to bude u nas jest prisla na nas asi strevni chripka
.Takze to asi skonci v mrazaku a budeme na rohlikach.
Kuře na paprice s domácím houskovým knedlíkem a kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi
Emilka1 píše:
Kuře na paprice s domácím houskovým knedlíkem a kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi
přesně to budu dělat na víkend ![]()
dzarunka píše:Emilka1 píše:přesně to budu dělat na víkend
No já tohle jídlo můžu udělat plný kastrol a do večera je pryč. To i naše Nikolka neustále chodí, že má strašně velikánký hlad, ale bříško má hlad na hnedlíky s omáčkou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hmmm to vypadá dobře,to určitě zkusím,díky