Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda nevím proč tomu říkaj na bábě,ale tady je teda recept
:
Potřebujeme kuře,6ks velkých brambor,4vejce,majoránka,česnek,sůl,drcený kmín,3rohlíky,mléko,anglická slanina a cibule..
Na pánvi osmažíme několik plátků anglické,krájené na nudličky a na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Nalámeme rohlíky a necháme je v mléce rozmočit.
Brambory nastrouháme,mírně z nich vymáčkneme vodu,přidáme k nim cibuli s anglickou,vymačkané rohlíky,vejce ,česnek,sůl a koření a dobře promícháme.
Směs urovnáme do vymyzaného pekáčku,poklademe kousky osoleného a okořeněného kuřete a upečeme v mírné troubě.(Z počátku se může při pečení zakrýt)
Dneska zapecene testoviny,ktere ale nezapekam Tygr je zapecene nemusi ze to je tuhe
.Tak tam vmichavam jen vajicka,ktere prohraji s testovina,masem a zeleninou jen na panvi ![]()
Včera zapečené brambory s pohankou a slaninou, dneska dojíždím zbytek. Na večeři bude nějaký zeleninový salát, jaký to se pozná až v obchodě, podle toho co nabídnou ![]()
Zítra bude asi kyselice a lívance s jablky.
A musím vymyslet víkend ![]()
u nás dnes čočka na kyselo s vajíčkem a chlebem a zítra nejspíš smažený květák. o víkendu se uvidí ![]()
tak jsem vyndala z mrazáku uzené a zítra budu poprvé dělat křenovou omáčku
Tak zmena dneska bude koprovka, brambor a vajicko nebo parek nebo oboji
Taky pridam nas - vyvar z uzeneho se zeleninou a peceny kralik s bram. knedliky a zeli.
Teda vy děláte chutě.
Holky,už jste dělaly ty langoše?Jsou suprový,akorát jsem musela přidat trochu mouky a pro mě příště i víc soli.
Langose jsem jeste nedelala, ale chystam se snad jeste tento tyden to stihnu
u nás špenát,br.knedlík a uzený,zítra zbytky,sobota-zapečené brambory se šunkou a smetanou a sýrem,neděle-kuře na kari s rýží…
![]()
Dnes vařila Ikea ![]()
Zítra udělám zapečené brambory s kuřecím masem, nivou a smetanou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat