Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:šóšannáh píše:Párkrát jsme si tam něco dali, ale ta kvalita není nic moc. Ke svíčkové jsme dostali levné polévkové maso a ještě tam byly šlachypapavlinka33 píše:my akorát když jedem co ČB nakoupit, tak se tam najíme a asi dvakrát jsem vzala na večeři
Holkt varite(kupujete) nekdy hotova jidla v restauraci v Globusu? Ja to objevila nedavno, celkem dobre tam vari a za slusne ceny, navic je tam fakt vyber.
Ja tam nejim je tam moc lidi na muj vkus, jen obcas si tam koupim jidlo s sebou dom. Tady v Ostrave to maji celkem dobry, flaxy v mase jsem jeste nenasla a to jsem na to celkem citlivka. Kvalita je si myslim primerena cene. No neni to na kazdej den, ale i kamosky tam obcas vari a tak jsme se shodli ze to neni spatny. Asi je to vsude jiny.
raději jsem to s pizzou vzdala a udělala čínské skleněné nudle se zeleninou. Rada dělám různá jídla jiné národnosti. Myslíte, že je to v pohodě pokud je dávám papat mému 4ročnému Miškovi? Jídlo samozřejmě není nikdy pálivé a dávám tam hodně zeleniny, skoro bez soli. Máma mi stále říká, že mu mám vařit raději česká jídla, a neexpetimentovať.
klara kratoch píše:
raději jsem to s pizzou vzdala a udělala čínské skleněné nudle se zeleninou. Rada dělám různá jídla jiné národnosti. Myslíte, že je to v pohodě pokud je dávám papat mému 4ročnému Miškovi? Jídlo samozřejmě není nikdy pálivé a dávám tam hodně zeleniny, skoro bez soli. Máma mi stále říká, že mu mám vařit raději česká jídla, a neexpetimentovať.
Myslim ze je fajn kdyz ma dite pestrou stravu, proc ne
Monjie píše:
cibulove krouzky s dresinkem
Děláš chutě
Jaký máš dresink?
zejtra asi torteliny s nejakou syrovou majdou, my ty testoviny proste muzem porad
To my dnes brambory a smažený květák
a teď jdu smažit cibulové kroužky ![]()
Teda na ty kroužky jste mi teda udělali chutě..To zní vážně dobře..
![]()
My dneska k večeři budeme mít kalamárové kroužky a zítra asi udělám ty cibulový
![]()
K večeři upeču štrůdl s hruškama. Zítra nevařím, budeme lítat po nákupech, tak se najíme tam ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat