Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2458
14.9.11 13:50
MUFICE píše:
šóšannáh píše:
papavlinka33 píše:
Holkt varite(kupujete) nekdy hotova jidla v restauraci v Globusu? Ja to objevila nedavno, celkem dobre tam vari a za slusne ceny, navic je tam fakt vyber.
my akorát když jedem co ČB nakoupit, tak se tam najíme a asi dvakrát jsem vzala na večeři :-)
Párkrát jsme si tam něco dali, ale ta kvalita není nic moc. Ke svíčkové jsme dostali levné polévkové maso a ještě tam byly šlachy :poblion:

Ja tam nejim je tam moc lidi na muj vkus, jen obcas si tam koupim jidlo s sebou dom. Tady v Ostrave to maji celkem dobry, flaxy v mase jsem jeste nenasla a to jsem na to celkem citlivka. Kvalita je si myslim primerena cene. No neni to na kazdej den, ale i kamosky tam obcas vari a tak jsme se shodli ze to neni spatny. Asi je to vsude jiny.

• načítám...
14.9.11 15:51

raději jsem to s pizzou vzdala a udělala čínské skleněné nudle se zeleninou. Rada dělám různá jídla jiné národnosti. Myslíte, že je to v pohodě pokud je dávám papat mému 4ročnému Miškovi? Jídlo samozřejmě není nikdy pálivé a dávám tam hodně zeleniny, skoro bez soli. Máma mi stále říká, že mu mám vařit raději česká jídla, a neexpetimentovať.

• načítám...
2458
14.9.11 16:00
klara kratoch píše:
raději jsem to s pizzou vzdala a udělala čínské skleněné nudle se zeleninou. Rada dělám různá jídla jiné národnosti. Myslíte, že je to v pohodě pokud je dávám papat mému 4ročnému Miškovi? Jídlo samozřejmě není nikdy pálivé a dávám tam hodně zeleniny, skoro bez soli. Máma mi stále říká, že mu mám vařit raději česká jídla, a neexpetimentovať.

Myslim ze je fajn kdyz ma dite pestrou stravu, proc ne

• načítám...
9079
14.9.11 17:39

U nás dneska rychlovka- klobásy a zítra plněné papriky.

• načítám...
23033
14.9.11 17:48

cibulove krouzky s dresinkem

• načítám...
QQQQ
14.9.11 17:50
Monjie píše:
cibulove krouzky s dresinkem

Děláš chutě :jazyk: :mrgreen: Jaký máš dresink?

• Upravit
23033
14.9.11 17:53

ja nevim, asi cesnekovej s jogurtem a chilli :D

• načítám...
2458
14.9.11 17:55

zejtra asi torteliny s nejakou syrovou majdou, my ty testoviny proste muzem porad

• načítám...
QQQQ
14.9.11 18:00

To my dnes brambory a smažený květák :-P a teď jdu smažit cibulové kroužky :mavam:

• Upravit
5732
14.9.11 18:05

Teda na ty kroužky jste mi teda udělali chutě..To zní vážně dobře.. :palec: :palec: :palec:

My dneska k večeři budeme mít kalamárové kroužky a zítra asi udělám ty cibulový :think: :think:

• načítám...
23033
14.9.11 18:06

ww:D napis potom, jaky delas testicko:) diky

• načítám...
QQQQ
14.9.11 18:06

Vejce+mouka :wink:

• Upravit
bamba
14.9.11 18:25

ty cibulové kroužky se dělají s bramborem?

• Upravit
50147
14.9.11 18:27

K večeři upeču štrůdl s hruškama. Zítra nevařím, budeme lítat po nákupech, tak se najíme tam :-)

• načítám...
23033
14.9.11 18:29

ne samotny s dresinkem, popr.s opecenyma toustama v toustovaci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová