Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No jo,tak ja se taky pochlubim stankovym langosem.Mela jsem ho vcera vecer a byl XXL a musim rict,ze takovy kolo jsem jeste nevidela stal za to.Za to program na Hornickej slavnovnostech stal za .....
Sli jsme na D.Nekonecneho a Kabaty,ale lidi jak sracek tak jsme nic nevideli,taze jeste tedka jsem nasrana ![]()
Dneska zverinovy gulas
Ahoj,vcera jsem delala cocku s parkem a dneska bude bram kase a vyprovyma rizkama nebo kurecima uvidim jeste musm zajit do kramu ![]()
A já dnes budu dělat kuřecí řízky s bramborem a k večeři gnochi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou.Mnam…
Zítra jedeme do Plzně na genetiku,tak bude oběd ve městě.
A k večeři snad něco slavnostního (podle výsledků genetiky) ![]()
SuzaG píše:
A já dnes budu dělat kuřecí řízky s bramborem a k večeři gnochi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou.Mnam…
Zítra jedeme do Plzně na genetiku,tak bude oběd ve městě.A k večeři snad něco slavnostního (podle výsledků genetiky)
Tak držim palečky ![]()
Já koupila u alberta v akci chlazený kuře,tak ho upeču s brambůrkem a k tomu zeleninovej salát,vývar s kuřecím masem a zeleninou.Jo a v troubě mám bublaninu s ostružinama ![]()
K obědu dojíme knedlo-veřo-zelo od včera. Večer jsme pozvaní na narozeniny k příbuzným, tak budou nějaké chlebíčky. Zítra udělám kuře na paprice a k tomu rýži nebo těstoviny.
Tak včera byl oběd u příelovo rodičů - řízky z telecího masa, brambory, zel salát, štrůdl a medovník Marlenka. ![]()
Dneska jsme jezdili po nákupech, tak vařilo KFC a Mekáč.
Týnka měla oba dva dny příkrm ze skleničky.
Zítra přírodní kotlety na houbách, přílohu ještě nevím ![]()
Tak mi dnes zapečený kuř.řízky s uz.sýrem,česnekem a červenou paprikou s br.kaší,zítra cibulovo-česnekovou polívku s kuskusem,a v úterý nejspíš cuketový soudky plněné sýrem a šunkou mňam ![]()
Dnes kotlety na medu s amerikama.
Zítra bude asi segedýn (a zůstane i na úterý) s bram. knedlíkem.
Nevím, co to bylo, ale bylo to hrozně dobré…vařil syn ![]()
Vepřové maso, pórek, papriky tří barev, arašídy a rajčata a k tomu těstoviny…mňam ![]()
*cuketový soudky plněné sýrem a šunkou *
Prosím o recept.Teda koukám co za dobrotky vaříte,holt jsem ze staré školy a tak u nás klasika.
Dnes šunkofleky s uzenym a uzená polívka.Pošmákli jsme si,ale zvažuju,že bych na starý kolena vyzkoušela i něco jiného.Inspirace mi dáváte habakuk.
bamba píše:
*cuketový soudky plněné sýrem a šunkou *Prosím o recept.Teda koukám co za dobrotky vaříte,holt jsem ze staré školy a tak u nás klasika.
Dnes šunkofleky s uzenym a uzená polívka.Pošmákli jsme si,ale zvažuju,že bych na starý kolena vyzkoušela i něco jiného.Inspirace mi dáváte habakuk.
Já se taky přidávám a prosím o recept na cuketové soudky. Mimochodem šunkofleky ale miluju.
taky prosim o recept na cuketove soudky a jeste na ty stankove langose ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mnam,langose bych si dala.Dneska dělám bramborové šišky s rynglema a tvarohem.