Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5misa6
11.9.11 07:06

Mnam,langose bych si dala.Dneska dělám bramborové šišky s rynglema a tvarohem.

• Upravit
19692
11.9.11 07:19

No jo,tak ja se taky pochlubim stankovym langosem.Mela jsem ho vcera vecer a byl XXL a musim rict,ze takovy kolo jsem jeste nevidela stal za to.Za to program na Hornickej slavnovnostech stal za ..... :evil: Sli jsme na D.Nekonecneho a Kabaty,ale lidi jak sracek tak jsme nic nevideli,taze jeste tedka jsem nasrana :cert:
Dneska zverinovy gulas

• načítám...
10568
11.9.11 08:05

Ahoj,vcera jsem delala cocku s parkem a dneska bude bram kase a vyprovyma rizkama nebo kurecima uvidim jeste musm zajit do kramu :mrgreen:

• načítám...
3643
11.9.11 09:37

A já dnes budu dělat kuřecí řízky s bramborem a k večeři gnochi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou.Mnam…
Zítra jedeme do Plzně na genetiku,tak bude oběd ve městě. :dance: A k večeři snad něco slavnostního (podle výsledků genetiky) :nevim:

• načítám...
16557
11.9.11 11:26
SuzaG píše:
A já dnes budu dělat kuřecí řízky s bramborem a k večeři gnochi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou.Mnam…
Zítra jedeme do Plzně na genetiku,tak bude oběd ve městě. :dance: A k večeři snad něco slavnostního (podle výsledků genetiky) :nevim:

Tak držim palečky :kytka:
Já koupila u alberta v akci chlazený kuře,tak ho upeču s brambůrkem a k tomu zeleninovej salát,vývar s kuřecím masem a zeleninou.Jo a v troubě mám bublaninu s ostružinama :pankac:

• načítám...
50147
11.9.11 11:33

K obědu dojíme knedlo-veřo-zelo od včera. Večer jsme pozvaní na narozeniny k příbuzným, tak budou nějaké chlebíčky. Zítra udělám kuře na paprice a k tomu rýži nebo těstoviny.

• načítám...
4417
11.9.11 14:39

Tak včera byl oběd u příelovo rodičů - řízky z telecího masa, brambory, zel salát, štrůdl a medovník Marlenka. :lol:
Dneska jsme jezdili po nákupech, tak vařilo KFC a Mekáč.
Týnka měla oba dva dny příkrm ze skleničky.

Zítra přírodní kotlety na houbách, přílohu ještě nevím :think:

• načítám...
Rose-k
11.9.11 16:25

Tak mi dnes zapečený kuř.řízky s uz.sýrem,česnekem a červenou paprikou s br.kaší,zítra cibulovo-česnekovou polívku s kuskusem,a v úterý nejspíš cuketový soudky plněné sýrem a šunkou mňam :-D

• Upravit
PetkaK
11.9.11 16:41

Dnes kotlety na medu s amerikama.

Zítra bude asi segedýn (a zůstane i na úterý) s bram. knedlíkem.

• Upravit
30628
11.9.11 16:44

Nevím, co to bylo, ale bylo to hrozně dobré…vařil syn 8-)

Vepřové maso, pórek, papriky tří barev, arašídy a rajčata a k tomu těstoviny…mňam :palec:

• načítám...
5misa6
11.9.11 17:11

Já jsem si dnes uvařila klobásu:-D

• Upravit
bamba
11.9.11 17:52

*cuketový soudky plněné sýrem a šunkou *

Prosím o recept.Teda koukám co za dobrotky vaříte,holt jsem ze staré školy a tak u nás klasika.
Dnes šunkofleky s uzenym a uzená polívka.Pošmákli jsme si,ale zvažuju,že bych na starý kolena vyzkoušela i něco jiného.Inspirace mi dáváte habakuk.

• Upravit
9994
11.9.11 18:39
bamba píše:
*cuketový soudky plněné sýrem a šunkou *Prosím o recept.Teda koukám co za dobrotky vaříte,holt jsem ze staré školy a tak u nás klasika.
Dnes šunkofleky s uzenym a uzená polívka.Pošmákli jsme si,ale zvažuju,že bych na starý kolena vyzkoušela i něco jiného.Inspirace mi dáváte habakuk.

Já se taky přidávám a prosím o recept na cuketové soudky. Mimochodem šunkofleky ale miluju.

• načítám...
23033
11.9.11 19:35

taky prosim o recept na cuketove soudky a jeste na ty stankove langose :huban:

• načítám...
bamba
11.9.11 19:50

http://www.prozeny.cz/…uzne-recepty
Tady jsou recepty hned čtyři.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie