Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
9.9.11 13:05

krenova omacka? besamel, kren, cukr,sul, citron:D

A ja dneska nic nevarila, byly jsme po cvicu na obede

• načítám...
1304
9.9.11 13:16

Tak u nás dneska vařil burger king, nakupovali jsme zbytek věcí na dovču a vařit bych už nestihla. Večer dáme ohřáté párky. A zítra odjezd na týden, vařit nebudu :dance:

• načítám...
23033
9.9.11 13:25

weendulka: co to je?:D uzijte si dovcu

• načítám...
1304
9.9.11 13:57

Monjie to je něco jako Mc donald (nevim jak se to píše :oops: ) ale mnohem lepší. Burgry z z MC jsou oproti Kingu jen jednohubky a za stejnou cenu :palec: Dneska jsme si dali s manžou velké menu a hranolky jsem nechala už jsem je neměla kam dát…
Díky užijem, jedem do Českého ráje, tak se těším :-)

• načítám...
20518
9.9.11 17:59

Hele, holky, vyndala jsem z mrazáku pečenou věpřovoz kýtu a mám tam i kus knedlíku. Myslíte, že by se k tomu hodila ta křenovka? Má to ale háček - jak ji udělat bez smetany?

• načítám...
5misa6
9.9.11 18:12

Tak dneska byly řízky,zítra udíme žebra a klobásy,takže se u udírny:-)

• Upravit
23033
9.9.11 18:38

Emilie: hodi se k varenemu maso nebo k uzenemu masu. Bez smetany? a co s mlekem? nebo jako vubec bez mleka? tak v tom pripade co treba s ryzovym nebo se sojovym:)

tak ja du na ty buffala:D

• načítám...
50147
9.9.11 18:40
Emilie píše:
Hele, holky, vyndala jsem z mrazáku pečenou věpřovoz kýtu a mám tam i kus knedlíku. Myslíte, že by se k tomu hodila ta křenovka? Má to ale háček - jak ji udělat bez smetany?

Taky bych dala místo smetany mléko, ale jestli nemáš na to, tak to neporadím :nevim:

• načítám...
20518
9.9.11 18:47
MUFICE píše:
Emilie píše:
Taky bych dala místo smetany mléko, ale jestli nemáš na to, tak to neporadím :nevim:

Nejde o to, že nemám na smetanu (teda já nemám doma ani smetanu, ani mlíko, ale ráno plánuju stejně návštěvu místního zuprmárktu), ale manžel mi nesní nic, co i na dálku vypadá, že je to z mlíka nebo smetany :nevim:

• načítám...
50147
9.9.11 18:50
Emilie píše:
MUFICE píše:
Emilie píše:
Taky bych dala místo smetany mléko, ale jestli nemáš na to, tak to neporadím :nevim:
Nejde o to, že nemám na smetanu (teda já nemám doma ani smetanu, ani mlíko, ale ráno plánuju stejně návštěvu místního zuprmárktu), ale manžel mi nesní nic, co i na dálku vypadá, že je to z mlíka nebo smetany :nevim:

To jsem pochopila, že jí nemáš doma :-) O mléku jsi tu nic nepsala, tak proto píšu mléko :-) Recept bez smetany/mléka bohužel neznám, zkus mrknou na internet.

• načítám...
20518
9.9.11 18:57
MUFICE píše:
Emilie píše:
MUFICE píše:
Emilie píše:
Nejde o to, že nemám na smetanu (teda já nemám doma ani smetanu, ani mlíko, ale ráno plánuju stejně návštěvu místního zuprmárktu), ale manžel mi nesní nic, co i na dálku vypadá, že je to z mlíka nebo smetany :nevim:
To jsem pochopila, že jí nemáš doma :-) O mléku jsi tu nic nepsala, tak proto píšu mléko :-) Recept bez smetany/mléka bohužel neznám, zkus mrknou na internet.

Já si myslím, že to beztak bez toho nepůjde … mám bejt asi čaroděj nebo co, jak dělat smetanovou omáčku bez smetany :zed: :zed: :zed:

• načítám...
23033
9.9.11 19:12

Emilie:D tak susene mleko:D nebo treba nutrilon, z toho jsem jednou delala buchtu:D a prezili jsme to:D nebo jenom jisku :D ci bily jogut? az tak jsem neexperimentovala:D
hele nebo materske :DDDDDDDDD :lol: :lol:

• načítám...
50147
9.9.11 19:15
Monjie píše:
Emilie:D tak susene mleko:D nebo treba nutrilon, z toho jsem jednou delala buchtu:D a prezili jsme to:D nebo jenom jisku :D ci bily jogut? az tak jsem neexperimentovala:D

Monjie: Emilie tu psala, že manžel jí nesní nic, co vypadá jak mléko.

Ale měla by snad nějaká verze existovat pro lidi, co třeba mají alergie na mléko. Možná se nějaký recept na netu dá najít.

• načítám...
1649
9.9.11 19:52

U nás zítra vepřové řízky s bramborovým salátem a kuřecí vývar s domácím strouháním. Salát zbyde na neděli tak k tomu upeču kuřecí stehna. V pondělí křenová omáčka (jak to tady čtu tak mám na ni chuť) s uzeným vepř. jazykem

• načítám...
1649
9.9.11 19:52

U nás zítra vepřové řízky s bramborovým salátem a kuřecí vývar s domácím strouháním. Salát zbyde na neděli tak k tomu upeču kuřecí stehna. V pondělí křenová omáčka (jak to tady čtu tak mám na ni chuť) s uzeným vepř. jazykem

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová