Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
bamba: Urcite. Cibuli na kolecka osmahnout na masle do zlatova posypat hl. moukou.Zalit vyvarem. Dochutit sul,pepr, cervene vino. Opect v toustovaci tousty posypat syrem a dat na dno talire a zalit polevkouTakhle se to u nas dela
Děkuji moc,už ji vařím,tak uvidíme,jak bude chutnat.
Neni, davam tak dvojku vina.ALE PRO Gitu bez vina, odeberu nez to vino naleju a lehce provarim.
Tak včera jsme měli chlebíčky (máslo/sýr pro ty, co máslo nejí, plátek sýra, uvařené vajíčko a ředkvička), táta dojedl VKZ z pondělka … dneska polívka pro nejmenšího, já to vidím na zbytek těch chlebíčků a odpoledne odjezd na párty ![]()
Mně i víno v jídle chutná - třeba kohout na víně, ale není mi po tom dobře
Takže taky vynechávám. No a cibule a víno je pro mě vražedná kombinace, ať mi to chutná, jak chce.
Guláš je na plotně, akorát si ho dám asi jen s chlebem, nechce se mi pro sebe dělat s přílohou.
Včera jsem si koupila tortilly v Lidlu
tak do toho připravím nějakou směs z kuřecího masa a zeleniny ![]()
Elisko a co teprve takovy losos na vine a mandlich:D No,kazdy dle sveho gusta.
Cibulačka měla úspěch,manžel mlaskal,takže fakt super rychlá a levná.Místo toustu jsem teda oprančila na kostičky nakrájenej dalamánek a ochutila trochu česnekem.
bamba: super!
mufice: jj dneska tam jdeme nakoupit, maji mexickej tyden, ten ja rad:D
Monjie píše:
bamba: super!mufice: jj dneska tam jdeme nakoupit, maji mexickej tyden, ten ja rad:D
Koupila jsem si rovnou i nějaké omáčky do zásoby ![]()
Tak jsem si dala 2 tortilly s tou omáčkou medium a pálí to jak čert, ještě že jsem si nekoupila tu hot ![]()
Příspěvek upraven 07.09.11 v 15:08
dneska jsem vegetila v cukrárně takže jen topinky s cuketovou směsí k obědu i k večeři
ahojte,já včera va
vepřové kousky na víně a suš.švestkách s těstovinami,dneska bude br.kaše,rybí prsty a zelenina…
ty lasagne mě tedy ale taky lákají
a cibulačka mnami
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A u nás dnes vývar s nudlemi speciálně pro mého maroda
Ať nabere sílu