Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky s čím děláte čínské nudle??já minule osmahla cibulku,kuřecí prsa na kousíčky,pak sterilovanou mrkev a petržel na nudličky a toť vše- pak do toho zamíchala a trochu osmahla ty nudle......měly úspěch,zítra chci udělat jinou variantu
![]()
K večeři udělám palačinky a zítra upeču kuřecí čtvrtky s nádivkou ![]()
Eliška píše:
S pórkem a žampiony a je to taky ňam.
vyzkouším,ale zítra asi promíchám jen s domácí rajčatovou šťávou a posypu eidamem ![]()
bamba píše:
Je nutné to červené víno?Jesli ano,kolik?
já dělám cibulačku podobně, jen bez vína..na máslo půlměsíčky cibule, mouku, zaleju vývarem, majoránka, nové koř., bobk.list, povařím a je hotovo..pak vyndám nové koření a bobk.list.. do talíře plátek sýra, topinku a zaleju polívkou a je to mňam ![]()
někdy dám i bílé víno, ale spíš jí dělám bez ![]()
super je při nachlazení, to dělám vždy kýbl pro celou rodinu
silice z cibule jsou super na horní cesty dýchací ![]()
dzarunka píše:
holky s čím děláte čínské nudle??já minule osmahla cibulku,kuřecí prsa na kousíčky,pak sterilovanou mrkev a petržel na nudličky a toť vše- pak do toho zamíchala a trochu osmahla ty nudle......měly úspěch,zítra chci udělat jinou variantu![]()
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
ale ty jsou vlastně podobný ![]()
my se dnes vrátili z 3denní dovči,tak jsem narychlo dočetla diskuzi a inspirovala se frankfurtskou polévkou k večeři
.A na zítra udělám guláš a k němu bramboráčky…
u nás se dneska dojítali ptáčky s rýží k véče bramborák bez smažení či jak to napsat a dělala jsem dýňovou polévku, ta bude zítra a k ní asi kuř. maso s hořčicovou omáčkou s těstovinama to budu zkoušet podle mmb
cinske nudle delam ryzove, s houbou,bambusem, kurecim masem, cervenou paprikou,porkem atd.
a beru inspiraci zde: http://www.rakuten.ne.jp/…ecipetop.htm
dzarunka píše:
holky s čím děláte čínské nudle??já minule osmahla cibulku,kuřecí prsa na kousíčky,pak sterilovanou mrkev a petržel na nudličky a toť vše- pak do toho zamíchala a trochu osmahla ty nudle......měly úspěch,zítra chci udělat jinou variantu![]()
Osmažím na cibulce maso, přidám bambus, jidášovo ucho, mrkev a anasas z plechovky - i stou štávou, majoránku bazalku - někdy i rajčata v plechovce nebo trochu protlaku či kečupu a chilli, potom přidám uvařené č. nudle, všechno ve vok panvi (nebo jak se to píše
) - úplně jak od číňana, je to mňamka
(Koření dávám různé..)
Ja vcera byla v lidlu a mam tortil nasysleno. Takze dneska burritos:D
Dneska bude kuře ala KFC+zelný salát
Monjie,jak prosím tě děláš Burritos?
Tak já chci dělat americké brambory,a nevím co k nim:-) máte nějaký napad?hlavně něco bez masa.
megham33 píše:
Tak já chci dělat americké brambory,a nevím co k nim:-) máte nějaký napad?hlavně něco bez masa.
já bych na ně naházela nakrájenej hermelín a k tomu jen nějakej salátek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat