Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Je fakt dobra a vsude na svete stejna, dobry suroviny, a hlavne omacka, jinde ti to tou majdou sotva potrou tady nesetri. Nevim mam to rada. Mozna neni nejlepsi na svete, ale nam chutna nejvic. A navic davaji do te krusty- myslim do toho lemu kolem, philadelphia syr to jinde nemaji. Fuj ja jsem nenazrana.
adeeelia píše:
já dávám do lasagní čedar a nedávám bujon ani vegetu
jojo to tam byt nema, ale ja jsem zvykla s tim varit, to by mi Pohlreich dal.......
tak my měli včera vepřový na mandlích, dneska segedín a zítra asi udělám sekošku nebo někam pojedeme
to je fakt strasny to vareni, furt neco vymejslet ![]()
papavlinka33 píše:
To bude dlouhy ale je to origos, na vetsi pekac jime to i tri dny.600g mleteho hoveziho, oprancit na cibuli a nastrouhane mrkvi, pridat cesnek, sekana rajcata z plechovky, rajcatovy protlak a vodu nebo rajcatovy dzus, cervene vino-nemusi byt, bazalku, oregano, bobkovej list, hovezi kostku, sul, pepr, muze byt i vegeta. Varit az omacka zhoustne musi mit konzistenci asi jako gulas. Ale nesmi byt moc husta aby to nasakly ty testoviny,pac je nepredvaruju je to zbytecny.
Besamel, na masle osmazim mouku, zaleju mlekem, necham varit, pridam syr, sul, pepr trochu muskatoveho orisku, zloutek nedavam, ale muzes dat. Musi byt husta jako puding.
Do maslem vymazaneho pekace dam vrstvu lasagni, na to bolonskou, besamel a tak pokracuju a zakoncim besamelem, dam pict az vrch zhedne. Pred porcovanim nechat mirne vychladnou nebo se to rozpadne. Co se nesni muze si i zamrazit naporcovane. Jime k tomu zeleninovej salat. Dobrou chut a drzim palce u myti nadobi.
Děkuji, ten recept co mám je téměř stejný. Ještě jsem je nikdy nedělala, já raději jídla kde můžu všechno udělat najednou. Ale mám na ně chuť.
A že ho určitě bude
.
No ja prave obedvam rohlik s pastikou.Dneska jsem dorazila po trech dnech z prace a doma nic.A taky uz dnesk anic nebude jdu spat.
Zitra hovezi polivka a spenat+brambor.My s masickem z polivky a Tygr vajicko nebot odmita maso ![]()
Dneska musím uvařit sobě a nejstarší holčině na zítra (nekoupila jsem jí obědy na čtvrtky v domnění, že bude mít kroužek, snad půjdou dokoupit
). Tak asi guláš, musím ale do města pro maso.
Jinak od pondělka jíme všichni po jídelnách a konečně nemusím každý den vařit! Navíc mám v práci dotované obědy za 11 kaček ![]()
Máme kuřecí vývar a maso jsem obrala do rizota. K večeři jsem včera dělala kmínovou polívku a trochu zbylo, tak si možná kluci dají spíš ji.
Nevím co dnes. Nejspíš francouzskou cibulačku a ke druhému mě nic nenapadá.
Monjie píše:
Nevím co dnes. Nejspíš francouzskou cibulačku a ke druhému mě nic nenapadá.
Ahoj,mohla bych poprosit o recept na tu cibulačku?Děkuji moc.
bamba: Urcite. Cibuli na kolecka osmahnout na masle do zlatova posypat hl. moukou.Zalit vyvarem. Dochutit sul,pepr, cervene vino. Opect v toustovaci tousty posypat syrem a dat na dno talire a zalit polevkou
Takhle se to u nas dela ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat