Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19692
8.9.11 10:31

Ja mam rada ameriky jen tak promichane s maslem a cesnekem :wink:

• načítám...
5misa6
8.9.11 10:34

Já je dělám s gril. kořením a česnekem.Něco bych k tomu chtěla dát,at nám to trochu obarví taléřek:-)

• Upravit
3968
8.9.11 10:56

tak my máme dneska knedlo zelo vepřo

• načítám...
3968
8.9.11 10:57

holky chtěla jsem se ještě zeptat-jak děláte z listového těsta-takové ty slané šnečky-nebo záviny atd :nevim:
včera jsem si 2 koupila-z jednoho udělám štrúdl a z druhýho by jsem právě chtěla zkusit něco jíného ale nevím jak na to :nevim:

• načítám...
5misa6
8.9.11 11:07

Do slaného závinu dám kečup s česnekem nebo kořením na pizzu pak šunku,cibulu nebo pórek a plátkový sýr,nebo tvrdý a posypu kmínem a solí.

• Upravit
10048
8.9.11 11:15

Sneky delam jednoduse:
udelej jakokdyby smotanej valecek velikosti asi salamu plus minus. Do toho potrit kecupem, posypat treba oreganem, poklast sunkou syrem, treba kousky papriky atd…zamotat potrit vajickej a krajet na maly kousky, zas jak kdyz krajis salam…no a dat na plech a pect( bacha oni vypadaji pomackani ale natahnou se :lol: ) je to rychlovka k vinu super. Jo a muzes posypat kmin, sezam…

• načítám...
2535
8.9.11 11:24
Dice píše:
Sneky delam jednoduse:
udelej jakokdyby smotanej valecek velikosti asi salamu plus minus. Do toho potrit kecupem, posypat treba oreganem, poklast sunkou syrem, treba kousky papriky atd…zamotat potrit vajickej a krajet na maly kousky, zas jak kdyz krajis salam…no a dat na plech a pect( bacha oni vypadaji pomackani ale natahnou se :lol: ) je to rychlovka k vinu super. Jo a muzes posypat kmin, sezam…

Dělám také tak a nebo s nivou, můžem se toho užrat :palec: .

• načítám...
50147
8.9.11 11:30

Tak já třeba dělám koláč s nivou a tvarohem. Na plech dám vrstvu vyváleného list.těsta a na to nápln z nastrouhané nivy a jednoho tvarohu ve vaničce a přimíchám do toho vejce. Na to dám zase další plát list.těsta, potřu vejcem a poházím to kmínem a různýma semínkama (sezam, len, dýně atd.).

• načítám...
2535
8.9.11 11:37

Jinak u nás dnes gnocchi se šunkou a pórkem v sýrové omáčce. Večer nebo zítra bych chtěla vyzkoušet tu francouzskou cibulovou polévku a v sobotu budou koněčně ty lasagne :mrgreen: .

• načítám...
3968
8.9.11 11:41

holky děkuju moc za rady :-D zítra budu tvořit

• načítám...
9223
8.9.11 11:57

tak dneska vepřové v mrkvi

• načítám...
25007
8.9.11 11:59

holky hoďte sem please ještě jednou recept na cikánský řízky..děkuju :kytka:

• načítám...
17926
8.9.11 14:43

Gnocchi se dělají jak? jako bramborové noky, ale menší?

• načítám...
15054
8.9.11 15:29

zítra bude omáčka „lečo“ s rýží......to je lečo bez vejce,podlité vodou a místo klobásy dám kuřecí maso

• načítám...
9044
8.9.11 15:43

Dneska bylo veprove na zampionech a ryze,zitra budem dojidat zbytek.V sobotu slavime prckovi narozky,takze bude grilovani a v nedeli planuju sekanou s kasi :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová