Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mahdalka píše:
Holky,info pro nezasvěcenouCo je to ten eintopf?To je něco jako perkelt?Nebo dokonce to samý?
![]()
![]()
Jídlo z jednoho hrnce. Nejdřív jsem udělala na cibulce maso do poloměkka, podlila, pak přihodila zeleninu a jablko. Zelenina a brambory to zahustily. Nevím, jak správně se to vaří
, možná to mělo být v úvozovkách ![]()
Na perkelt bych musela mrknout ![]()
Aha,tak já takhle vařím perkelt,z jednoho hrnce.Tak je to asi to samý,jen se každý jmenuje jinak
Zajímavý
michaba83 píše:
U nás zítra vepřové řízky s bramborovým salátem a kuřecí vývar s domácím strouháním. Salát zbyde na neděli tak k tomu upeču kuřecí stehna. V pondělí křenová omáčka (jak to tady čtu tak mám na ni chuť) s uzeným vepř. jazykem
Tak my dnes měli taky vepřové řízky a bramborový salát…No a zítra budu asi jíst suché pečivo (zbytek rodiny králíka na zelenině s rýží), neb jsem z toho salátu, jak už tradičně, dostala srajdu
…Když ono je to tak dobrý…
A premyslim, cim zitra tatku trumfnu:D burritos dokonalost sama:D
Ja dnes klobasa, steak,ke vsemu chleba a feferonky, varena kukurice, samo ze ne najednou, jo a jeste celej balicek stramberskych usi a asi dva pullitry kofoly, byli jsme na nejakych vesnickych slavnostech, muj chlap, klobasa, peceny koleno, bramborak, pivko, samy bio zdravy veci…, malej sklenicka, alespon nekdo u nas ji racionalne
Monjie píše:
pavli jednou se to neposere:D
Presne, ja to moc neresim, jsem vychrtlina tak si to nastesti muzu dovolit, z te klobasy doslova tekl olej, tak jsem ji trochu vymackala, nechtela jsem aby mne z toho chytl zlucnik nebo tak neco. Byla fakt dobra ostra. Ted v lete je podobnych akci celkem dost, tak to neni jen jednou, ale cca kazdej mesic, plus kazdej tyden utopenec a podobny dobroty. Uz se tesim na zimu prejdu na zimni ,,zdravou,, stravu-knedliky, omacky atd…nee to byl vtip jinak jime normalne. Ale nehrotime to.
Hromnice píše:
my dneska naložený kotlety s bramborama a zítra vaří ZOO
Takze taky stankova strava? langose, klobasy, hotdogy?
no hlavně na toho langoše se těším
vím že bych neměla po porodu mám ještě 20kg nahoře ale když ono je to tak moc dobrý ![]()
Já měla langoše po mnoha letech zas díky výletu s dětma do Prachovskejch skal
Zbytek rodiny si dal u stánku hranolky nebo kapustovej karbnátek (ale ty já teda dělám lepší).
ty stankovy langose jsou i tak nejlepsi, doma se mi nikdy tak dobry nepovedli, ne ze bych je delala nejak casto, je to pro mne moc piplacka, asi to bude tim prepalenym olejem, to bude ta specialni ingredience…
papavlinka33 píše:
ty stankovy langose jsou i tak nejlepsi, doma se mi nikdy tak dobry nepovedli, ne ze bych je delala nejak casto, je to pro mne moc piplacka, asi to bude tim prepalenym olejem, to bude ta specialni ingredience…
Posledně jsem si dala langoše na koupáku a byl pěkně hnusnej a nasátej tukem a tvrdej, doma dělám lepší
A kámoška, co ho jedla se mnou po něm strávila celou noc na WC se střevními potížemi. Takže langoš ve městě už nikdy ![]()
Tak to taky nemusim, kdyz z toho tece olej, ale jinak ty stankovy muzu, jo holky vrchol mych choutek je kdyz doma dostanu chut na zmrzku, tak nejsem lina kvuli tomu jet do mekace a pres drive system si koupim dva MC flury, s lentilkama, jeden sezeru cestou dom za jizdy a druhej doma polorozteklej…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat