Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
my máme dneska těstoviny se žampionama-udělala jsem toho hodně, tak doufám, že zbyde i na zítřek
Pajule22 píše:
U nas dnes br.kaše a sekaná
U nás taky
A možná udělám rajčatový salát.
My dneska máme ještě ty kotlety na houbách.
A zítra bude asi ryba - candát. Pro Týnku jen na másle, pro nás obalovaný.
Monjie píše:
pavli Zajimavy napad. Chci zitra udelat neco „zdraveeeho“po sto letech
napadlo me pohanka,brambor,uzeny,zeli a zapece se to, nevite co je to za recept?
Co je to za recept nevím, ale normálně to dělám tak jak píšeš - brambory uvařím, nakrájím a dám do zapékací mísy, pohanku uvařím, a zelí osmahnu na slanině nebo na špeku na pánvi a pokládám na brambory tak aby vznikla vrstva -brambor-pohanka-zelí-pohanka-brambor. A dám zapéct dokud to nechytne barvu
Toť vše.
dneska jsme se odflákli
já knedlíky s vajíčkem a malej skleničku
se divim, že to ještě jedl ![]()
Dneska jsme dojedli kuře na paprice od včera.
Zítra asi zapeču brambory s cuketou a přidám do toho slaninu a sýr.
Holky,poradte prosím..... ![]()
Dostala jsem bazalku v květináči a nevím na co jí používat.Už začíná být velká,tak přemýšlím co s ní.Asi jí zkusím dát zítra na domácí pizzu,ale co dál? ![]()
SuzaG píše:
Holky,poradte prosím.....
Dostala jsem bazalku v květináči a nevím na co jí používat.Už začíná být velká,tak přemýšlím co s ní.Asi jí zkusím dát zítra na domácí pizzu,ale co dál?
Bazalku dávám do boloňs.omáčky a dalších rajčatových omáček. Pak se dá dát na carpaccio s mozzarelou a rajčaty.
Taky davam bazalku hlavne k pokrmum z rajcat, ale hodi se i do ruznych salatu, nebo kdyz delam zapekane toasty se sunkou, syrem a rajcaty tak to trocku posypu nasekanou bazalkou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat