Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
mnam lilek!jak nejefektivnejsi uplacam karbanatky? jsem na to leva:D aby se mi nerozpadly az je budu hazet na olej?:D
já jen dělám koule a hážu na olej do pekáče a pak peču v troubě jako sekanou
uz jsem to vymyslela:D bude grilovane kure a mlete hovezi nactu na lasagne:D
dzarunka píše:Monjie píše:já jen dělám koule a hážu na olej do pekáče a pak peču v troubě jako sekanou
mnam lilek!jak nejefektivnejsi uplacam karbanatky? jsem na to leva:D aby se mi nerozpadly az je budu hazet na olej?:D
Vezmu si kus masa udělám kouli a pak to rozplácnu a hodím na pánev do oleje. Do té směsi dej vejce, at se ti to nerozpadá.
Monjie píše:
uz jsem to vymyslela:D bude grilovane kure a mlete hovezi nactu na lasagne:D
Ty jo, ty vaříš samé dobroty ![]()
ne, kure bude z tesca:D k tomu ja kysele okurky
dite kompot:D a ty lasagne budou na vikend, jdu do prace tak at dedek nemusi varit, prej je strasne unavenej jak ma tu rymicku
a k veceri dneska cibulacku, mam tu stary toustak tak at se to spotrebuje.
Ja lilek, cuketu atd. nemuzu ani citit, spatny je ze ted je to celkem moda a cpou to do vseho i v restauracich.
papavlinka33 píše:
Ja lilek, cuketu atd. nemuzu ani citit, spatny je ze ted je to celkem moda a cpou to do vseho i v restauracich.
Tak nám ten oběd z lilku pošli, já si dám místo tebe
Teda v restauraci v ČR to taky nejím, pt to většinou neumí dobře upravit. Když jsem byla někde u moře, tak jsem se toho mohla užrat
Ten lilek mi chutově přijde, jak žampiony, které taky mám rada.
MUFICE píše:papavlinka33 píše:Tak nám ten oběd z lilku pošli, já si dám místo tebe
Ja lilek, cuketu atd. nemuzu ani citit, spatny je ze ted je to celkem moda a cpou to do vseho i v restauracich.Teda v restauraci v ČR to taky nejím, pt to většinou neumí dobře upravit. Když jsem byla někde u moře, tak jsem se toho mohla užrat
Jojo poslu ti to. Ale obavam se ze si nepochutnas, tchynin nejlepsi pritel v kuchyni je totiz papinak. Umis si predstavit jak potom ta zelenina vypada.
Já to mám dneska jednoduché, měly být řízky, syn včera slíbil, že zajde na maso, ale dneska už se mu nechce, tak máme rajskou polévku s rýží. A zítra odjíždíme k našim, mamka má narozeniny, tak bude určitě nějaká dobrota a já tam pak s malou pár dnů zůstanu. Kluci ať si navaří, staří jsou na to dost.
Lilek jen okukuji, ještě jsem ho nevařila, ale chystám se na něho.
papavlinka33 píše:MUFICE píše:Jojo poslu ti to. Ale obavam se ze si nepochutnas, tchynin nejlepsi pritel v kuchyni je totiz papinak. Umis si predstavit jak potom ta zelenina vypada.papavlinka33 píše:Tak nám ten oběd z lilku pošli, já si dám místo tebe
Ja lilek, cuketu atd. nemuzu ani citit, spatny je ze ted je to celkem moda a cpou to do vseho i v restauracich.Teda v restauraci v ČR to taky nejím, pt to většinou neumí dobře upravit. Když jsem byla někde u moře, tak jsem se toho mohla užrat
to ja lilek umim teda upravit velice dobre:D ![]()
Monjie píše:papavlinka33 píše:to ja lilek umim teda upravit velice dobre:DMUFICE píše:Jojo poslu ti to. Ale obavam se ze si nepochutnas, tchynin nejlepsi pritel v kuchyni je totiz papinak. Umis si predstavit jak potom ta zelenina vypada.papavlinka33 píše:Tak nám ten oběd z lilku pošli, já si dám místo tebe
To já taky a nejradši ho mám zapečený v troubě s mozzarelou ![]()
mnam, nebo pocesnekovany, posoleny a obaleny v trojobalu, zapeceny s rajcaty a mozzarelou k tomu salat z mrkve a bileho zeli s cesnekem a jogurtem, nebo musaku:)
zeleninová polévka se svitkem a ted listuji co z květáku, smažený nee a mozeček taky ne, placičky jsme měli nedávno
a teď babi raďte
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat