Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
18.11.11 09:28
Monjie píše:
mnam lilek!jak nejefektivnejsi uplacam karbanatky? jsem na to leva:D aby se mi nerozpadly az je budu hazet na olej?:D

já jen dělám koule a hážu na olej do pekáče a pak peču v troubě jako sekanou

• načítám...
23033
18.11.11 09:30

uz jsem to vymyslela:D bude grilovane kure a mlete hovezi nactu na lasagne:D

• načítám...
50124
18.11.11 09:33
dzarunka píše:
Monjie píše:
mnam lilek!jak nejefektivnejsi uplacam karbanatky? jsem na to leva:D aby se mi nerozpadly az je budu hazet na olej?:D
já jen dělám koule a hážu na olej do pekáče a pak peču v troubě jako sekanou

Vezmu si kus masa udělám kouli a pak to rozplácnu a hodím na pánev do oleje. Do té směsi dej vejce, at se ti to nerozpadá.

• načítám...
50124
18.11.11 09:33
Monjie píše:
uz jsem to vymyslela:D bude grilovane kure a mlete hovezi nactu na lasagne:D

Ty jo, ty vaříš samé dobroty :-)

• načítám...
23033
18.11.11 09:35

ne, kure bude z tesca:D k tomu ja kysele okurky :jazyk: dite kompot:D a ty lasagne budou na vikend, jdu do prace tak at dedek nemusi varit, prej je strasne unavenej jak ma tu rymicku :lol: a k veceri dneska cibulacku, mam tu stary toustak tak at se to spotrebuje.

• načítám...
2458
18.11.11 09:36

Ja lilek, cuketu atd. nemuzu ani citit, spatny je ze ted je to celkem moda a cpou to do vseho i v restauracich.

• načítám...
50124
18.11.11 09:39
papavlinka33 píše:
Ja lilek, cuketu atd. nemuzu ani citit, spatny je ze ted je to celkem moda a cpou to do vseho i v restauracich.

Tak nám ten oběd z lilku pošli, já si dám místo tebe :-) Teda v restauraci v ČR to taky nejím, pt to většinou neumí dobře upravit. Když jsem byla někde u moře, tak jsem se toho mohla užrat :mrgreen: Ten lilek mi chutově přijde, jak žampiony, které taky mám rada.

• načítám...
23033
18.11.11 09:47

mnam cuketaaaaaaaaaa a lilek :jazyk:

• načítám...
2458
18.11.11 09:47
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
Tak nám ten oběd z lilku pošli, já si dám místo tebe :-) Teda v restauraci v ČR to taky nejím, pt to většinou neumí dobře upravit. Když jsem byla někde u moře, tak jsem se toho mohla užrat :mrgreen: Ten lilek mi chutově přijde, jak žampiony, které taky mám rada.

Jojo poslu ti to. Ale obavam se ze si nepochutnas, tchynin nejlepsi pritel v kuchyni je totiz papinak. Umis si predstavit jak potom ta zelenina vypada.

• načítám...
30627
18.11.11 10:05

Já to mám dneska jednoduché, měly být řízky, syn včera slíbil, že zajde na maso, ale dneska už se mu nechce, tak máme rajskou polévku s rýží. A zítra odjíždíme k našim, mamka má narozeniny, tak bude určitě nějaká dobrota a já tam pak s malou pár dnů zůstanu. Kluci ať si navaří, staří jsou na to dost.

Lilek jen okukuji, ještě jsem ho nevařila, ale chystám se na něho.

• načítám...
23033
18.11.11 10:12
papavlinka33 píše:
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
Tak nám ten oběd z lilku pošli, já si dám místo tebe :-) Teda v restauraci v ČR to taky nejím, pt to většinou neumí dobře upravit. Když jsem byla někde u moře, tak jsem se toho mohla užrat :mrgreen: Ten lilek mi chutově přijde, jak žampiony, které taky mám rada.
Jojo poslu ti to. Ale obavam se ze si nepochutnas, tchynin nejlepsi pritel v kuchyni je totiz papinak. Umis si predstavit jak potom ta zelenina vypada.

to ja lilek umim teda upravit velice dobre:D :jazyk:

• načítám...
50124
18.11.11 10:15
Monjie píše:
papavlinka33 píše:
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
to ja lilek umim teda upravit velice dobre:D :jazyk:

To já taky a nejradši ho mám zapečený v troubě s mozzarelou :-D

• načítám...
15054
18.11.11 10:22

tak hoďte na lilek nějaké dobroty :huban:

• načítám...
23033
18.11.11 10:40

mnam, nebo pocesnekovany, posoleny a obaleny v trojobalu, zapeceny s rajcaty a mozzarelou k tomu salat z mrkve a bileho zeli s cesnekem a jogurtem, nebo musaku:)

• načítám...
5799
18.11.11 10:50

zeleninová polévka se svitkem a ted listuji co z květáku, smažený nee a mozeček taky ne, placičky jsme měli nedávno :nevim: a teď babi raďte :wink: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová