Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
VYNIKAJÍCÍ LIKÉR Z LEDOVÝCH KAŠTANŮ
POTŘEBY: 250 ml šlehačky
1 SALKO
3 ledové kaštany
4 kostičky hořké čokolády
1/2 litru rumu.
POSTUP: Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout, vlijeme SALKO a nakonec RUM. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí vaječné koňaky.
Navíc bez pudingů, vajec a podobných „kazících se“ přísad.
tyyy jo to je pomazanek, supr
My dnes mame od vcera jeste spoustu karbosu, tak dodelam k tomu cerstvou kasi a salat. A vecer nejakou tu pomazanku ![]()
My dnes kuřecí prsa v tatarce, máslové brambory a zeleninová obloha
. Zítra jedem na návštěvu, takže nevařím
budou řízky a br. salát.
Pomazánky jsou bezva ![]()
Já jsem upekla kuře a peču k němu, po vzoru mojí babičky rýži, přidala jsem cibuli s napíchanými hřebíčky.
Zítra bude rizoto.
Příspěvek upraven 16.11.11 v 09:42
laducha píše:
Pomazánky jsou bezva![]()
Já jsem upekla kuře a peču k němu rýži, po vzoru mojí babičky, přidala jsem cibuli s napíchanými hřebíčky.
Zítra bude rizoto.
Také dělávám + bobkový list a šup s ní do peřin
.
Mijunkaa píše:laducha píše:Také dělávám + bobkový list a šup s ní do peřin
Pomazánky jsou bezva![]()
Já jsem upekla kuře a peču k němu rýži, po vzoru mojí babičky, přidala jsem cibuli s napíchanými hřebíčky.
Zítra bude rizoto..
Už je hrnec pod peřinou, rýže vydrží teplá, než dojde starší syn z práce, cca o půl 5
![]()
zase to žráádlo! ![]()
dneska hovezi s celerovou omackou a br.knedlikem a fr.cibulacku a Gita ma zase prso s mrkvi tentokrat s pro zmenu s ryzi.
dzarunka píše:levandule25 píše:je to okopírované z mailu
dzarunko díky za inspiraci ale to jsi si dala než jsi to napsala, jen doufám že si budu pamatovat stránku abych to nemusela psát i já
Dzarunko malem jsem si s temi recepty zavarila p.c
.Dik za supr inspiraci ![]()
Dneska jinak nevarim.Pred chvilkou jsem doletela Z Lidlu nechala jsem se zvyklat holkama z jine diskuze a jsem k.o.Tak jsem si radsi uvarila na obed kafe a sla si jen udelat chute.Jeste se priznam,ze ke kave cokolada.To je obidek ![]()
Zitra bud bude smazak+hranolky nebo zapekane testoviny.A pokusim se udelat zavin s vanil.tvarohem.
Prosim o radu musi se davat do toho tvarohu vajicko ?:roll:
Příspěvek upraven 16.11.11 v 12:09
gorina píše:
Dneska jinak nevarim.Pred chvilkou jsem doletela Z Lidlu nechala jsem se zvykla holka z jine diskuze a jsem k.o.Tak jsem si radsi uvarila na obed kafe a sla si jen udelat chute.Jeste se priznam,ze ke kave cokolada.To je obidek
Zitra bud bude smazak+hranolky nebo zapekane testoviny.A pokusim se udelat zavin s vanil.tvarohem.
Já tam dávala žloutek, ale ten tvaroh byl na mě moc sladký, příště tam dám ten normální.
MUFICE píše:gorina píše:Já tam dávala žloutek, ale ten tvaroh byl na mě moc sladký, příště tam dám ten normální.
Dneska jinak nevarim.Pred chvilkou jsem doletela Z Lidlu nechala jsem se zvykla holka z jine diskuze a jsem k.o.Tak jsem si radsi uvarila na obed kafe a sla si jen udelat chute.Jeste se priznam,ze ke kave cokolada.To je obidek
Mufice mluvis o tom z Lidlu
.Tak kdyz je sladky co kdybych koupila jeste jeden cisty a smichala. ![]()
My máme buchtičky s krémem, malý už se na to těší a já to taky můžu jediné z mála sladkých co jím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat