Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:
Eshto jakou máš marinádu?taky jsme měli včera kralika,a nakládám ho pořád stejně,a už mi leze krkem
dneska jsem dělala poprvý toto
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
a musím říct, že to bylo fakt dobrý
maso šťavnatý, měkkoukný, fakt super ![]()
akorát jsem ho nakládala včera večer už mega unavená a jak tam tak sypu automaticky ty suroviny, tak mi pak pozdě došlo že toho pepře je na kluka asi hodně ![]()
je to trochu pikantní, ne moc, ale trochu přeci jen..ale jinak dobrý ![]()
Eshto,tak to dělám podobně:malý kečup,trochu hořčice,nové koření,bobkový list,pepř,olej,sůl,trochu česneku,hooodně cibule na kolečka,a mletou papriku.
my dnes kuře na paprice s rýži a mála k tomu špecle.
zítra vepř. řízek a hranolky. Lucinka vybirá, je nemocná tak vaříme podle ní.
Monjie píše:
Jak chutna pes ?:)
Dobre jako hovezi, ja jednou jedla psi klobasu jako dite nevedela jsem ze je ze psa samozrejme. Vim ze nejakej chlap z vesnice je prodaval v hospode tak deda par koupil, byli dobre pikantni ale pak se po vesnici rozneslo ze ten chlap je delal ze psu. Nakonec se priznal. Co uz nadelas, byli jsme decka a bylo nam to celkem jedno meli jsme z toho srandu.
levmah28 píše:
Eshto,tak to dělám podobně:malý kečup,trochu hořčice,nové koření,bobkový list,pepř,olej,sůl,trochu česneku,hooodně cibule na kolečka,a mletou papriku.
no to je fakt skoro úplně stejný ![]()
Monjie píše:
Mufi: to je strasnej pruser:D
Jo, ale měla jsem teda na ní zrovna chut ![]()
MUFICE píše:levmah28 píše:Je to takový rychlý recept
Mufice,hod recept na buchtutakej mám tvaroh.
Rozválej listové těsto, naplácej tam tvaroh smíchaný se žloutkem a rozinkama a na to zase dej plátek list.těsta. Pomazala jsem to vejcem a na to jsem naházela sekané mandle.
já dělám listové těsto, na to piškoty, zalít pudingem a na to zas listové těsto
Dnes jsme měli vývar, brambor řízek a po o
http://www.prozeny.cz/…sacka-buchta
super ![]()
zítra nejspíš kulajda a zelné závitky plněné mletým masem s bramborem nebo kaší
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat