Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
14.11.11 13:38
:lol:
  • načítám...
50125
14.11.11 13:47
levmah28 píše:
Tak listové těsto zrovna nemám,ale něco vymyslím :-D

Tak já měla právě v lednici list.těsto, které jsem potřebovala spotřebovat a tvaroh taky, tak mě napadlo tohle :-D

• načítám...
50125
14.11.11 13:49

Tak nakonec jsem koupila lososa, tresku prostě neměli :cert: :cert:

• načítám...
25007
14.11.11 13:53
Mijunkaa píše:
Monjie píše:
A zase to zradlo :zed: :zed:Dnes kureci polevka se zavarkou, Gita platek veproveho s mrkvi a brambor, Lukasovi vinnou klobasu s br.knedlikem a zelim a ja si dam zbytek pizzy ze vcerejska.
Já četla a „zase to zrcadlo“ 8-o :mrgreen:

já taky :mrgreen: jsem si říkala jestli se monjie po ránu třeba nelekla :lol:

• načítám...
23033
14.11.11 13:53

Mufi: to je strasnej pruser:D

• načítám...
23033
14.11.11 13:54
gorina píše:
Monjie píše:
tak nakonec, ten vyvar ale se svitkem, Gite babykarotka s prsem a brambor, Lukasovi vinna klobasa s feferonkama a oblohou +chleba ja si du dat neco k snidani.
Monjie dobry cas na snidani. :lol:
Prosimte co to zas je ta tvoje vajickova oplatanka :roll:

nj vcera byl dedek u kamarada ucit se chemii :D na zitrejsi zkousku, takze jsme mely damskou jizdu, svaracek, vodku s dzusem atp. takze jsme rano nebyla moc ready, tudiz jsem varila a Lukas sel s malou k doktorovi.

A opatlanka je vajickova pomazanka:D

• načítám...
25007
14.11.11 13:54

králík pečenej v marinádě a br.placky :palec:

• načítám...
5misa6
14.11.11 13:57

Eshto jakou máš marinádu?taky jsme měli včera kralika,a nakládám ho pořád stejně,a už mi leze krkem :-D

• Upravit
2458
14.11.11 14:39

Malemu jsem udelala dusenou zeleninu s kur. mase, trochu jsem to pak dochutila a bylo i pro mne. Manzel ji dnes v praci. Zitra asi zelnacka a uzene co uvarim v polivce bude s kasi.

• načítám...
2458
14.11.11 14:41

Holky ja kralika nemuzu, nejak mi to maso nechutna, kdyz jsem byla mala deda pestoval kraliky a ja si s nema hrala, mam tak pocit jako bych jedla psa :-)

• načítám...
20656
14.11.11 14:42

Dzarunko :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

malá spí, takže tu zadržuju smích a slzy se mi řinou z očí :pankac: :pankac: :pankac: děkuju za zlepšení nálady

• načítám...
20656
14.11.11 14:44

dneska dojídám zbytek kachny ze včera
ze zelí co zbylo je zelná polívka na večeři
zítra bude filé s bramborem

• načítám...
20656
14.11.11 14:46
papavlinka33 píše:
Holky ja kralika nemuzu, nejak mi to maso nechutna, kdyz jsem byla mala deda pestoval kraliky a ja si s nema hrala, mam tak pocit jako bych jedla psa :-)
… ty víš jak chutá pes jo?

:mrgreen: neboj vím, jak jsi to myslela

• načítám...
PetkaK
14.11.11 14:52
papavlinka33 píše:
Holky ja kralika nemuzu, nejak mi to maso nechutna, kdyz jsem byla mala deda pestoval kraliky a ja si s nema hrala, mam tak pocit jako bych jedla psa :-)

Alespoň někdo kdo to má stejně jako já. U dědy taky byli králicí, vždycky se narodili malý, já jsem si s nimi hrála, a za rok byli na talíři :poblion: , už od mala jsem to nejedla a mám blok pořád, spíše asi psychický, protože když nevím že je to králík, tak to sním, když vím že to je králík, tak se toho netknu.

• Upravit
5misa6
14.11.11 14:57

Petko tak to samé má můj chlap s holubama.Nesmí o tom vědět :-D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport