Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:
Tak listové těsto zrovna nemám,ale něco vymyslím
Tak já měla právě v lednici list.těsto, které jsem potřebovala spotřebovat a tvaroh taky, tak mě napadlo tohle ![]()
Mijunkaa píše:Monjie píše:Já četla a „zase to zrcadlo“
A zase to zradlo![]()
Dnes kureci polevka se zavarkou, Gita platek veproveho s mrkvi a brambor, Lukasovi vinnou klobasu s br.knedlikem a zelim a ja si dam zbytek pizzy ze vcerejska.
![]()
já taky
jsem si říkala jestli se monjie po ránu třeba nelekla ![]()
gorina píše:Monjie píše:Monjie dobry cas na snidani.
tak nakonec, ten vyvar ale se svitkem, Gite babykarotka s prsem a brambor, Lukasovi vinna klobasa s feferonkama a oblohou +chleba ja si du dat neco k snidani.
Prosimte co to zas je ta tvoje vajickova oplatanka
nj vcera byl dedek u kamarada ucit se chemii
na zitrejsi zkousku, takze jsme mely damskou jizdu, svaracek, vodku s dzusem atp. takze jsme rano nebyla moc ready, tudiz jsem varila a Lukas sel s malou k doktorovi.
A opatlanka je vajickova pomazanka:D
Eshto jakou máš marinádu?taky jsme měli včera kralika,a nakládám ho pořád stejně,a už mi leze krkem ![]()
Malemu jsem udelala dusenou zeleninu s kur. mase, trochu jsem to pak dochutila a bylo i pro mne. Manzel ji dnes v praci. Zitra asi zelnacka a uzene co uvarim v polivce bude s kasi.
Holky ja kralika nemuzu, nejak mi to maso nechutna, kdyz jsem byla mala deda pestoval kraliky a ja si s nema hrala, mam tak pocit jako bych jedla psa ![]()
Dzarunko
![]()
malá spí, takže tu zadržuju smích a slzy se mi řinou z očí
děkuju za zlepšení nálady
dneska dojídám zbytek kachny ze včera
ze zelí co zbylo je zelná polívka na večeři
zítra bude filé s bramborem
papavlinka33 píše:… ty víš jak chutá pes jo?
Holky ja kralika nemuzu, nejak mi to maso nechutna, kdyz jsem byla mala deda pestoval kraliky a ja si s nema hrala, mam tak pocit jako bych jedla psa
neboj vím, jak jsi to myslela
papavlinka33 píše:
Holky ja kralika nemuzu, nejak mi to maso nechutna, kdyz jsem byla mala deda pestoval kraliky a ja si s nema hrala, mam tak pocit jako bych jedla psa
Alespoň někdo kdo to má stejně jako já. U dědy taky byli králicí, vždycky se narodili malý, já jsem si s nimi hrála, a za rok byli na talíři
, už od mala jsem to nejedla a mám blok pořád, spíše asi psychický, protože když nevím že je to králík, tak to sním, když vím že to je králík, tak se toho netknu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat