Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jindřiška7 píše:Kallkapa píše:strouhanka
Holky poraťe co s přebytečnýma rohlíkama. Koupila jsem včera 10 rohlíků, pak přinesl 10 rohlíků chlap a dnes se stavila mamka s koblížkama a samozřejmě dalšíma rohlíkamaUž jsem udělala karlovarský knedlík ale dál fakt nevím. PS : žemlovku nesnáším. Napadá Vás něco ?
Strouhanky máme do aleluja
Mno, tak asi udělám jednohubky no ![]()
Kallkapa píše:Jindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Holky poraťe co s přebytečnýma rohlíkama. Koupila jsem včera 10 rohlíků, pak přinesl 10 rohlíků chlap a dnes se stavila mamka s koblížkama a samozřejmě dalšíma rohlíkamaUž jsem udělala karlovarský knedlík ale dál fakt nevím. PS : žemlovku nesnáším. Napadá Vás něco ?
Mno, tak asi udělám jednohubky no
nebo nádivka do kuřete ![]()
Kallkapa píše:Jindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Tak pošly posly, mě zrovna strouhanka došla ![]()
Jinak rozhlíkový koláč, to tady holky doporučujou, nebo zemlbábu.
PetkaK píše:Kallkapa píše:Jindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Tak pošly posly, mě zrovna strouhanka došla
Jinak rozhlíkový koláč, to tady holky doporučujou, nebo zemlbábu.
Zemlbábu jsem psala, že nesnáším
Ten rohlíkový koláč pohledám, dík za tip ![]()
Jindřiška7 píše:Kallkapa píše:nebo nádivka do kuřeteJindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Rohlíková nádivka ? To neznám
Teda spíš kuře nenadívám ![]()
Kallkapa píše:Jindřiška7 píše:Rohlíková nádivka ? To neznámKallkapa píše:nebo nádivka do kuřeteJindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Teda spíš kuře nenadívám
do klasický nádivky se dávají rohlíky, který se namočí v mlíku
viz např. tady: http://recepty.vareni.cz/…a-do-kurete/
Jindřiška7 píše:Kallkapa píše:do klasický nádivky se dávají rohlíky, který se namočí v mlíkuJindřiška7 píše:Rohlíková nádivka ? To neznámKallkapa píše:nebo nádivka do kuřeteJindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Teda spíš kuře nenadívám
jj, díky, říkám, že kuře nenadívám
Prostuduji, děkuji ![]()
Kallkapa píše:Jindřiška7 píše:jj, díky, říkám, že kuře nenadívámKallkapa píše:do klasický nádivky se dávají rohlíky, který se namočí v mlíkuJindřiška7 píše:Rohlíková nádivka ? To neznámKallkapa píše:nebo nádivka do kuřeteJindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Teda spíš kuře nenadívám
Prostuduji, děkuji
nádivka je super, někdy vyzkoušej a když tam přidáš třeba ještě houby, tak je to ještě lepší ![]()
Kallkapa píše:Jindřiška7 píše:jj, díky, říkám, že kuře nenadívámKallkapa píše:do klasický nádivky se dávají rohlíky, který se namočí v mlíkuJindřiška7 píše:Rohlíková nádivka ? To neznámKallkapa píše:nebo nádivka do kuřeteJindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Teda spíš kuře nenadívám
Prostuduji, děkuji
My třeba tu nádivku do kuřete nedáváme, dávám jí kolem kuřete a je výborná
Dělám to takto - nakrájet rohlíky na kostičky, do toho švihnu aspon 3 žloutky a z bílků udělám sníh, pak tam dávám ještě nakrájený porek a někdy i pažitku a houby, promíchám se sněhem, opeprím, osolím a asi 30 min. před dopečením kuřete to naplácám do toho pekáče.
Rohlíky, co nezděláte si můžete dát do mrazáku a až nebudete mít doma pečivo, tak to stačí vyndat. Já si třeba pár dní před Silvestrem nakoupím víc rohlíků, nakrájím a šoupnu to zamrazit a na Silvestra si to hodinu před mazáním vyndám a rovnou mažu pomazánku atd.
Nebo ty rohlíky můžete použít do karbanátků, když je méně masa, stačí to namočit do mléka nebo vody a pak vyždímat a zpracovat do té směsi.
MUFICE píše:Kallkapa píše:Jindřiška7 píše:jj, díky, říkám, že kuře nenadívámKallkapa píše:do klasický nádivky se dávají rohlíky, který se namočí v mlíkuJindřiška7 píše:Rohlíková nádivka ? To neznámKallkapa píše:nebo nádivka do kuřeteJindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Teda spíš kuře nenadívám
Prostuduji, děkuji
Rohlíky, co nezděláte si můžete dát do mrazáku a až nebudete mít doma pečivo, tak to stačí vyndat. Já si třeba pár dní před Silvestrem nakoupím víc rohlíků, nakrájím a šoupnu to zamrazit a na Silvestra si to hodinu před mazáním vyndám a rovnou mažu pomazánku atd.Dělám to takto - nakrájet rohlíky na kostičky, do toho švihnu aspon 3 žloutky a z bílků udělám sníh, pak tam dávám ještě nakrájený porek a někdy i pažitku a houby, promíchám se sněhem, opeprím, osolím a asi 30 min. před dopečením kuřete to naplácám do toho pekáče.
Mufice děkuji
Rohlíky jsem vždycky mrazila, nechápu proč mě to teď nenapadlo
Ale vychytávka zmrazit je už nakrájené je super
To by mě fakt nenapadlo
Nádivku taky zkusím, když mě tu tak lákáte ![]()
MUFICE píše:
Nebo ty rohlíky můžete použít do karbanátků, když je méně masa, stačí to namočit do mléka nebo vody a pak vyždímat a zpracovat do té směsi.
jj to děláme ale na karbanátky nemám maso. Kuře ale na mražáku mám ![]()
papavlinka33 píše:
Stary rohliky, to mne napada akorat zemlovka.
Dnešní a včerejší rohlíky zas tak staré nejsou ![]()
Kallkapa píše:MUFICE píše:Mufice děkujiKallkapa píše:Jindřiška7 píše:jj, díky, říkám, že kuře nenadívámKallkapa píše:do klasický nádivky se dávají rohlíky, který se namočí v mlíkuJindřiška7 píše:Rohlíková nádivka ? To neznámKallkapa píše:nebo nádivka do kuřeteJindřiška7 píše:Strouhanky máme do alelujaKallkapa píše:strouhanka
Teda spíš kuře nenadívám
Prostuduji, děkuji
Rohlíky, co nezděláte si můžete dát do mrazáku a až nebudete mít doma pečivo, tak to stačí vyndat. Já si třeba pár dní před Silvestrem nakoupím víc rohlíků, nakrájím a šoupnu to zamrazit a na Silvestra si to hodinu před mazáním vyndám a rovnou mažu pomazánku atd.Dělám to takto - nakrájet rohlíky na kostičky, do toho švihnu aspon 3 žloutky a z bílků udělám sníh, pak tam dávám ještě nakrájený porek a někdy i pažitku a houby, promíchám se sněhem, opeprím, osolím a asi 30 min. před dopečením kuřete to naplácám do toho pekáče.
Rohlíky jsem vždycky mrazila, nechápu proč mě to teď nenapadlo
Ale vychytávka zmrazit je už nakrájené je super
To by mě fakt nenapadlo
Nádivku taky zkusím, když mě tu tak lákáte
Nemáš zač
Ty nakrájené rohlíky jsou fakt praktické na nějakou oslavu, stačí to vyndat a rozmrazí se to fakt rychle.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat