Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
10.11.11 23:36

kecacko a jakou?:D treba celerovou a cesnekovou a treba tunakovou s tvarohem?:D

• načítám...
3200
10.11.11 23:41
Monjie píše:

Monjie-nějakou,abych na to mohla dát klasiku-vajíčko,okurku,papriku,šunku…

• načítám...
23033
10.11.11 23:45

Tak co udelat cast maslo+horcice a cas treba koupenej vlasak,nebo bramborovej salat, nebo cesnekovou? eidam,cesnek,majolka,vejce x nebo tatarka,pomaz.maslo,cesnek,syr nebo tu hermelinovou od dzarunky.

• načítám...
50125
10.11.11 23:50
kecačka píše:
Monjie píše:
Monjie-nějakou,abych na to mohla dát klasiku-vajíčko,okurku,papriku,šunku…

Pod šunku dáváme bud domácí salát, klasické máslo nebo česnekovou/křenovou pomazánku z obchodu.

• načítám...
23033
10.11.11 23:51

Mufi: jak delate doamci salat? :lol: :lol: :lol: :roll:

• načítám...
3200
10.11.11 23:53

právě že hermelínovou budu dělat a pak ještě nějakou a mě prostě nic nenapadá :-( mám vygumováno :-(

• načítám...
50125
10.11.11 23:56
Monjie píše:
Mufi: jak delate doamci salat? :lol: :lol: :lol: :roll:

Dělám bramborový - brambory, vajíčka, okurku, červ.steril.papriku, vše nakrájím na malé kousky a dám do toho bud bílý jogurt nebo majolku, klasika :palec:

• načítám...
23033
10.11.11 23:59

Kecacko tak zkus ten salat nebo cesnekovou?:)

• načítám...
3200
11.11.11 00:04

jo ten bramborový znám a děláme ho taky,dělám ho stejně jako normál,ale tenhle strouhám a pak jde pěkně mazat na chlebíčky,ale problém je,že to je moc zdlouhavý-brambory uvařit,vychladnout,oloupat…uf,něco šup sem,šup tam holky nemáte?A bez česneku.Si vymýšlím,že? :oops: :lol: :lol:

• načítám...
50125
11.11.11 00:07
kecačka píše:
jo ten bramborový znám a děláme ho taky,dělám ho stejně jako normál,ale tenhle strouhám a pak jde pěkně mazat na chlebíčky,ale problém je,že to je moc zdlouhavý-brambory uvařit,vychladnout,oloupat…uf,něco šup sem,šup tam holky nemáte?A bez česneku.Si vymýšlím,že? :oops: :lol: :lol:

To máš pravdu, že je to pracný :-) Pak mě napadá natřít to jen tak lučinou nebo pomazánkovým máslem.

• načítám...
3200
11.11.11 00:22

no mě napadá z hlavy,ale nevím jak by to chutnalo:vajíčko,kys.okurka,nějaký měkký salám,cibulka…asi majonéza..no,ale jaký to pak bude..chystám oslavu a přijede i tchýně :roll:

• načítám...
5misa6
11.11.11 07:43

Holky raďte.Rozmrazuju podbradek z divočáka,a budu to vařit.Nikdy jsem ovar z divočáka nejedla,tak by mě zajímalo jak mám potom to maso okořenit aby to bylo mňam :-D

• Upravit
PetkaK
11.11.11 08:40

Holky, jak se dělá špenát? Pro dítě 15m.

Mám v mražáku nějaký porcovaný, vypadá to jako kostky ledu, takže když vytáhnu třeba 4-5 kostek, nechám to rozmrazit, a co pak s tím? Já vůbec nevím, já to nejím, tak to ani nevařím. :nevim:

EDIT - mám i vodu z hovězího vývaru.

• Upravit
5misa6
11.11.11 08:54

Já dělám nejdřív bešamel,provařím a hodím na minutku špenát,přidám česnek,osolím.Nevím jak je to s 15m dítětem.

• Upravit
5misa6
11.11.11 08:57

A jinak druhá varianta osmažím cibulku,hodím i zmrzlý špenát,nechám ho rozpustit,a pak zahustím smetanou nebo mlékem s trochou mouky.Pak česnek a dosolím.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová