Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já se od pondělí cpu pomazánkama,nějak mi teplé jídlo nejede takže v po sýrová z eidamu,včera nivová a dnes se chystám na hermelínovou,takže chudák dcera bude jíst ten buřtguláš asi týden ![]()
dzarunko: jak delas tu hermelinovou? mam tu dva hermeliny, taky bych mohla udelat, diky:)
Monjie píše:
dzarunko: jak delas tu hermelinovou? mam tu dva hermeliny, taky bych mohla udelat, diky:)
nakrájím hermelím,pak salám junior nebo párek nebo šunkovej,cibulku,pepř,trochu hořčice a pak jen jogurt,majolka,zakysaná smetana,máslo,sýr-nějak to vždy nakombinuju co mám zrovna doma
manzel ma dneska neco jako pracovni veceri tak nevarim, ja dva bavorske koblizky a rohlik s maslem a sunkou malej sklenicku, dnes jsem to odbyla.
Dnes těstoviny se sýrovou omáčkou, malá to bude mít zítra.
Večeře - párky, dostala jsem chuŤ ![]()
slepice si stále lebedí v mrazáku
takže byly škubánky s mákem a opečené s cibulkou a sýrem ![]()
Škubánky, ňam!!! Musím taky udělat!
Dejte recept na bavorské vdolečky ![]()
Holky, můžu klukovi (1 rok) trochu okyselit citr. šťávou svíčkovou??
veverka-andy píše:
A už jsi mu dávala nějaký citrusový plod? Pomeranč? Grep?
Já jsem to malé citrónem okyselila, ale měla jsem vyzkoušeno že jí pomeranč ani grep ani pomelo nic nedělalo.
Myslím že ale malou kapku můžeš, pokud není teda alergik.
PetkaK píše:veverka-andy píše:
Holky, můžu klukovi (1 rok) trochu okyselit citr. šťávou svíčkovou??A už jsi mu dávala nějaký citrusový plod? Pomeranč? Grep?
Já jsem to malé citrónem okyselila, ale měla jsem vyzkoušeno že jí pomeranč ani grep ani pomelo nic nedělalo.
Myslím že ale malou kapku můžeš, pokud není teda alergik.
No, měli jsme to citrusové pití od HIPPu nebo od Hami, teď nevím
. Ale na pomeranč se tvářil jak kakabus.
Ale neosypal se. Tak díky za radu.
veverka-andy píše:
urcite
lepsi nez octem:D a radsi citr.stavou vymackanou nez nejakou citronkou.
dzarunko: ta pomazanka je luxusni:)
teda nasla jsem doma jen bilej jogurt,cibuli,cesnek sunk. salam, horcici, pepr, sul a cibuli a teda luxus!
![]()
Monjie píše:
dzarunko: ta pomazanka je luxusni:)
teda nasla jsem doma jen bilej jogurt,cibuli,cesnek sunk. salam, horcici, pepr, sul a cibuli a teda luxus!![]()
jj a přijde mi ještě lepší když se rozleží
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat