Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
michaba83 píše:šóšannáh píše:Možná budu vypadat jak blbka, ale co je CDD?
dneska CDD
zítra - slepičí vývar, slepice na paprice, houskový kynutý knedlík
Michaba jedine co me napada na CDD je Co dum dal ![]()
šóšannáh píše:michaba83 píše:Co Dům Dá
Možná budu vypadat jak blbka, ale co je CDD?![]()
nahodou to je nejlepsi! asi to zavedu ![]()
šóšannáh píše:michaba83 píše:Co Dům Dá
Možná budu vypadat jak blbka, ale co je CDD?![]()
gorina píše:Monjie píše:Monjie a myslis,ze holky vi co to jsou skryky.Ja nemit chlapa z jedne dediny jak ty,tak dodneska nevim co tam je.
u nas dneska fazolova polevka s korenovou zeleninou a k druhymu stryky akorat mi poradte v jaky uprave se na to dela to zeli?
Ja bych jednoduse do testa asi primichala to zeli
Gori, uhodlas, opravdu netuším co jsou to stryky ![]()
Jinak, mám zadělané těsto na bavorské vdolečky, tak jsem zvědavá, jak se mi povedou ![]()
michaba83 píše:gorina píše:Gori, uhodlas, opravdu netuším co jsou to strykyMonjie píše:Monjie a myslis,ze holky vi co to jsou skryky.Ja nemit chlapa z jedne dediny jak ty,tak dodneska nevim co tam je.
u nas dneska fazolova polevka s korenovou zeleninou a k druhymu stryky akorat mi poradte v jaky uprave se na to dela to zeli?
to jsou asi nějaké bramborové placky ![]()
no tak po fazolove polevce jsme si dali éééhm:D a bramborakove testo uz pomalu vesele cerna na lince ![]()
Příspěvek upraven 08.11.11 v 14:03
michaba83 píše:gorina píše:Gori, uhodlas, opravdu netuším co jsou to strykyMonjie píše:Monjie a myslis,ze holky vi co to jsou skryky.Ja nemit chlapa z jedne dediny jak ty,tak dodneska nevim co tam je.
Ale ne do testa zeli, na stryky zeli
uz vim prej podusit s klobaskou nebo uzenym, ten dedek si vymejsli:D
No vidim,ze Monjie ti to nevysvetlila.Tak stryky jsou bramboraky ![]()
aaasssasddddddfghhhjkkk 333333333333333kkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllpoiiiuytrewqzxcvbn,,,..ppppoooooooiiiiiiiuuuuuyyyttttrrreeeakkkkkkkkkkkkkkkkkkkllkkkkkkll,.,mnbvcxzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.,,,,,,,,mmmmmmmmmmmmmvvvvbbbnnnccccxxzz
n
Tygr vam chtel napsat co taky dneska varil
![]()
gorina píše:michaba83 píše:No vidim,ze Monjie ti to nevysvetlila.Tak stryky jsou bramborakygorina píše:Gori, uhodlas, opravdu netuším co jsou to strykyMonjie píše:Monjie a myslis,ze holky vi co to jsou skryky.Ja nemit chlapa z jedne dediny jak ty,tak dodneska nevim co tam je.
na netu teda píší,že jsou to bramborové placky dělané na plotýnce
a pak stryky se švestkama
jinak u nás je bramborák cmunda ![]()
Příspěvek upraven 08.11.11 v 15:52
gorina píše:
aaasssasddddddfghhhjkkk 333333333333333kkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllpoiiiuytrewqzxcvbn,,,..ppppoooooooiiiiiiiuuuuuyyyttttrrreeeakkkkkkkkkkkkkkkkkkkllkkkkkkll,.,mnbvcxzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.,,,,,,,,mmmmmmmmmmmmmvvvvbbbnnnccccxxzz![]()
n
Tygr vam chtel napsat co taky dneska varil![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat