Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dzarunka píše:
my k večeři vdolečky,čuňata no
Kráááásne
![]()
co to je na nich nastrouhané?
dzarunka píše:
my k večeři vdolečky,čuňata no
Dzarunko mohla by jsem Tě prosím Tě poprosit o recept na ty bavorské vdolečky
chtěla by jsem je zkusit poprvé udělat a chci aby se my povedly, tak hledám nějakej vyzkoušenej recept a jestli můžu poprosit tak i s postupem díky moc ![]()
michaba83 píše:dzarunka píše:Kráááásne
my k večeři vdolečky,čuňata no![]()
no co asi tvaroh, preceeeeeeeeeee
Neni vam trapne tu na vecer hazet takove mnamky.Uz mi z toho zacina krucet v zaludku.Neni jak dat deti do hajan a psat o papanicku ![]()
Monjie píše:michaba83 píše:no co asi tvaroh, preceeeeeeeeeeedzarunka píše:Kráááásne
Sem si myslela, že to není sýr ![]()
Blbka, tvaroh mě nenapadl ![]()
Monjie píše:michaba83 píše:no co asi tvaroh, preceeeeeeeeeeedzarunka píše:Kráááásne
jj tvaroh
Hromnice píše:dzarunka píše:Dzarunko mohla by jsem Tě prosím Tě poprosit o recept na ty bavorské vdolečky
my k večeři vdolečky,čuňata nochtěla by jsem je zkusit poprvé udělat a chci aby se my povedly, tak hledám nějakej vyzkoušenej recept a jestli můžu poprosit tak i s postupem díky moc
http://ekucharka.net/…lecky-video/
super,že je vidět i postup,minule jsem podle ní dělala housky ![]()
gorina píše:Monjie píše:Sakra baby,vy jak tu pisete nektere ty nazvy,tak pravdu nechapu o cem mluviteeshta píše:my ajvar nedelame kupujeme v tescu nejakej tureckej, to je skoro jako hovezi hamburger, muze se dat cubrica a saturejka, k tomu jeste dedek dela chlebove placky
monjie jak děláte doma ajvar? a plejskavici?
mně kdysi vozili ajvar kamarádi z Makedonie a to bylo žrádlodokázala jsem sežrat celou sklenici na posezení
Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:02
pohledam recept
.Pripadam si jak z jineho sveta.My tak akorat nejakou tu ceskou klasiku a tot vse.
taky jsem musela pohledat na netu co-že to vlastně jí ![]()
michaba83 píše:
Taky to pročítám a uvažuji jestli je cubrica nějaká turecká telenovela s hlavním hrdinou ajvarem a saturejkou
michaba, gorina ![]()
já tohle jídlo miluju ![]()
plejskavice je srbochorvatskej karbanátek, teda je to taková placka z mletýho masa, takovej rozpláclej karbanátek ![]()
ajvar je asi největší pochutina zase z Balkánu- je to taková uvařená čalamáda z červených paprik, lilků (někdy se přidávají i pálivý papriky a někdy vyjímečně i rajčata), vaří se obvykle v obr mega hrnci na zahradě v září, kdy je hodně paprik a čalamáda se zavařuje a je to děsný žrádlo
většinou je to taková rodinná událost, vaří to víc ženskejch najednou a pak se sklenice dělí..
saturejka a čubrica je koření
čubrica je národní bulharská směs koření
Prave jsem sezrala celou tubu PIKAA 150 Gramu, to je vecere, doufam ze me nebude na noc blbe.
dzarunka píše:Hromnice píše:dzarunka píše:Dzarunko mohla by jsem Tě prosím Tě poprosit o recept na ty bavorské vdolečky
my k večeři vdolečky,čuňata nochtěla by jsem je zkusit poprvé udělat a chci aby se my povedly, tak hledám nějakej vyzkoušenej recept a jestli můžu poprosit tak i s postupem díky moc
http://ekucharka.net/…lecky-video/
super,že je vidět i postup,minule jsem podle ní dělala housky
tyyyyyyyyyyy vole!
![]()
michaba83 píše:gorina píše:Taky to pročítám a uvažuji jestli je cubrica nějaká turecká telenovela s hlavním hrdinou ajvarem a saturejkouMonjie píše:Sakra baby,vy jak tu pisete nektere ty nazvy,tak pravdu nechapu o cem mluviteeshta píše:my ajvar nedelame kupujeme v tescu nejakej tureckej, to je skoro jako hovezi hamburger, muze se dat cubrica a saturejka, k tomu jeste dedek dela chlebove placky
monjie jak děláte doma ajvar? a plejskavici?
mně kdysi vozili ajvar kamarádi z Makedonie a to bylo žrádlodokázala jsem sežrat celou sklenici na posezení
Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:02
pohledam recept
.Pripadam si jak z jineho sveta.My tak akorat nejakou tu ceskou klasiku a tot vse.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat