Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
laducha píše:
Tak dneska máme tohle a je to vynikající, malá už si dala dvakrát nášup a ještě nejspíš není konečná
http://www.recepty.cz/…apustou-1918
Díky za tip
mám tři kila růžičkové kapusty a nevím co s tím
Nenapadá Vás ještě něco s kapustou ? ![]()
Kapustová polívka
, zapečené s bramborem a uzeninou, nebo přidat do karbanátků - ale to jsem ještě nezkoušela, jen mě to ted napadlo ![]()
veveruskaa píše:
Kapustová polívka, zapečené s bramborem a uzeninou, nebo přidat do karbanátků - ale to jsem ještě nezkoušela, jen mě to ted napadlo
Kapustovou polívku už jsem dělala
takže zbytek asi fakt poputuje do mražáku, ať z toho nejsme zelení
díky ![]()
Nic
neco si nechame privezt asi z pizzerky. Zitra a v nedeli vari manzel ja jsem v praci.Zitra vecer jdeme si s kamaradkou cerstve po porodu sednout, prvni spolecna akce po porodu bez deti:Dtakze jedu nekam blizsko k nim, aby mohla jit eventuelne nakojit a v nedeli prej jdeme na veceri:D s nejakym prekvapkem, tak doufam, ze to nebude nejaky travestishow:D Kdyz je tajemnej jak hrad v Karpatech.
Monjie píše:
Nicneco si nechame privezt asi z pizzerky. Zitra a v nedeli vari manzel ja jsem v praci.Zitra vecer jdeme si s kamaradkou cerstve po porodu sednout, prvni spolecna akce po porodu bez deti:Dtakze jedu nekam blizsko k nim, aby mohla jit eventuelne nakojit a v nedeli prej jdeme na veceri:D s nejakym prekvapkem, tak doufam, ze to nebude nejaky travestishow:D Kdyz je tajemnej jak hrad v Karpatech.
Včera k večeři čočková pollívka a pohankové lívance s jahod. marmeládou, dnes oběd jídelna, večeře krupicová kaše, zítra hovězí vývar se zeleninou a krupkami a obalované brplacky s okurkovou omáčkou, večeře ještě nevím, v neděli k babičce.
Ja bych si dat krup. kasi k veceri nemohla nenajedla bych se tim.
Eliška píše:
No já vařím jen pro děti, ty jsou nadšené a já moc nevečeřím.
Taky bych chtěla umět moc nevečeřet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat