Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak nějak si to představuju a nebude to ridky??? Asi poznam od oka ze??
Normalne jeste nekdy budu pect pernik
normalne se mi srazil a byl hnusnej no sel do hajzlu. Jeste jsem se srala se zdobenim. A dedek si ho vzal do prace, to bude ostuda
![]()
Příspěvek upraven 03.11.11 v 11:02
Dice píše:
HOlky u nás bych dneska ráda udělala rajskou s hovezim a knedlikem…prosim poradite jak ji delate??
Klasickou na cibulce, protlaky, osladit…zadny unovace..![]()
![]()
ahoj, no ja to delam tak ze uvarim zvlast maso s bobkovym listem a novym korenim.Uvarim rajcata s bobkovym listem, celym peprem, novym korenim propasiruju nebo Na maslove jisce protlak, podleju vodou , dochutim, citron, pernik pokud nemam pernik cukr, skorici,sul:D
Dice píše:
HOlky u nás bych dneska ráda udělala rajskou s hovezim a knedlikem…prosim poradite jak ji delate??
![]()
Rajskou jsem dělala poprvé minulý týden a povedla se mi na jedničku
Nejdříve jsem si uvařila hovězí maso v celku, přidala jsem jednu cibuli, sůl a koření (bob.list, nové koření, pepř). Pokud máš papinák, tak to stačí vařit jenom hodinu. Po uvaření masa přeced tu vodu do jiného kastrolu, kde si předtím uděláš jíšku ze sádla a mouky. Do toho vývaru jsem přidala jeden větší protlak a konzervu krájených rajčat a rozmixovala jsem to ručním mixerem, ono se to pak krásně zahustí. Vařila jsem to pak ještě asi 15 minut a dochutila um.sladidlem a citronem ![]()
Dušená játra na cibulce, pečená rýže kys. okurky.
Udělaly jste mi chutě, tak na večeři bude rybičková pomazánka
.
Dneska brokolicova kremova se smetanou, lasagne s bolonskou a besamelem a Gitka kureci na lecu s testovinama, stejna smes okorenena k veceri na tousty posypane syrem
co zas zejtra?:D Jo a bylo mi receno ze prej moc vyvaruju ze mam na jidle sestrit, ROFL. Kdyz chlap nema obedy v praci a dela od 10-19 tak mu mam dat asi podle matky instantni kasi a parek nebo co
prej moc prozerem:D ![]()
MUFICE píše:Dice píše:Rajskou jsem dělala poprvé minulý týden a povedla se mi na jedničku
![]()
Nejdříve jsem si uvařila hovězí maso v celku, přidala jsem jednu cibuli, sůl a koření (bob.list, nové koření, pepř). Pokud máš papinák, tak to stačí vařit jenom hodinu. Po uvaření masa přeced tu vodu do jiného kastrolu, kde si předtím uděláš jíšku ze sádla a mouky. Do toho vývaru jsem přidala jeden větší protlak a konzervu krájených rajčat a rozmixovala jsem to ručním mixerem, ono se to pak krásně zahustí. Vařila jsem to pak ještě asi 15 minut a dochutila um.sladidlem a citronem
zkus to ochutit pernikem na strouhanim to je misto zahusteni jiskou i vlastne a trochou skorici:D schvaalne:D
Dneska budu vařit vepř.panenku s porkem a žampiony a k tomu bude br.kaše.
Monjie klid
to já když jsem se mojí mámě zmínila o tom, že když vařím dennodenně manželovi obědy do práce, tak my na to odpovědělě, to tam nemaj nikde hospodu
taky z toho byla celá paf že já dennodenně vyvařuju ![]()
Já dávám taky do rajské vždycky ještě trošku skořice na ovoňání.
Monjie - já zase pekla pudinkovou bábovku a mám tu formu kde je v tom prostředku díra. No a ten pudink mi všechen pěkně jakoby vyvřel ven
. Bábovka suchá, trouba zasraná
. Já na
a manžel si mlaskal
.
Tak já chlapovi do práce nevařím, chodí bud do kantýny nebo do restaurace na meníčka za stravenky. Párkrát jsem mu jídlo nabízela, ale nechtěl, radši jde s kolegama na obídek.
Mufice: kdyby bylo kam taky by chodil, ale v tak debilnim systemu prave nechodi nikdo, bud si objednaji pizzu nebo jdou k tamanovi na cinsky sr… taky to nemuze jist porad.
Mijunkaa píše:
Já dávám taky do rajské vždycky ještě trošku skořice na ovoňání.Monjie - já zase pekla pudinkovou bábovku a mám tu formu kde je v tom prostředku díra. No a ten pudink mi všechen pěkně jakoby vyvřel ven. Bábovka suchá, trouba zasraná
. Já na
a manžel si mlaskal
.
Nejradši peču z listového těsta, tam se nedá skoro nic zkazit, max. že to připálím
Takové ty jednodušší koláče už jsem taky párkrát dělala a naštěstí se mi to vždycky povedlo, asi jsem měla štěstí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat