Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě se poslední 2 dny nechtělo vůbec vařit,takže 1.den byl k večeři sýrový talíř s máslem a pečivem a včera pro mě kyselka a pro manžela (on ji nemá rád) opečená klobása s kroketama (to zase miluje).
Dnes budou k večeři merunkový knedlíky (už mi kyne těsto) a k nim nějaká fofr polévka.
Tedka jsem prisla nasrana od doktor.Tygra si musim nechat jeste 14 dni doma a to uz je doma mesic.
A proc jsem nasrana,protoze uz fakt nevim co pro toho vybiravce varit,ale zjistuji ze pro me je horsi nez udelat obed vymyslet veceri. ![]()
Takze inspirace by byla vhod ![]()
p.s.jsem uplne vytocena,protoze bydlim e ve smogove oblasti a to by nam ty k…meli jeste za to platit,ze nam nici decka.Oni si mysli,ze ty prachy na ty leky asi serem.Sorry,ze to pisu sem.Potrebovala jsem se vyvzdusnit
![]()
u nás dnes zeleninová polívka a přítel jahodové knedlíky a já s prckem pečené brambory s vajíčkem.
gorina píše:
Tedka jsem prisla nasrana od doktor.Tygra si musim nechat jeste 14 dni doma a to uz je doma mesic.
A proc jsem nasrana,protoze uz fakt nevim co pro toho vybiravce varit,ale zjistuji ze pro me je horsi nez udelat obed vymyslet veceri.
Takze inspirace by byla vhod
p.s.jsem uplne vytocena,protoze bydlim e ve smogove oblasti a to by nam ty k…meli jeste za to platit,ze nam nici decka.Oni si mysli,ze ty prachy na ty leky asi serem.Sorry,ze to pisu sem.Potrebovala jsem se vyvzdusnit![]()
![]()
dej si kaficko:)
U nas dneska pro Gitu koprovka s vejcem, pro nas jatra na chilli a medu s chlebem, ze vcerejska zeleninova polevka.
Monjie píše:
Gori: no to se mam na co tesit
No to mas.Vedlejsi vesnici,kde se mas stehovat byla tedka namerena nejhorsi smogova situace.Ale myslim,ze tam kde tedka zijete to neni o nic lepsi.Takze si nevyberes
U nas to jeste neni tak hrozne a stejnak jsme porad nemocni.
Kafe bylo to prvni co jsem udelala jak jsem zavrela dvere
.
MUFICE píše:mahdalka píše:To já brambůrky moc nemusím, ale miluju čokoládu. Na zmrlinách ujíšdím, když je více jak 20 stupnů, jinak je mi zimaMUFICE píše:Já brambůrkama
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikouA před tím jsem sežrala nanuka
Já právě ujíždím na brambůrkách i čokoládě
Jsem schopná sežrat čokoládovou tyčinku a hned na to pytlík chipsů
Ségra mi vozí vynikající čokolády ze Švýcarska,těm se nedá odolat ![]()
Monjie píše:mahdalka píše:ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:DMUFICE píše:Já brambůrkama
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikouA před tím jsem sežrala nanuka
To jo,ale pupek mám jak těhotná
Všechno co sežeru mi jde do břicha ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat