Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
2.11.11 12:03
sophinka píše: .. :mrgreen:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
23033
2.11.11 12:10

sophi hustý! :pankac:

• načítám...
19692
2.11.11 12:13
:potlesk: :pankac:
  • načítám...
3643
2.11.11 12:15

Mě se poslední 2 dny nechtělo vůbec vařit,takže 1.den byl k večeři sýrový talíř s máslem a pečivem a včera pro mě kyselka a pro manžela (on ji nemá rád) opečená klobása s kroketama (to zase miluje).
Dnes budou k večeři merunkový knedlíky (už mi kyne těsto) a k nim nějaká fofr polévka.

• načítám...
19692
2.11.11 12:18

Tedka jsem prisla nasrana od doktor.Tygra si musim nechat jeste 14 dni doma a to uz je doma mesic.
A proc jsem nasrana,protoze uz fakt nevim co pro toho vybiravce varit,ale zjistuji ze pro me je horsi nez udelat obed vymyslet veceri. :roll:
Takze inspirace by byla vhod :wink:
p.s.jsem uplne vytocena,protoze bydlim e ve smogove oblasti a to by nam ty k…meli jeste za to platit,ze nam nici decka.Oni si mysli,ze ty prachy na ty leky asi serem.Sorry,ze to pisu sem.Potrebovala jsem se vyvzdusnit :cert: :cert: :cert:

• načítám...
1649
2.11.11 12:30

u nás dnes zeleninová polívka a přítel jahodové knedlíky a já s prckem pečené brambory s vajíčkem.

• načítám...
3968
2.11.11 12:44

pěkný :-D :-D :-D

• načítám...
3968
2.11.11 12:44

a my dneska zapečené kotelety se šlehačkou a s bramborem

• načítám...
23033
2.11.11 12:51
gorina píše:
Tedka jsem prisla nasrana od doktor.Tygra si musim nechat jeste 14 dni doma a to uz je doma mesic.
A proc jsem nasrana,protoze uz fakt nevim co pro toho vybiravce varit,ale zjistuji ze pro me je horsi nez udelat obed vymyslet veceri. :roll:
Takze inspirace by byla vhod :wink:
p.s.jsem uplne vytocena,protoze bydlim e ve smogove oblasti a to by nam ty k…meli jeste za to platit,ze nam nici decka.Oni si mysli,ze ty prachy na ty leky asi serem.Sorry,ze to pisu sem.Potrebovala jsem se vyvzdusnit :cert: :cert: :cert:

:hug: dej si kaficko:)

• načítám...
23033
2.11.11 12:55

U nas dneska pro Gitu koprovka s vejcem, pro nas jatra na chilli a medu s chlebem, ze vcerejska zeleninova polevka.

• načítám...
23033
2.11.11 13:01

Gori: no to se mam na co tesit :zed:

• načítám...
19692
2.11.11 13:06
Monjie píše:
Gori: no to se mam na co tesit :zed:

No to mas.Vedlejsi vesnici,kde se mas stehovat byla tedka namerena nejhorsi smogova situace.Ale myslim,ze tam kde tedka zijete to neni o nic lepsi.Takze si nevyberes :-? U nas to jeste neni tak hrozne a stejnak jsme porad nemocni.
Kafe bylo to prvni co jsem udelala jak jsem zavrela dvere :-) .

• načítám...
1053
2.11.11 13:10

my dnes měly brambory pečené stehno kuřecí a kompot.

• načítám...
16557
2.11.11 13:50
MUFICE píše:
mahdalka píše:
MUFICE píše:
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou :mrgreen:
Já brambůrkama :oops: A před tím jsem sežrala nanuka :think:
To já brambůrky moc nemusím, ale miluju čokoládu. Na zmrlinách ujíšdím, když je více jak 20 stupnů, jinak je mi zima :-)

Já právě ujíždím na brambůrkách i čokoládě :roll: Jsem schopná sežrat čokoládovou tyčinku a hned na to pytlík chipsů :oops: Ségra mi vozí vynikající čokolády ze Švýcarska,těm se nedá odolat :lol:

• načítám...
16557
2.11.11 13:52
Monjie píše:
mahdalka píše:
MUFICE píše:
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou :mrgreen:
Já brambůrkama :oops: A před tím jsem sežrala nanuka :think:
ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:D

To jo,ale pupek mám jak těhotná :cert: Všechno co sežeru mi jde do břicha :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová