Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jéjej,já se tady olizuju,česnekovou taky ráda,dělám z nastrouhané cihly,česnek,sul,pepř,majolka a super ![]()
Fuj, tata nam delal na svacinu do skoly krajic chleba se sadlem a na to horcici
. S tema vajickama, takhle delam pomazanku:D vejce,horcice,maslo,sul, petrzelka.
A taky vsude strkam, treba na chlebicky maslo+horcici jezis bych mohla nekdy par udelat, uz jsme dlouho nic neslavili:D
Já to chlapovi mažu pod vejce i na vejce,pro něj není hořtice nikdy dost.Právě že si to pamatuju z dětství,máma nám to hodně dělalana svačinu do školy,já to jednou,když mi došly nápady,udělala chlapovi k večeři a on se moh užrat.Od tý doby s tím pořád otravuje
Ta pomazánka z lučiny zní dobře a přitom je tak jednoduchá.Budu muset vyzkoušet
Monjie píše:
Fuj, tata nam delal na svacinu do skoly krajic chleba se sadlem a na to horcici. S tema vajickama, takhle delam pomazanku:D vejce,horcice,maslo,sul, petrzelka.A taky vsude strkam, treba na chlebicky maslo+horcici jezis bych mohla nekdy par udelat, uz jsme dlouho nic neslavili:D
Nejlepší jsou chlebíčky s domácím salátem a kvalitní šunkou ![]()
mahdalka píše:
Já to chlapovi mažu pod vejce i na vejce,pro něj není hořtice nikdy dost.Právě že si to pamatuju z dětství,máma nám to hodně dělalana svačinu do školy,já to jednou,když mi došly nápady,udělala chlapovi k večeři a on se moh užrat.Od tý doby s tím pořád otravujeTa pomazánka z lučiny zní dobře a přitom je tak jednoduchá.Budu muset vyzkoušet
Tu jsme se učili na základce ve vaření
![]()
Jsem chtela zavezt, jednou tydne obed v restauraci a nejak to nevychazi.I kdyz obcas zlanarim na pizzu nebo cinu ![]()
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou ![]()
mahdalka píše:
Já to chlapovi mažu pod vejce i na vejce,pro něj není hořtice nikdy dost.Právě že si to pamatuju z dětství,máma nám to hodně dělalana svačinu do školy,já to jednou,když mi došly nápady,udělala chlapovi k večeři a on se moh užrat.Od tý doby s tím pořád otravujeTa pomazánka z lučiny zní dobře a přitom je tak jednoduchá.Budu muset vyzkoušet
hele to zni jako predehra:D pod vejce na vejce no ja uz jdu radsi dneska spat. Dedek je na fotbale
![]()
MUFICE píše:
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou
ja chlastam cerveny :d nejakyho merlota , dvojku, na dobre spani:D
Tak to já vařím ráda a jím ještě radši
Jen mi občas docházej nápady.Když fakt nevím,juknu do týhle diskuze…
MUFICE píše:
Já brambůrkama
A před tím jsem sežrala nanuka ![]()
mahdalka píše:
Tak to já vařím ráda a jím ještě radšiJen mi občas docházej nápady.Když fakt nevím,juknu do týhle diskuze…
Mahdalko, mám to úplně stejně jako ty ![]()
Monjie píše:MUFICE píše:ja chlastam cerveny :d nejakyho merlota , dvojku, na dobre spani:D
Já právě dopila dvojku lambrusca ![]()
mahdalka píše:MUFICE píše:Já brambůrkama
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikouA před tím jsem sežrala nanuka
To já brambůrky moc nemusím, ale miluju čokoládu. Na zmrlinách ujíšdím, když je více jak 20 stupnů, jinak je mi zima ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat