Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
119
1.11.11 22:41

jéjej,já se tady olizuju,česnekovou taky ráda,dělám z nastrouhané cihly,česnek,sul,pepř,majolka a super :palec:

• načítám...
23033
1.11.11 22:42

Fuj, tata nam delal na svacinu do skoly krajic chleba se sadlem a na to horcici :lol: . S tema vajickama, takhle delam pomazanku:D vejce,horcice,maslo,sul, petrzelka.

A taky vsude strkam, treba na chlebicky maslo+horcici jezis bych mohla nekdy par udelat, uz jsme dlouho nic neslavili:D

• načítám...
23033
1.11.11 22:42

A nevarme furt:D

• načítám...
16557
1.11.11 22:43

Já to chlapovi mažu pod vejce i na vejce,pro něj není hořtice nikdy dost.Právě že si to pamatuju z dětství,máma nám to hodně dělalana svačinu do školy,já to jednou,když mi došly nápady,udělala chlapovi k večeři a on se moh užrat.Od tý doby s tím pořád otravuje :mrgreen: Ta pomazánka z lučiny zní dobře a přitom je tak jednoduchá.Budu muset vyzkoušet

• načítám...
50133
1.11.11 22:43
Monjie píše:
Fuj, tata nam delal na svacinu do skoly krajic chleba se sadlem a na to horcici :lol: . S tema vajickama, takhle delam pomazanku:D vejce,horcice,maslo,sul, petrzelka.A taky vsude strkam, treba na chlebicky maslo+horcici jezis bych mohla nekdy par udelat, uz jsme dlouho nic neslavili:D

Nejlepší jsou chlebíčky s domácím salátem a kvalitní šunkou :dance:

• načítám...
50133
1.11.11 22:44
mahdalka píše:
Já to chlapovi mažu pod vejce i na vejce,pro něj není hořtice nikdy dost.Právě že si to pamatuju z dětství,máma nám to hodně dělalana svačinu do školy,já to jednou,když mi došly nápady,udělala chlapovi k večeři a on se moh užrat.Od tý doby s tím pořád otravuje :mrgreen: Ta pomazánka z lučiny zní dobře a přitom je tak jednoduchá.Budu muset vyzkoušet

Tu jsme se učili na základce ve vaření :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
23033
1.11.11 22:45

Jsem chtela zavezt, jednou tydne obed v restauraci a nejak to nevychazi.I kdyz obcas zlanarim na pizzu nebo cinu :D

• načítám...
50133
1.11.11 22:45

Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou :mrgreen:

• načítám...
23033
1.11.11 22:46
mahdalka píše:

:lol: :lol: hele to zni jako predehra:D pod vejce na vejce no ja uz jdu radsi dneska spat. Dedek je na fotbale :lol: :lol: :lol:

• načítám...
23033
1.11.11 22:46
MUFICE píše:
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou :mrgreen:

ja chlastam cerveny :d nejakyho merlota , dvojku, na dobre spani:D

• načítám...
16557
1.11.11 22:47

Tak to já vařím ráda a jím ještě radši :mrgreen: Jen mi občas docházej nápady.Když fakt nevím,juknu do týhle diskuze…

• načítám...
16557
1.11.11 22:48
MUFICE píše:
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou :mrgreen:

Já brambůrkama :oops: A před tím jsem sežrala nanuka :think:

• načítám...
50133
1.11.11 22:50
mahdalka píše:
Tak to já vařím ráda a jím ještě radši :mrgreen: Jen mi občas docházej nápady.Když fakt nevím,juknu do týhle diskuze…

Mahdalko, mám to úplně stejně jako ty :palec:

• načítám...
16557
1.11.11 22:50
Monjie píše:
MUFICE píše:
ja chlastam cerveny :d nejakyho merlota , dvojku, na dobre spani:D

Já právě dopila dvojku lambrusca :-D

• načítám...
50133
1.11.11 22:51
mahdalka píše:
MUFICE píše:
Já brambůrkama :oops: A před tím jsem sežrala nanuka :think:

To já brambůrky moc nemusím, ale miluju čokoládu. Na zmrlinách ujíšdím, když je více jak 20 stupnů, jinak je mi zima :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová