Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:gorina píše:jen si dej! vypadas blbe!
Prave jsem dosmazila dietni bramboracky.Tak s chuti do nich
No vidis jak jsi to uhodla a to jsi me jeste nevidela ![]()
tady je nějaká aukce na kila ??? 56 kdo dá víc, 200 ano sežráno
![]()
hrachová polévka spíš krém s krutony
buchtičky se šódo tedy s pudinkem ![]()
No tak vzhledem k tomu, ze jsme odpoledne sportovali, tak si dame na veceri tousty s kureci smesi a sopak.
já teda holky nepíšu často ale čtu vás když nemám nápad a pokaždé je to super
holky dík že jste poctivky a píšete ![]()
na zítra chystám borš a kuř.plátek na přírodno s bram. a zel.salát ![]()
Sladký jsem nikdy nejedla a díky těhu jsme teď na něm ulítlá
. A břícho mam taky pořád jak v pátém měsici, že si připadám po roce porodu jako znova těhu
. A už mě to pěkně se…
Monjie píše:
Reknete mi nekdo prosim recept na borsc
Já bohužel ne. Chlap si ho dělá sám
http://www.toprecepty.cz/…rusky-borsc/
Tak tento je jednoznačně neklepší. Měla jsem jiný recept ale ten mi i s mou kuchařským sešitem stopila vypečená teta.........
HOlky u nás bych dneska ráda udělala rajskou s hovezim a knedlikem…prosim poradite jak ji delate??
Klasickou na cibulce, protlaky, osladit…zadny unovace..
![]()
Dělám rajskou podle babičky
Nejprv si vařím zvlášť hovězí cca 3 hoďky (podle velikosti. Vývar si nechám do omáčky.
Osmahnu si cibulku do zvaltova, k tomu přidám bob. list, nové koření a celý pepř a nakonec mouku. Do zásmašky si dám protlak a zaleju vývarem. Povařím cca 15 minut, dochutím solí, cukrem a špetkou mletého hřebíčku. Nakonec aby tam nebyly kostičky cibulky a případné hrudky proženu tyčovým mixérem (samo že se musí vyndat celé koření). Je to mňamka ![]()
weendulka píše:
Dělám rajskou podle babičky
Nejprv si vařím zvlášť hovězí cca 3 hoďky (podle velikosti. Vývar si nechám do omáčky.
Osmahnu si cibulku do zvaltova, k tomu přidám bob. list, nové koření a celý pepř a nakonec mouku. Do zásmašky si dám protlak a zaleju vývarem. Povařím cca 15 minut, dochutím solí, cukrem a špetkou mletého hřebíčku. Nakonec aby tam nebyly kostičky cibulky a případné hrudky proženu tyčovým mixérem (samo že se musí vyndat celé koření). Je to mňamka
dělám také tak akorát hřebíček dávám celý a přidávám smetanu a nemixuju,ale přecedím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat