Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
naše malá jí jídlo už na kousky,vůbec nemixuju,cibulku jí např.pod dušenou zeleninu dávám,jí i ryby-kapra a lososa,bílek teda zatím neměla,ale jinak jí vše,jen to nekořením… ![]()
Holky dík
Nadýmavej není. Na cibulce mu ho dělat rozhodně nebudu, na tu má ještě chvilku čas ![]()
MUFICE píše:
Tak k večeři dnes bude aljašská treska s br.kaší
je my mame to same, treska na masle, kase a jeste salat z cinskeho zeli s kysanou smetanou.
dnes jsme měli hovězí polévku s domácím strouháním a guláš.
Zbylo i na zítra, tak doufám, že bude hezky ať můžeme s prckem strávit dopoledne venku, místo u plotny ![]()
my to taky planujem, zejtra jdeme na pizzu a pak na ptaky
a na plavco.
Tak to my budeme asi cárat s kočárkem, možná se stavíme někde na kafčo ![]()
Monjie píše:
Normalne jeste nekdy budu pect pernik![]()
![]()
normalne se mi srazil a byl hnusnej no sel do hajzlu. Jeste jsem se srala se zdobenim. A dedek si ho vzal do prace, to bude ostuda
![]()
![]()
Příspěvek upraven 03.11.11 v 11:02
U nás je perník raz dva pryč
Chlap zbytek svíčkový a já s malou brambory na loupačku. A pozítří bramborové knedlíky plněné salámem se špenátem (zas na dva dny)
nakrájím vepřové na kostky,posypu nějakou směsí koření a šup na pánev nebo do trouby a k tomu ameriky nebo hranolky a nějaká obloha a jeden den bude bramborový salát a ryba v trojobale-příprava na Vánoce ![]()
Tak dneska máme tohle a je to vynikající, malá už si dala dvakrát nášup a ještě nejspíš není konečná ![]()
http://www.recepty.cz/…apustou-1918
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat