Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1649
6.11.11 17:55

děláme z obyč chleba, dokonce i s rohlíku :lol:

• načítám...
3968
6.11.11 18:03

my v sobotu jen gulášovou polévku a dneska naložený vepřový masíčko s bramborem

• načítám...
5misa6
6.11.11 18:17

Michabo,je to dobré i s obyč chleba :-D už papám a můj to vzdal a udělal si topinku ve vajíčku.

• Upravit
25007
6.11.11 18:23
levmah28 píše:
SOS SOS máme hlad :-D máme chuť na tousty,ale nemáme na to chleba,děláte i s obyčejného chleba?? :-D

a co třeba udělat tohle

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
30627
6.11.11 18:23
levmah28 píše:
SOS SOS máme hlad :-D máme chuť na tousty,ale nemáme na to chleba,děláte i s obyčejného chleba?? :-D

Nám to z toastového ani nechutná, takže z obyčejného :palec:

• načítám...
25007
6.11.11 18:26

aha, tak jsem levmah přišla pozdě :-)

k véče byly květákový placičky-rajče-majolka v arab.chlebu a zítra jsem s dětma sama, asi nám udělám jenom nějakou polívku a plus sobě salát :think:

• načítám...
5misa6
6.11.11 18:27

Eshto,to může být výborné,hned ukládám :-D děkuji.

• Upravit
23033
6.11.11 18:53

celej vikend jsem zrala jako prase:D podle toho taky vypadam, vcera po praci zebirka na medu a sopak:D , dneska v praci sopak a 5 kridel z KFC s barbekjů omackou:D -neumim to napsat:D omackou a k veceri dedek vykouzlil plejskavici s ajvarem nam! a na zitra udelal lasagne.

Posledni tejden musim mit kazdej den sopak , mam zase obdobi:D

• načítám...
25007
6.11.11 19:00

monjie jak děláte doma ajvar? a plejskavici?
mně kdysi vozili ajvar kamarádi z Makedonie a to bylo žrádlo :jazyk: dokázala jsem sežrat celou sklenici na posezení :lol:

Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:02

• načítám...
14598
6.11.11 19:01

Mamka dělala bábovku, ale přidala nejen nasekané, ale i namleté ořechy, trochu skořice a nakrájené jablka 8-o
Kity si kousek dovezla domů , já zobla a to je bomba :jazyk: :jazyk:

• načítám...
25007
6.11.11 19:04
levmah28 píše:
Eshto,to může být výborné,hned ukládám :-D děkuji.

není zač :wink:
taky to mám zatím jen uložené, ale chystám se na to chystám :lol: takový večeře můžu :lol:

• načítám...
23033
6.11.11 19:23
eshta píše:
mně kdysi vozili ajvar kamarádi z Makedonie a to bylo žrádlo :jazyk: dokázala jsem sežrat celou sklenici na posezení :lol:Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:02

my ajvar nedelame kupujeme v tescu nejakej tureckej, to je skoro jako hovezi hamburger, muze se dat cubrica a saturejka, k tomu jeste dedek dela chlebove placky :D pohledam recept

• načítám...
15054
6.11.11 19:26

my k večeři vdolečky,čuňata no :jazyk:

• načítám...
19692
6.11.11 19:27
Monjie píše:
eshta píše:
mně kdysi vozili ajvar kamarádi z Makedonie a to bylo žrádlo :jazyk: dokázala jsem sežrat celou sklenici na posezení :lol:Příspěvek upraven 06.11.11 v 19:02
my ajvar nedelame kupujeme v tescu nejakej tureckej, to je skoro jako hovezi hamburger, muze se dat cubrica a saturejka, k tomu jeste dedek dela chlebove placky :D pohledam recept

Sakra baby,vy jak tu pisete nektere ty nazvy,tak pravdu nechapu o cem mluvite :nevim: .Pripadam si jak z jineho sveta.My tak akorat nejakou tu ceskou klasiku a tot vse.

• načítám...
1649
6.11.11 19:30
gorina píše:
Monjie píše:
eshta píše:
my ajvar nedelame kupujeme v tescu nejakej tureckej, to je skoro jako hovezi hamburger, muze se dat cubrica a saturejka, k tomu jeste dedek dela chlebove placky :D pohledam recept
Sakra baby,vy jak tu pisete nektere ty nazvy,tak pravdu nechapu o cem mluvite :nevim: .Pripadam si jak z jineho sveta.My tak akorat nejakou tu ceskou klasiku a tot vse.

Taky to pročítám a uvažuji jestli je cubrica nějaká turecká telenovela s hlavním hrdinou ajvarem a saturejkou :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová