Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
papavlinka33 píše:
Prave jsem sezrala celou tubu PIKAA 150 Gramu, to je vecere, doufam ze me nebude na noc blbe.
fůůj piko:D
a ted maj v ALBERTU slevu na olivovej olej a balsamico ! tak jsem si dala jeste sopacek no zrááádlo
premyslim ze jeste zmaknu chleba s pom. maslem mam nejakej vlci hlad, asi to na me jde
tak si dej zeleninovej salatek
esha: napisu recept:) az ulozim dite
Ja mela zeleninu dva dny po sobe kvuli cernymu svedomi po vikendu tak ted to dohanim. Musim si drzet vahu, jakmile prestanu jist na vecer tak mam za tyden tri kila dole a vypadam pak jak z Dachau. Nedelam si srandu, jsem clenka klubu kostlivcu a verte neni co zavidet.
papavlinka33 píše:
Ja mela zeleninu dva dny po sobe kvuli cernymu svedomi po vikendu tak ted to dohanim. Musim si drzet vahu, jakmile prestanu jist na vecer tak mam za tyden tri kila dole a vypadam pak jak z Dachau. Nedelam si srandu, jsem clenka klubu kostlivcu a verte neni co zavidet.
To teda je co zavidet, ja chci taky!
![]()
papavlinka33 píše:
asi tak ![]()
tak to zas nexci, ja chci aby mi zustaly kozy ale prdel,stehna a bricho minimalne 100kg dolu
hmm hezky, tak dopadnu kdyz budu jist salaty, ale to je uz trochu OT, holky verte ze pribrat je pro lidi jako mnohem tezsi nez pro vas zhubnout.
Zpet k tematu, zitra bude salat, ale testovinovej s masem a nejakym dobrym dresingem, poradite nejakej vyraznej nebo pikantni?
dzarunka píše:
my k večeři vdolečky,čuňata no
Vy se máte, takovou dobrotu, už jsem dlouho neměla ![]()
dzarunka píše:papavlinka33 píše:asi tak
Heeej kde jsi vzala mou fotku? ![]()
papavlinka33 píše:
hmm hezky, tak dopadnu kdyz budu jist salaty, ale to je uz trochu OT, holky verte ze pribrat je pro lidi jako mnohem tezsi nez pro vas zhubnout.Zpet k tematu, zitra bude salat, ale testovinovej s masem a nejakym dobrym dresingem, poradite nejakej vyraznej nebo pikantni?
ja doporucuju testovinovej salat s uzenym, rajcatama,slaninou,oliv.olej per,sul, bylinky
davam do toho hollandii nebo chocenskej s cesnekem a k tomu peceni horni stehna, dolni stehna.
Prave jsem hodila do trouby pangase s bramborami a Tygr mi hned prohlasil fuj to jest nebudu.Tak nevim pro koho se to zas vari ![]()
Tak na oběd se asi něčím odbudu. K večeři udělám bramborák plněný masovou směsí
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat