Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vepřové na paprice a těstoviny, už jsme to dlouho neměli.
A od včerejška mi zbyly vařené brambory, tak když se mi bude hodně chtít, udělám k večeři placky…mňam.
laducha píše:
Vepřové na paprice a těstoviny, už jsme to dlouho neměli.
A od včerejška mi zbyly vařené brambory, tak když se mi bude hodně chtít, udělám k večeři placky…mňam.
Jak děláš to vepřové? Vaříš nebo pečeš??
My dneska špenátujem s bramborem a vejcem.
gorina píše:
Prave jsem hodila do trouby pangase s bramborami a Tygr mi hned prohlasil fuj to jest nebudu.Tak nevim pro koho se to zas vari
jáák nebude?:D bude
Monjie píše:gorina píše:jáák nebude?:D bude
Prave jsem hodila do trouby pangase s bramborami a Tygr mi hned prohlasil fuj to jest nebudu.Tak nevim pro koho se to zas vari
Monjie to si pis,ze nebude.Radsi bude hlady nebo na suchem rohliku.At uz jde do skoly,tam ji vsechno a doma vymysli ![]()
nebude, nebude… dostane suche brambory:D no ale zas pokud mu to nechutna tak co s nim ani zapecene to nesni?
Monjie píše:
nebude, nebude… dostane suche brambory:D no ale zas pokud mu to nechutna tak co s nim ani zapecene to nesni?
Ne a ne a ne.On jak citi tu rybu,tak to jest nebude a to jeste nevi,ze se na zitra chystam udelat rybickovou pomazanku.To bude asi taky kraval ![]()
no tak zas kdyz to nezere, az takhle tak bych ho do toho nenutila a co zkusit treba ty rybi prstky ktery jsou pro deti ve tvaru treba zviratek?
no tak treba tunakova s tvarohem by mohla mit uspech, ne?:)
Monjie píše:
no tak zas kdyz to nezere, az takhle tak bych ho do toho nenutila a co zkusit treba ty rybi prstky ktery jsou pro deti ve tvaru treba zviratek?no tak treba tunakova s tvarohem by mohla mit uspech, ne?:)
Na ty rybi prsty se chystam priste a to ani nevim,ze jsou nejake ve tvaru zviratek.Musim to omrknout.Monjie ty proste vis vsechno
![]()
Příspěvek upraven 07.11.11 v 13:36
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat