Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1649
8.11.11 17:42
gorina píše:
michaba83 píše:
gorina píše:
Monjie píše:
u nas dneska fazolova polevka s korenovou zeleninou a k druhymu stryky akorat mi poradte v jaky uprave se na to dela to zeli?
Monjie a myslis,ze holky vi co to jsou skryky.Ja nemit chlapa z jedne dediny jak ty,tak dodneska nevim co tam je.
Ja bych jednoduse do testa asi primichala to zeli :wink:
Gori, uhodlas, opravdu netuším co jsou to stryky :think:
No vidim,ze Monjie ti to nevysvetlila.Tak stryky jsou bramboraky :lol:

Tak ty jsme měli včera na večeři, bez zelí :lol:

• načítám...
15054
8.11.11 17:43

holky když je v receptu na nepečený dort psáno 1kg jablek myslí se celá nebo už bez jadřinců a slupek :think:

• načítám...
1649
8.11.11 17:45

Tak bavorské vdolečky se povedly. Bylo jich kolem třiceti ale za chvilku nebudou :zed:

• načítám...
2458
8.11.11 17:45

jej, u nas taky salamove bramboraky a spenat.

• načítám...
23033
8.11.11 17:47
dzarunka píše:
holky když je v receptu na nepečený dort psáno 1kg jablek myslí se celá nebo už bez jadřinců a slupek :think:

dzarunko to delas ten s pudinkem? a piskotama? pokud delas ten tak nakrajeny jakoby na kompot a ono se to rozvari v 1vodu pak se prida ten vanilkovy puding , piskoty… jee tys me navnadila! asi ho udelam!:D

• načítám...
15054
8.11.11 17:59
Monjie píše:
dzarunka píše:
holky když je v receptu na nepečený dort psáno 1kg jablek myslí se celá nebo už bez jadřinců a slupek :think:
dzarunko to delas ten s pudinkem? a piskotama? pokud delas ten tak nakrajeny jakoby na kompot a ono se to rozvari v 1vodu pak se prida ten vanilkovy puding , piskoty… jee tys me navnadila! asi ho udelam!:D

jj ten,už jsem ho dlouho nedělala a tak právě nevím jestli bylo 1kg celých jablek nebo už očištěných :palec:

• načítám...
2535
8.11.11 18:03
dzarunka píše:

Dělala jsem v sobotu a dala 6 větších jablíček, žádné vážení :mrgreen: .

• načítám...
19692
8.11.11 19:01

Nedavno mi tu nekdo udelal chut na chlebicky.Tak jsem je predchvilkou dodelala na veceri,akorat bez te 7 vina co byla u toho postavena. :wink:

• načítám...
23033
8.11.11 19:04

Kdo ju vychlastal?:D

• načítám...
19692
8.11.11 19:16
Monjie píše:

Teta nikdo u nas se to nepraktikuje.Za prve vino nepijeme a za druhe s chlapem jsem vecer nesedela u jednoho stolu ani nepamatuji.Proto me rozciluje tvoje vcerejsi zalozena discuse jak tam maji holky supr chlapy a ja mam chlapa asi z Marsu.
Ale to tu nepatri p.s.nic proti te discusi :wink: :huban:

• načítám...
23033
8.11.11 19:31
gorina píše:
Monjie píše:
Teta nikdo u nas se to nepraktikuje.Za prve vino nepijeme a za druhe s chlapem jsem vecer nesedela u jednoho stolu ani nepamatuji.Proto me rozciluje tvoje vcerejsi zalozena discuse jak tam maji holky supr chlapy a ja mam chlapa asi z Marsu.
Ale to tu nepatri p.s.nic proti te discusi :wink: :huban:

ti dik teda:D

• načítám...
15054
8.11.11 19:46
gorina píše:
Monjie píše:

tak to já kdysi nachystala bublinkovou koupel,zapálila svíčky a než jsem otevřela šáňo tak ten můj už tam seděl s lahváčem :roll: :zed:

• načítám...
19692
8.11.11 19:49
dzarunka píše:
gorina píše:
Monjie píše:
tak to já kdysi nachystala bublinkovou koupel,zapálila svíčky a než jsem otevřela šáňo tak ten můj už tam seděl s lahváčem :roll: :zed:
:palec: :lol: tak to je dobre pro zasmani,ale tobe asi v ten moment do smichu nebylo :mavam:
  • načítám...
15054
8.11.11 19:53
gorina píše:
dzarunka píše:
gorina píše:
Monjie píše:
tak to já kdysi nachystala bublinkovou koupel,zapálila svíčky a než jsem otevřela šáňo tak ten můj už tam seděl s lahváčem :roll: :zed:
:palec: :lol: tak to je dobre pro zasmani,ale tobe asi v ten moment do smichu nebylo :mavam:

romantik jak sviň :mrgreen:

• načítám...
17910
8.11.11 20:36

Hmm, tio je snad horší než ten můj, kterej vůbec nepije, ani to šampáňo. Ten by si ťukl leda vodou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová