Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
gorina píše:
Monjie to si pis,ze nebude.Radsi bude hlady nebo na suchem rohliku.At uz jde do skoly,tam ji vsechno a doma vymysli
ha ha ha to známe ![]()
klukovi do školky připravuju lunchbox s jídlem na celej den, no a tam sní vše..a doma????
kdybych mu o víkendu na stůl dala to samý jídlo jako mu připravuju do školky, tak mi to žrát nebude
ještě že je víkend krátkej ![]()
prdlajz, jenom kamaradka psala ze ji dite nezere maso, tak kupuje ve dorme obalovanych zviratek a to prej sezere:) tak me napadlo, jestli by to taky nemohlo mit u Vas uspech a ty prsty jsme i dokonce mely uz a Gite to jelo:)
eshta píše:gorina píše:ha ha ha to známe
Monjie to si pis,ze nebude.Radsi bude hlady nebo na suchem rohliku.At uz jde do skoly,tam ji vsechno a doma vymysli
klukovi do školky připravuju lunchbox s jídlem na celej den, no a tam sní vše..a doma????![]()
kdybych mu o víkendu na stůl dala to samý jídlo jako mu připravuju do školky, tak mi to žrát nebude
![]()
![]()
![]()
ještě že je víkend krátkej
Jenze pro me uz je ten vikend 4 tydny a uz se nemuzu dockat toho pristiho jak vystreli do skolky.Snad tam pobyde` aspon dva tydny
.Kazdy den kraval u jidla ![]()
Dnes vařil Mekáč
, musela jsem si schladit nervy po běhání na úřadech tou jejich zmrzkou, tak jsem si dala rovnou kuřecí kousky se sladkokyselou omáčkou a salát, hned to bylo o poznání lepší.
Na večeři dojím segedýn od maminky ![]()
Zítra bude čevapčiči s bramborem. Na čem to osmažit pro dítko to maso (je to normální mleté maso).
tak upect na pecicim papire?:D sakra jsem zapomela dodat recept na pljskavicu,
K veceri jeste nevim, Gite asi spagety pro nas nevim.
Monjie píše:Ahojky muzu se k vam pridat? jinak nevite (urcite ano) jednoduchy recept na bram.knedliky? nejlepe hrnickovy nemam doma vahu a odhad us vubec ne
tak upect na pecicim papire?:D sakra jsem zapomela dodat recept na pljskavicu,K veceri jeste nevim, Gite asi spagety pro nas nevim.
Markit.Hl píše:laducha píše:
Vepřové na paprice a těstoviny, už jsme to dlouho neměli.
A od včerejška mi zbyly vařené brambory, tak když se mi bude hodně chtít, udělám k večeři placky…mňam.Jak děláš to vepřové? Vaříš nebo pečeš??
My dneska špenátujem s bramborem a vejcem.
Podusím cibulku, přidám maso, nechám zatáhnout, pak papriku (mletou), pepř, zaliju vodou a dusím doměkka. Ještě dávám bobkový list a nové koření, osolím.
Až je maso měkké, přidám mouku s vodou a smetanu nebo šlehačku, nechám provařit.
Špenát bude ve středu, zítra rizoto.
Tak ja osobne s br. testem nemuzu slouzit, na to jsem leva stejne jako na kynuty buchty. Ale v teste na br. knedlik obaluju parky
a smazim.
Nemate nekdo tip co se zralymi banany mimo koktejlu a nakypu?
a dela nekdo pomazanku z peceneho masa?
Pljeskavica:
300 g vepřového masa
300 g telecího masa
150 g cibule
feferonky
pepř
olej
sůl
1. Vepřové i telecí maso jemně umeleme, osolíme, opepříme, přidáme na kousky nakrájené feferonky a cibuli
2. Dobře prohněteme, necháme 3 hodiny odležet
3. Utvoříme placky které pak opečeme po obou stranách na roštu nebo na pánvi na oleji
4. Podáváme s drobně nakrájenou cibulí,ajvarem a horcici
Chlebove placky:
600 ghladká mouka 2 lžičkysůl 20 gdroždí 1 lžičkacukr 4 dlvoda
Rozmícháme droždí s cukrem, přidáme trochu mouky a vody a necháme vzejít kvásek. Mouku olosíme, přidáme kvásek a vlažnou vodou zaděláme na těsto. Těsto propracujeme a necháme asi jednu hodinu kynout. Z těsta po vykynutí tvoříme až 6 placek.
Monjie píše:
Tak ja osobne s br. testem nemuzu slouzit, na to jsem leva stejne jako na kynuty buchty. Ale v teste na br. knedlik obaluju parkya smazim.
Nemate nekdo tip co se zralymi banany mimo koktejlu a nakypu?
a dela nekdo pomazanku z peceneho masa?
já ho namelu a dám sůl,pepř,cibuli,okurku,hořčici......toť vše.....když je maso moc libové tak hůře pojí a tak přidám majolku
Dneska dojidam zapecnyho pangase.A chlapy budou mit rizky s brrkasi a Tygr asi jeste mlecnou polivku ![]()
dnes nevařím. včera jsme nestihli obědvat tak máme celý oběd v lednici. Polívka z tlačenky, fazole na husto s chlebem.
Jen prckovi udělám vývar a br.kaši s kompotem
michaba83 píše:
dnes nevařím. včera jsme nestihli obědvat tak máme celý oběd v lednici. Polívka z tlačenky, fazole na husto s chlebem.
Jen prckovi udělám vývar a br.kaši s kompotem
Co ze to mas za polivku z tlacenky.To jsem v zivote neslysela a to uz mam nejake roky za sebou
.
To jako fakt z klasicke tlaceny???
když mi zbyde domácí tlačenka tak ji rozpustím na opražené cibulce a udělám z ní polívku na zbusob gulášové. Chlap se olizuje až za ušima ![]()
Přidám gulášové koření, červenou papriku. Moc se ani nemusí kořenit, protože tláča je sama o sobě kořeněná. Jen přidám česnek, toho není nikdy dost ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat