Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50125
2.11.11 13:57
mahdalka píše:
Monjie píše:
mahdalka píše:
MUFICE píše:
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou :mrgreen:
Já brambůrkama :oops: A před tím jsem sežrala nanuka :think:
ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:D
To jo,ale pupek mám jak těhotná :cert: Všechno co sežeru mi jde do břicha :oops:

To mě většinou taky, tak se ted 14 dní omezuju a sladký jsem ještě neměla :dance: Do Vánoc musím dát dolů aspon 6 kg.

• načítám...
16557
2.11.11 13:57
sophinka píše: .. :mrgreen:
sophinka píše: .. :mrgreen:

Boží :palec: To by mi bylo líto sníst :mrgreen:

• načítám...
23033
2.11.11 13:58
MUFICE píše:
mahdalka píše:
Monjie píše:
mahdalka píše:
MUFICE píše:
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikou :mrgreen:
To jo,ale pupek mám jak těhotná :cert: Všechno co sežeru mi jde do břicha :oops:
To mě většinou taky, tak se ted 14 dní omezuju a sladký jsem ještě neměla :dance: Do Vánoc musím dát dolů aspon 6 kg.

Vase starosti bych chtela mit. Ja chci schodit aspon 100kg do vanoc! a furt se mi to nedari :pocitac: :zed:

• načítám...
16557
2.11.11 14:01
MUFICE píše:
mahdalka píše:
Monjie píše:
mahdalka píše:
MUFICE píše:

Já hubla od ledna do léta a schodila jsem 14 kg a v pase 17 cm.Nejedla jsem sladký,slanosti(říkám tak chipsům,tyčinkám apod)a jedla jsem zdravě a menší porce.A cvičila jsem zumbu.Jenže o prázdninách až do ted jsem si zase dopřála,prděla jsem na cvičení a už mám nahoře 3 kg a v pase 3 cm :cert:

• načítám...
50125
2.11.11 14:03
Monjie píše:
MUFICE píše:
mahdalka píše:
Monjie píše:
mahdalka píše:
MUFICE píše:
Vase starosti bych chtela mit. Ja chci schodit aspon 100kg do vanoc! a furt se mi to nedari :pocitac: :zed:

Tak to bys byla pak anorektička ne?

• načítám...
50125
2.11.11 14:05
mahdalka píše:
MUFICE píše:
mahdalka píše:
Monjie píše:
mahdalka píše:
MUFICE píše:
Já hubla od ledna do léta a schodila jsem 14 kg a v pase 17 cm.Nejedla jsem sladký,slanosti(říkám tak chipsům,tyčinkám apod)a jedla jsem zdravě a menší porce.A cvičila jsem zumbu.Jenže o prázdninách až do ted jsem si zase dopřála,prděla jsem na cvičení a už mám nahoře 3 kg a v pase 3 cm :cert:

To já zhubla od ledna 7 kg a přes léto jsem zase skoro 4 nabrala :cert: Ted za dobu omezování mám už skoro ty 2 dole :dance:

• načítám...
50125
2.11.11 14:06

To sladký je fakt mor, kdyby to neexistovalo, tak bych byla jak proutek :-) Ještě tak před 5 lety jsem se tím cpala denně a vážila jsem furt stejně :-)

• načítám...
23033
2.11.11 14:08
gorina píše:
Monjie píše:
Gori: no to se mam na co tesit :zed:
No to mas.Vedlejsi vesnici,kde se mas stehovat byla tedka namerena nejhorsi smogova situace.Ale myslim,ze tam kde tedka zijete to neni o nic lepsi.Takze si nevyberes :-? U nas to jeste neni tak hrozne a stejnak jsme porad nemocni.
Kafe bylo to prvni co jsem udelala jak jsem zavrela dvere :-) .

Aspon brzo exnu na astmatickej zachvat :lol: 8-o mozna driv na hysterickej :roll: :lol:

Příspěvek upraven 02.11.11 v 14:21

• načítám...
23033
2.11.11 14:10
gorina píše:
Monjie píše:
Gori: no to se mam na co tesit :zed:
No to mas.Vedlejsi vesnici,kde se mas stehovat byla tedka namerena nejhorsi smogova situace.Ale myslim,ze tam kde tedka zijete to neni o nic lepsi.Takze si nevyberes :-? U nas to jeste neni tak hrozne a stejnak jsme porad nemocni.
Kafe bylo to prvni co jsem udelala jak jsem zavrela dvere :-) .

Nojo tem detem to asi neprida, takova smogova situace, pak nemaj byt porad nemocne.

• načítám...
16557
2.11.11 14:11

Přesně,já před pár lety mohla sežrat kdy chci co chci a nepřibrala jsem nic a byla jsem holka jako lusk :mrgreen: Ted co beru hormony mám váhu sice pěknou,na 173 cm vážím 56 kg,ale břicho mám jak v 5měs. :oops:
Monjie,co chceš hubnout? :think:

• načítám...
23033
2.11.11 14:23

No aspon 100kg

• načítám...
19692
2.11.11 14:34
mahdalka píše:
Přesně,já před pár lety mohla sežrat kdy chci co chci a nepřibrala jsem nic a byla jsem holka jako lusk :mrgreen: Ted co beru hormony mám váhu sice pěknou,na 173 cm vážím 56 kg,ale břicho mám jak v 5měs. :oops:
Monjie,co chceš hubnout? :think:

Ty jo takova vaha.TU samou vahu mam na 158cm :-(

• načítám...
23033
2.11.11 15:01

Nemate si na co stezovat :-P

• načítám...
19692
2.11.11 15:27

Prave jsem dosmazila dietni bramboracky.Tak s chuti do nich :lol:

• načítám...
23033