Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mahdalka píše:Monjie píše:To jo,ale pupek mám jak těhotnámahdalka píše:ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:DMUFICE píše:Já brambůrkama
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikouA před tím jsem sežrala nanuka
Všechno co sežeru mi jde do břicha
To mě většinou taky, tak se ted 14 dní omezuju a sladký jsem ještě neměla
Do Vánoc musím dát dolů aspon 6 kg.
sophinka píše: ..
sophinka píše: ..
Boží
To by mi bylo líto sníst ![]()
MUFICE píše:mahdalka píše:To mě většinou taky, tak se ted 14 dní omezuju a sladký jsem ještě nemělaMonjie píše:To jo,ale pupek mám jak těhotnámahdalka píše:ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:DMUFICE píše:Já brambůrkama
Jak to tak čtu, tak mě chytaj chutě a přitom se tu cpu červenou paprikouA před tím jsem sežrala nanuka
Vase starosti bych chtela mit. Ja chci schodit aspon 100kg do vanoc! a furt se mi to nedari
![]()
MUFICE píše:mahdalka píše:To mě většinou taky, tak se ted 14 dní omezuju a sladký jsem ještě nemělaMonjie píše:To jo,ale pupek mám jak těhotnámahdalka píše:ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:DMUFICE píše:Já brambůrkama
Já hubla od ledna do léta a schodila jsem 14 kg a v pase 17 cm.Nejedla jsem sladký,slanosti(říkám tak chipsům,tyčinkám apod)a jedla jsem zdravě a menší porce.A cvičila jsem zumbu.Jenže o prázdninách až do ted jsem si zase dopřála,prděla jsem na cvičení a už mám nahoře 3 kg a v pase 3 cm ![]()
Monjie píše:MUFICE píše:Vase starosti bych chtela mit. Ja chci schodit aspon 100kg do vanoc! a furt se mi to nedarimahdalka píše:To mě většinou taky, tak se ted 14 dní omezuju a sladký jsem ještě nemělaMonjie píše:To jo,ale pupek mám jak těhotnámahdalka píše:ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:DMUFICE píše:Já brambůrkama
![]()
Tak to bys byla pak anorektička ne?
mahdalka píše:MUFICE píše:Já hubla od ledna do léta a schodila jsem 14 kg a v pase 17 cm.Nejedla jsem sladký,slanosti(říkám tak chipsům,tyčinkám apod)a jedla jsem zdravě a menší porce.A cvičila jsem zumbu.Jenže o prázdninách až do ted jsem si zase dopřála,prděla jsem na cvičení a už mám nahoře 3 kg a v pase 3 cmmahdalka píše:To mě většinou taky, tak se ted 14 dní omezuju a sladký jsem ještě nemělaMonjie píše:To jo,ale pupek mám jak těhotnámahdalka píše:ty muzes, ty jsi tycka do chmelu:DMUFICE píše:Já brambůrkama
To já zhubla od ledna 7 kg a přes léto jsem zase skoro 4 nabrala
Ted za dobu omezování mám už skoro ty 2 dole ![]()
To sladký je fakt mor, kdyby to neexistovalo, tak bych byla jak proutek
Ještě tak před 5 lety jsem se tím cpala denně a vážila jsem furt stejně ![]()
gorina píše:Monjie píše:No to mas.Vedlejsi vesnici,kde se mas stehovat byla tedka namerena nejhorsi smogova situace.Ale myslim,ze tam kde tedka zijete to neni o nic lepsi.Takze si nevyberes
Gori: no to se mam na co tesitU nas to jeste neni tak hrozne a stejnak jsme porad nemocni.
Kafe bylo to prvni co jsem udelala jak jsem zavrela dvere.
Aspon brzo exnu na astmatickej zachvat
mozna driv na hysterickej
![]()
Příspěvek upraven 02.11.11 v 14:21
gorina píše:Monjie píše:No to mas.Vedlejsi vesnici,kde se mas stehovat byla tedka namerena nejhorsi smogova situace.Ale myslim,ze tam kde tedka zijete to neni o nic lepsi.Takze si nevyberes
Gori: no to se mam na co tesitU nas to jeste neni tak hrozne a stejnak jsme porad nemocni.
Kafe bylo to prvni co jsem udelala jak jsem zavrela dvere.
Nojo tem detem to asi neprida, takova smogova situace, pak nemaj byt porad nemocne.
Přesně,já před pár lety mohla sežrat kdy chci co chci a nepřibrala jsem nic a byla jsem holka jako lusk
Ted co beru hormony mám váhu sice pěknou,na 173 cm vážím 56 kg,ale břicho mám jak v 5měs. ![]()
Monjie,co chceš hubnout? ![]()
mahdalka píše:
Přesně,já před pár lety mohla sežrat kdy chci co chci a nepřibrala jsem nic a byla jsem holka jako luskTed co beru hormony mám váhu sice pěknou,na 173 cm vážím 56 kg,ale břicho mám jak v 5měs.
Monjie,co chceš hubnout?
Ty jo takova vaha.TU samou vahu mam na 158cm ![]()
gorina píše:
Prave jsem dosmazila dietni bramboracky.Tak s chuti do nich
jen si dej! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat