Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16557
1.11.11 21:21
Monjie píše:
Tunakova pomazanka k veceri.

Tu mám taky ráda.Jak jí děláš?Já z pomazánkovýho másla,cibule,tuňák v oleji a osolit,opepřit

• načítám...
50125
1.11.11 21:31

Všichni mají dnes tunáka :-D

• načítám...
23033
1.11.11 22:06
mahdalka píše:
Monjie píše:
Tu mám taky ráda.Jak jí děláš?Já z pomazánkovýho másla,cibule,tuňák v oleji a osolit,opepřit

Mahdalko, dobra volba:) Jenom tucnej tvaroh, tunak v oleji, jarni cibulku, cervenou papriku na kosticky a osolit,opeprit trochu citronu.:)

• načítám...
119
1.11.11 22:21

Mnam,jak tak koukám,asi jí budu muset po přečtení zítra udělat,dostala jsem na ní obrovskou chut :lol: :palec:

• načítám...
16557
1.11.11 22:22

Tak to někdy zkusím místo tý mojí,at je taky nějaká změna.Já to jednou zkoušela z plnotučnýho tvarohu v tý vaničce a zdálo se mi to takový řidký.

• načítám...
23033
1.11.11 22:23

ja sleju ten olej z tunaka a dam celou vanicku obcas i dve, ono se to vzdycky vsechno sezere:D

• načítám...
119
1.11.11 22:28

Já dělám tuto,a je výborná,tedy nám chutná :palec:

http://www.toprecepty.cz/…ka-z-tunaka/ :pankac:

• načítám...
16557
1.11.11 22:29

Tak já dávám jednopom.máslo a jednoho tunáka,ale i s tím olejem teda,je mi ho líto vylít.A u nás je taky hned sežraná.A ještě dělám pomazánku-nastrouhám tvrdý sýr(cihlu),přidám rozetřený česnek a majolku,osolím,opepřím :palec:

• načítám...
16557
1.11.11 22:31
pisina píše:
Já dělám tuto,a je výborná,tedy nám chutná :palec:http://www.toprecepty.cz/…ka-z-tunaka/ :pankac:

Ta je taky zajímavá a s kombinací toho vejce to může být opravdu vynikající

• načítám...
23033
1.11.11 22:32

no do te s tim cesnekem jeste pridavam mrkev, nebo misto tatarku a pomazankovy maslo:) nebo celerovou s ananasem, drozdovou, vajickovou :D a spoustu dalsich:D To zradlo je priserny, porad clovek musi neco vymyslet.

• načítám...
50125
1.11.11 22:33
Monjie píše:
mahdalka píše:
Monjie píše:
Mahdalko, dobra volba:) Jenom tucnej tvaroh, tunak v oleji, jarni cibulku, cervenou papriku na kosticky a osolit,opeprit trochu citronu.:)

Jednou jsem toho tunaka taky udelala s tvarohem a musela jsem to pak vyhodit, melo to takovou divnou chut, ale byl ve vl.štávě.

Když dělám rybičk. pomazánku tak tam dávám kus másla, rybičky ve vl.štávě, vejce natvrdo, hořčici a pepř+sůl a nemá to chybu :palec:

• načítám...
16557
1.11.11 22:34

A můj chlap miluje chleba s máslem,pln.hořticí a na plátky vařené vejce.Neskutečná dobrota,navíc ještě když se to posype rukolou nebo polníčkem… :-D

• načítám...
50125
1.11.11 22:38

Holky já dělám taky česnekovou pomazánku, ale z lučiny. Nejlepší je ta vaničková light, pt se nemusí ředit mlékem. Přidám do ní tak 3 stroužky utřeného česneku se solí a je to teda bašta. Pak to servíruju jako jednohubky na kolečka pečiva, zdobím to kusem papriky nebo plátkem mandarinky :-)

• načítám...
23033
1.11.11 22:38

Tak to jsem nezkousela, to asi udelam zitra misto obeda:d

• načítám...
50125
1.11.11 22:39
mahdalka píše:
A můj chlap miluje chleba s máslem,pln.hořticí a na plátky vařené vejce.Neskutečná dobrota,navíc ještě když se to posype rukolou nebo polníčkem… :-D

Tohle jsme taky v dětství jedli, ale tu hořčici nám máma mazala až na ty nakrájená vejce :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová