Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
u nás dnes zapečené vepřové se sýrem a šunkou a smetanou ,pečené brambory a šimo si poručil špagety s boloňskou omáčkou.
teda Monje a mě vyčítáš domácí nutelu
česnečka
sekaná v pekárně, brambory s petrželkou
listový závin s pudinkem a piškoty
Monjie týýý jo,to vypada super!! Jeste kdyby me to tak nekdo udelal
![]()
Ja tohle nezeru, navic jsem na buchty leva, mi to poslala kamaradka:D tak mi pak napiste jaky to je
Monije
to vypada dobre, ja taky nepecu taky jsem leva na peceni, ale zase sladky muzu. No treba se prekonam a vyzkousim.
Monjie píše:
Ja tohle nezeru, navic jsem na buchty leva, mi to poslala kamaradka:D tak mi pak napiste jaky to je
No ja upecu max strudly na slano, makovec,pernik a neaky cukrovi kdyz uz neni zbyti tak svestkovou s makem
Dnes kuřecí játra s bramborem. A na balkoně chladne perník z jablek.
Monjie - supr recepty ![]()
Pórkový krém s houstičkou a zapečené brambory s brokolicí v bešamelu s červenou řepou.
My dnes kureci stehna, brambor, nadivka, rajcatovy salat a bananova babovka ![]()
dneska ta křenovka
k večeři vajíčková pomazánka
zítra bude pórek s kuřecím a brambory
k večeři asi frankfutrská polívka
v úterý a ve středu bude sekaná (teda pokud jí všechnu nesežerou hned první den
čt,pá nemám tucha, musím něco vymyslet ![]()
Monjie - super recepty
určitě vyzkouším aspon některý z řezů (snickers je na mě šíleně sladký)
Mě pečení baví i mi to jde, ale nesmííííím - bych byla jak bečka
![]()
stačí, že si v neděli povoluju podobný laskominy, to pak upeču něco pro rodinu a polovinu sním sama.
Dneska byla třeba výtečná hrušková bublanina, radši jsem půl plechu naskládala do krabičky a zítra to zanesu mámě do práce, s kolegyněma si určitě rády daj u kafe a já nenaberu kila navíc ![]()
zítra budou řízky, příloha brambory s cuketkama a mrkví v troubě a ke konci pečení na brambory a zeleninu cáknu trošku smetany ![]()
tak k veceri mame domaci vinnou klobasku s chlebem a zitra kure s ryzi
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat