Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
81
28.10.11 11:41

Ahoj u nás dnes vepřové dušené na mrkvi a bramror za chvíli už bude.

• načítám...
23033
28.10.11 11:43

Nic, budeme drzet hladovku.

• načítám...
81
28.10.11 11:46

Tak to by u nás neprošlo mám doma sarančata.To by mi v lednici zůstali jen ty poličky.

• načítám...
1255
28.10.11 11:48

Já si vařím bramborový guláš s uzeninou. A už se na něj moc těším/e. :dance: :-P Je to jednoduché, rychlé a dobré. :wink:

• načítám...
PetkaK
28.10.11 11:48
Monjie píše:
:pankac: U nás to taky tak vypadá. Zavírají nám Albert, takže už od úterý se v něm nedá pořádně nakoupit nic krom slevněných nanuku (máme plný mražák :pankac: ), a mražené zeleniny. Dnes jsem šla pro maso a zelí s brambory a donesla jsem další nanuky a pomeranče :pankac: - jsme bez oběda.
  • Upravit
15054
28.10.11 11:55
PetkaK píše:
Monjie píše:
:pankac: U nás to taky tak vypadá. Zavírají nám Albert, takže už od úterý se v něm nedá pořádně nakoupit nic krom slevněných nanuku (máme plný mražák :pankac: ), a mražené zeleniny. Dnes jsem šla pro maso a zelí s brambory a donesla jsem další nanuky a pomeranče :pankac: - jsme bez oběda.

tak zeleninovou polévku,zrovna jí taky dělám :wink:

• načítám...
PetkaK
28.10.11 11:57
dzarunka píše:
PetkaK píše:
Monjie píše:
:pankac: U nás to taky tak vypadá. Zavírají nám Albert, takže už od úterý se v něm nedá pořádně nakoupit nic krom slevněných nanuku (máme plný mražák :pankac: ), a mražené zeleniny. Dnes jsem šla pro maso a zelí s brambory a donesla jsem další nanuky a pomeranče :pankac: - jsme bez oběda.
tak zeleninovou polévku,zrovna jí taky dělám :wink:

To u nás jí maximálně dítě, a to jí teda dneska mělo, protože se už jeden pytlík d omražáku nevešel :) - manželovi taky trochu zbylo a já budu sušit hubu nebo si objednám pizzu.

• Upravit
5799
28.10.11 12:03

kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem se šťouchanými brambory s cibulkou a petrželí :mrgreen:

• načítám...
14598
28.10.11 12:07
LLenča píše:
Já si vařím bramborový guláš s uzeninou. A už se na něj moc těším/e. :dance: :-P Je to jednoduché, rychlé a dobré. :wink:

Taky ho dělám…

šóšannáh píše:
kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem se šťouchanými brambory s cibulkou a petrželí :mrgreen:

Tohle miluju,a le manžel by mě hnal :( maso na sladko nejí

• načítám...
9219
28.10.11 12:08

vyvar , bramb.kase kvetakove placky a okurkovy salat :wink:

• načítám...
9219
28.10.11 12:09
Markit.Hl píše:
LLenča píše:
Já si vařím bramborový guláš s uzeninou. A už se na něj moc těším/e. :dance: :-P Je to jednoduché, rychlé a dobré. :wink:

Taky ho dělám…

šóšannáh píše:
kuřecí prsa zapečená s broskví a sýrem se šťouchanými brambory s cibulkou a petrželí :mrgreen:
Tohle miluju,a le manžel by mě hnal :( maso na sladko nejí

taky mi to pritel neji :-?

• načítám...
20656
28.10.11 12:31

v.panenka s dušenou kapií a těstovinama, k tomu ledový salát s jogurt.dresinkem

zítra asi špagety
v neděli bude křenovka pro manžele s h.knedlíkem (mám zamražený od tchýně) a já si dám s brambory

• načítám...
PetkaK
28.10.11 12:41
šóšannáh píše:

Tak to bude zítra :) - naštěstí u nás to manžel může :)

• Upravit
2535
28.10.11 12:48
šóšannáh píše:
Tohle miluju,a le manžel by mě hnal :( maso na sladko nejí

Tak to je manželovo nejoblíbenější jídlo :lol: .

U nás dnes (manželovo druhé nejoblíbenější) naložené kotlety, americké brambory + zel. obloha. Co zůstane bude na zítra s těstovinou :jazyk: .

• načítám...
23033
28.10.11 12:50

No tak nakonec hovezi z zebra se zeleninou a testovinovy tunakovy salat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová