Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rajska polivka s testovinou a syrem. A jeste mame jitrnice, uz zase!!!!! Muj chlap by to nejradeji jedl kazdej den.
noo jitrnice ty bychom si mohli udelat zejtra pekne se zelim a pivem, ty jsme dlouho nemeli:D
k veceri pro zmenu tousty pro me s hermelinem a brusinkama, manzelovi s pikantni smesi.
dmes bude na večeři hamburger z Lídlu tak jsem zvědavá jaký bude. Ještě jsme ho neměli.
Mám vytaženou z mrazáku na zítra vepř. kotletu, ale vůbec mě nic nenapadá co z toho.
Tak babo raď ![]()
michaba83 píše:
Mám vytaženou z mrazáku na zítra vepř. kotletu, ale vůbec mě nic nenapadá co z toho.
Tak babo raď
Co treba nejakou rolku s nadivkou? Anebo rarasky(maso v bramborakovem teste jako rizek), dale mne napada v pivnim testicku, z tech dietnejsich treba na lecu nebo zelenine.
michaba83 píše:
Tak babo raď
Občas jsme tu kotletu pekli narychlo, k tomu volské oko a brambory + salát. Nebo se to dá obalit jako řízek a nebo upéct v troubě na česneku se špenátem/zelím nebo knedlíkem.
k obědu byly špagety
večeře - cukeťáky - cuketové placky a lá bramboráky
Na zítra je v plánu buřtguláš.
Tak dneska dojime kralika na smetane s knedlikem,ale musim neco vymyslet na zitra
nic me nenapada…
Dneska máme kulajdu, slaný a sladký závin z listového těsta. Mňam ![]()
Kulajda -
dobrý nápad. dělala jsem ji zatím 3× a můžeme se jí užrat
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat