Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
Dobry no, tak uz se to sezralo zejtra bude zase uzeny ale pro zmenu se zelim nebo s krenovou omackoujeste uvidime.
díky za inspiraci
někdy v týdnu bude křenovka, podle toho jak rychle seženu pěkný křen
jinak zítra budou pečený v.žebra s chlebem a zeleninový salát
dedek pritahl 2kila zeber tak neco jsme dala na polevku, neco pecu budou v medovechilli omacce.
Monjie píše:
kaldoon? co to je?:D
u nás v rodině se tomu tak říká od nepaměti,ale nevím jestli je to vůbec správnej výraz ![]()
je to hustá kuřecí polívka z kostry ![]()
vykostím kuře, prsa a stehna dám stranou a kostru frknu do vody s cibulí,mrkví, bobk.listem,novým kořením, pár stroužkama česneku, vegetou (pro děti bez vegety jen s trochou sole) a uvařím v papiňáku, pak klasika jíšku,přidám ještě cuketu, dovařím- vše scedím, kuře oberu a zeleninu rozmixuju na krém, vrátím kuře, čerstvou petrželku a je to
dětem to dělám hustší a plus tam ještě přidám uvařenou těstovinovou rýži
všechny kluky mám dost nežravý, ale tohle jim všem chutná ![]()
tak dneska rajska s nudlema a rapikatym celerem a k druhemu zbytky ze vcerejska krenova omacka, Gite kousek sunky, manzelovi do prace zbytek uzeneho a ja si dam pecene zebro s dipem a zeleninou:)
Zapečené brambory s pórkem, sice jsem vzala malé „hračku“, ale hlad je hlad ![]()
prcek dnes dojídá koprovou omáčku a já s přítelem máme čočku na kyselo s vajčkem nebo párkem. Co kdo chce
buřtguláš,nebo spíš párkoguláš
malá má dušenou mrkev a brkaši..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat