Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klasika kuřecí obalovaný řízky s brkaší a kompotem, děti pečou muffiny. Zítra kuchyně u maminky ![]()
Tak já jsem dnes dělala k obědu pečeného králíka na houbách,k večeři bude rizoto a zítra k obědu kuřecí maso na porku.
Koupila jsem u řezníka za 20 kč vepřový uzený žebírka a udělala jsem z nich polívku a ještě zbylo na šunkofleky ![]()
Jo a zapomněla jsem,že k večeři se chystám udělat v troubě obložený housky(trochu másla,kolečko salámu a sýr)s kečupem,mňam
Já včera dělala rybí karbanátky se štouchanými bramborami s cibulkou.Dnes byla a k večeři ještě bude čočka s klobásou a knedlíčková polévka a zítra asi něco z kuřecích prsou.
dnes jsme měli vepřové pečené koleno na zelenině a k tomu táta chleba a já s malým br.kaši
Zítra Vánoce
smažený kapr a bramborový salát ![]()
K obědu jsem měla pizzu a k večeři jsem udělala kuř.játra + řízek na způsob číny a k tomu těstoviny.
Zítra uvařím brokolicový krém + br.kaši a k tomu si dáme párek, jelikož jsem právě zjistila, že nemám doma žádné maso ![]()
Tak my jsme si dneska koupili cerstvouckou kotletku primo na zabijacce,tak zitra budou asi rizecky ![]()
My měli dneska králíka na česneku, zelí a knedlíky oboje ![]()
Paji prostě králičí den a kotletu koupil manža včera v práci, dali jsme si stranou na vánoční řízečky ![]()
Tak na rízky asi kaslu a budu delat česnečku,pritel ji bude nejspis nutne potrebovat,podle toho jak vypada ![]()
Jestli až tak, tak nemusíš vařit vůbec
ale česnečka je fajn nápad, já se asi připravuju na zimu a hrabu vitamíny či čo, mohla bych pořád česnek, pórek, zeleninu ![]()
Jdeme na pizzu.Na zitra budu delat spenat,ale jeste nevim jakou polivku ![]()
a já pořád nevím, co mám uklohnit, jsme s prckem sami doma, máme uvařený hrnec špaget, zbytek omáčky, sýr - eidam a ementál, brokolici, smetanu, já vím, žádná nouze, ale inspirace chybí
a ja dneska k obedu chleba s tvarohem:D jsem v praci.¨¨no tak to je dobry ne? bud zapeceny spagety s omaskou a syrem nebo spagety s brokolici a smetanou:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat