Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jojo u nas taky zitra bude lusteninova polivka.
Fazolacka s uzenymi kostmi ![]()
Tak dnes vařila restaurace - meníčko - takže Kulajda a potom kuřecí plátek v nivové omáčce s opekanými bramborami.
Malá stávkuje - má hráškový krém, ale nechce. Tak budu mít asi večeři ![]()
MUFICE píše:gorina píše:Podle mě taky záleží na kvalitě těch noků. Jednou jsem si koupila ty chlazené z Lidlu a rozvařily se mi nehorázně a ještě se k sobě slepily
Co udelat proto,aby se gnochi nerozvarily.
Kamaradka je dle navodu hodila do varici vody a ony se uplne rozmarasily,ze z nich nic nebylo.Ja se na ne chystam ve ctvrtek,tak se ptam abych nedopada jak onaTed už si kupuju jenom ty v Penny a jsem s nima zatím spokojená. Taky je dobré je hned vyndat, jak vyplavou nahoru, nejhorší je je scedit a prolít vodou, z toho je pak pěkná břečka
jé a já kupuji jenom ty z lídlu a nikdy se mi nerozvařili jsou výborný a mužeme se jich užrat ![]()
mi dneska domácí špecle se slaninou a smetanovou omáčkou a kuřecí vyvar z nudlema
na večeři václavkoví gulášek ![]()
taky jsem je koupila v lidlu a super jsou uvařené hned co vyplavou nahoru
st-roštěná omáčka s rýží čt-roštěná s knedlíkem
pá-roštěná s těstovinama
včera špagety agli olio …
dnes vaří babi květákové placičky, Adámkovo oblíbené jídlo ![]()
hovězí vývar s kvasnicovými knedlíčky, rybí prsty
s bramborovou kaší, šátečky s povidlovou a makovou náplní a zítra něco z cukety
asi zapékajda
u nás dnes (nevím jestli se to nějak jmenuje
)
krkovice na větší kostky s cibulí a česnekem a až to bylo měkké zasypala jsem maso kapustou a znovu do trouby. Je to dobrý a máme to s bramborem.
Jinak fazolajda ze včera
Hromnice píše:
u nás dneska vařilo kfc
tohohle kuchaře bych si nechala líbit
včera tětovinový salát,dnes vepřová kýta s cibulovou omáčkou a šťouchaným bramborem a zítra vinná klobáska s bramborem(na tu už mám dlouho chuť
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat